"Isten hozott új Tomb King sereg..."
4 posters
1 / 1 oldal
x
egyelore...de remenykedunk,h lenyomjuk a szarvaspatkany szarvat a seggebe...amugy is az emberekkel megegyszer kell majd jatszanod ellenem a patkanyaid ellen...
olyan nincs h azt nem jatszuk le majd...
olyan nincs h azt nem jatszuk le majd...
Mr.judge- champion
- Hozzászólások száma : 108
Re: "Isten hozott új Tomb King sereg..."
Korlátoltak kedviért : Tomb Kinggel játszottam, nem Skavennel...olyan nincs hogy azzal ne nyernék:-)
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
Köszönöm Istenek!
végre patkány sírás hallik a távoli mezők felől!!
végre patkány sírás hallik a távoli mezők felől!!
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
Azt a kárörvendő francmegesz...majd én így röhögök rajtad amikor faszra húznak azok a tápos Orkok Baselkém!:-)
A tápos Sphnix volt az egyetlen aki csinált valamit..az tényleg erős..bár kurva szarokat dobtam neki de úgy is kitartott...
A tápos Sphnix volt az egyetlen aki csinált valamit..az tényleg erős..bár kurva szarokat dobtam neki de úgy is kitartott...
Dugó- warlord
...
ezt is megertuk....sirj te ceda...szabadsagon volt az a tapos sfinx vagy mi a geci...?mindenki arra sirt...
Mr.judge- champion
- Hozzászólások száma : 108
hahahaha! de tudlak sajnálni!
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
"Isten hozott új Tomb King sereg..."
Szétbasztak az Orkok, mint a szart 3 kör alatt...ennyit a mágiában bitang végre életképes TK seregről..Lófasz esélyem sem volt...Se mágjában, se közlharcban..se a Bazsi dobásai ellen...
Nem mondom el mit hozott Bazsi mert jól össze volt kombózva, mindnekinek sok skikert kívánok az új Ork&Goblin sereg ellen...
Sírok hisztizek..de majd meglátjátok...életemben előszőr éereztem ezt a Boci szavaival élve " unbalanced" dolgot..
Nem mondom el mit hozott Bazsi mert jól össze volt kombózva, mindnekinek sok skikert kívánok az új Ork&Goblin sereg ellen...
Sírok hisztizek..de majd meglátjátok...életemben előszőr éereztem ezt a Boci szavaival élve " unbalanced" dolgot..
Dugó- warlord
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.