1 opinion...
3 posters
Re: 1 opinion...
Így van basel, itthon legalább itt a Gameing:-)
Most ilyen fasirt idősak van...nálnk is na szerj be..depisek a nők e van:-))))
Most ilyen fasirt idősak van...nálnk is na szerj be..depisek a nők e van:-))))
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
nyugotan irhatsz az e-mailemre oda nem tudd belépni!
hát elégé fasitban vagyunk habár kezdünk békülgetni , de nem tudom milesz belöle , minden estere a jelen helyzetben már nem müködik tovább . de dolgozunk rajta ..
De ha szét is megyünk akkor is maradok ithon , mivel keret úgy sincs utazásra és lutria meg elégmeszi van Amcsi !
Szóval egyenlöre maradok egy jó darabig ithon ha más nem legalább gamezni tudok néha néha !!!!
hát elégé fasitban vagyunk habár kezdünk békülgetni , de nem tudom milesz belöle , minden estere a jelen helyzetben már nem müködik tovább . de dolgozunk rajta ..
De ha szét is megyünk akkor is maradok ithon , mivel keret úgy sincs utazásra és lutria meg elégmeszi van Amcsi !
Szóval egyenlöre maradok egy jó darabig ithon ha más nem legalább gamezni tudok néha néha !!!!
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
x...
En csak segitek,ha tudok....Amugy ne aggodj Dani,Igaz ebbe az evbe nem leszek otthon,de ha majd hazanezek jossz am jatszani,mert ugy parancsolom...:)Asszonyod elenged majd,mert fizetem a napidijjad,h elverj..vagy nem..Na ennel jobb ajanlatod se volt meg...hahaha.
Holland,nem rossz,de angol jobb volt,csak ugye egy beleszartam a bili kozepere igy valtoztattnom kellett angolbol..sajna...
Viszont itt jobb lehetosegeim vannak elvbe,mar felvettek ide,ezt tekerem...
http://www.bulkcarrierspei.com/services.cfm
es mivel hianyszakma,miegymas ha jol viselkedem,ami nehez lesz akkor allampolgarsagot is adnak melle...de legvegul ugyis mediterran videk lesz a cel...csak vannak terveim ezzel a kontinensel is...Amugy Ontario allam aljan 40 fok van...es ez Kanadai allam.Nem jegesmedvetenyeszet am kanada mindenhol...
Mindegy,mindenkinek kell segitseg neha,nekem is vagy Baselnek,stb...Csak ha netan valtoztattni akar,akkor ne csinaljon olyat ami rizikos szerintem...csak ennyi...
Holland,nem rossz,de angol jobb volt,csak ugye egy beleszartam a bili kozepere igy valtoztattnom kellett angolbol..sajna...
Viszont itt jobb lehetosegeim vannak elvbe,mar felvettek ide,ezt tekerem...
http://www.bulkcarrierspei.com/services.cfm
es mivel hianyszakma,miegymas ha jol viselkedem,ami nehez lesz akkor allampolgarsagot is adnak melle...de legvegul ugyis mediterran videk lesz a cel...csak vannak terveim ezzel a kontinensel is...Amugy Ontario allam aljan 40 fok van...es ez Kanadai allam.Nem jegesmedvetenyeszet am kanada mindenhol...
Mindegy,mindenkinek kell segitseg neha,nekem is vagy Baselnek,stb...Csak ha netan valtoztattni akar,akkor ne csinaljon olyat ami rizikos szerintem...csak ennyi...
Mr.judge- champion
- Hozzászólások száma : 108
A faszomba kerülsz te most meg Kanadába?...NEked semmi se jó?:-)..Legutóbb még Hollandia volt a menő!
Innen biztos nem fogsz sűrűn hazaugrani, hogy jól elverjelek Warhammerban!:-)
Ennyire szópóág van Basel tesó, hogy megint tiplizni akarsz?
Innen biztos nem fogsz sűrűn hazaugrani, hogy jól elverjelek Warhammerban!:-)
Ennyire szópóág van Basel tesó, hogy megint tiplizni akarsz?
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
1 opinion...
Basel..mar nem tudom,h hol a gecibe uzenjek...mert itt valoszinu nem kap el az asszony...Telefonod sincs szerintem meg...gmailon,iwiw,faszbuk nem merek uzenni,mert ellenoriznek ha jol tudom...ha ide is van bejarasa a (nodnek) akkor igy jartal...
Szoval csak nezem a mubalhet a faszbuk oldaladon,h single vagy,es megse...vagy a faszom se tudja...Irod,h lehet visszamaszol usa/ba....Tudom,h ez keplekeny,miegymas..de ha megis igy van..En most itt vagyok Kanadaban.
A www.condor.com az egyik legjobb,es legolcsobb 400 ejroert kb itt vagy Halifaxon.Aztan innen szepen elbuszozol oda ahol akarsz lenni usaba..Nincs ujjlenyomatozas,stb a repteren van.Mivel te illegal voltal lehet nem lenne bajod,lehet megis fene tudja..ha biztosra akarsz menni,en Kanadat javaslom ha netan usaba be akarsz jutni megint...No,kb ennyi...
Szoval csak nezem a mubalhet a faszbuk oldaladon,h single vagy,es megse...vagy a faszom se tudja...Irod,h lehet visszamaszol usa/ba....Tudom,h ez keplekeny,miegymas..de ha megis igy van..En most itt vagyok Kanadaban.
A www.condor.com az egyik legjobb,es legolcsobb 400 ejroert kb itt vagy Halifaxon.Aztan innen szepen elbuszozol oda ahol akarsz lenni usaba..Nincs ujjlenyomatozas,stb a repteren van.Mivel te illegal voltal lehet nem lenne bajod,lehet megis fene tudja..ha biztosra akarsz menni,en Kanadat javaslom ha netan usaba be akarsz jutni megint...No,kb ennyi...
Mr.judge- champion
- Hozzászólások száma : 108
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.