Csatanap április
4 posters
1 / 1 oldal
Re: Csatanap április
Hogy a kedvenc törpénk két idevágó mondását idézzem:
"Nekem neeeeeee..."
"Mindíg csak a sírás!"
Ps.: Átjött majd otthon felteszem mert most dolgozok
"Nekem neeeeeee..."
"Mindíg csak a sírás!"
Ps.: Átjött majd otthon felteszem mert most dolgozok
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
Ez nem nadrág kérdése...1 héten 1 teljes napot lát a család...vagy úgy is mondhatnáp 1 full napon láthatom a lányomat, mert a többin a meló/edzés miatt este 9 után érek haza és még szombaton is délig edzést tartok...úgyhogy érthető ha az asszony durrog ha a havi 4 napból egyet még eljátszok...
Elküldem az amilt nézd meg átment e!
HA igen ragd mán fel lécci!
Elküldem az amilt nézd meg átment e!
HA igen ragd mán fel lécci!
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
ehh...nem az igazi így de most még valahogy megoldom (azért nincs 1000 nap szabim nekem sem, hogy csak úgy szórjam őket)
Miért nem veszel fel egy nadrágot végre otthon a kis rakott mini helyett...
Szomorú látni, hogy mivé lészen a férfiúi méltóság és a régi idők alázata hova tűnt az asszonyokból!
Na majd mondjatok konkrét időpontot és megpróbálkozom. (de legalább egy héttel előtte szólj, mert munkahelyemen is intézni kell a helyettesítést)
Miért nem veszel fel egy nadrágot végre otthon a kis rakott mini helyett...
Szomorú látni, hogy mivé lészen a férfiúi méltóság és a régi idők alázata hova tűnt az asszonyokból!
Na majd mondjatok konkrét időpontot és megpróbálkozom. (de legalább egy héttel előtte szólj, mert munkahelyemen is intézni kell a helyettesítést)
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
Az lesz tesó, mer hétvégén már nem játszhatok, letiltottak:-)..de szabi kivétel engedélyezett számomra hétköznap, úgyhogy végül is bármelyik péntek jó lenne nekem..akkor ráérek 5-ig...
Nyavajgott a BZ, hogy 20-24 között játszana ha hazajön úgyhogy csinálhatnánk azt, hogy reggel korán kezdünk egy kampánnyal aztán még játszunk még valamit...
Nyavajgott a BZ, hogy 20-24 között játszana ha hazajön úgyhogy csinálhatnánk azt, hogy reggel korán kezdünk egy kampánnyal aztán még játszunk még valamit...
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
Uby-Jenci-Soma április 16.-án játszik egy barátságos 2x2500 vs 2x2500 pontos csatát. ( Dwarf + TK vs DE + Vampire )
Soma- warlord
- Hozzászólások száma : 270
Csatanap április
Mivel jórészt egyéni csatáink lesznek, ezért most nem írok külön szavazást erre a hónapra egyéb topicocban lehet szervezgetni, illetve itt is lehet állást fogalni.
üdv
üdv
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.