Trónok Harca
4 posters
x
na ha jobban meggondolom nekem csak a nomadokkal van bajom...majd errol irok egy esszet...vonaglanak a tancba,mint egy gagyi diakszigetes idiota,a fegyvereik szarok,olyan idetlen az a nomadfesztival,h sirtam....persze legyenek fantasy nomadok...de minden nomad mas embertipusba tartozik...kicsit idetlen...az utolso reszek faszan veresek..szoval excuse me...ezeket csak most lattam...
a fekete testverek,vagy falorzok...a dagadt faszi,mint a samu a gyuruk urabol...csak meg buzisabb,es szineszi tehetseg nelkul...idetlen jelentek sokszor...
de osszesegeben hatarozottan az egyik ilyen kaliberu sorozat...ujraertekelem magam...a torpe fasza,plane egy rakas karakter...egyik harcjelenet geci jo ,a masik meg citrom dijjas...kivancsi vagyok a sarkany ha megno,ertelmesere meg tudjak e csinalni...?
na ennyi
a fekete testverek,vagy falorzok...a dagadt faszi,mint a samu a gyuruk urabol...csak meg buzisabb,es szineszi tehetseg nelkul...idetlen jelentek sokszor...
de osszesegeben hatarozottan az egyik ilyen kaliberu sorozat...ujraertekelem magam...a torpe fasza,plane egy rakas karakter...egyik harcjelenet geci jo ,a masik meg citrom dijjas...kivancsi vagyok a sarkany ha megno,ertelmesere meg tudjak e csinalni...?
na ennyi
Mr.judge- champion
- Hozzászólások száma : 108
Re: Trónok Harca
Hol gagyi?...szerintem jók a szinészek, a helyszínek, szőrősek a kurvák, sárgák a fogak..véresek a harcok...és intrika is van ..sőt csak az van, meg szerkeverés...
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
x
Nem rosz ez a tronok harca..plane az elso resz kezdese volt franko,igazi mozifilm erzesem volt...de aztan atcsapott sorozat minosegbe nekem...hatarozottan nem rossz...de azert neha olyan gagyi ahogy kell...ugye nem kell reszleteznem miert..?
braveheart brutalitast akarok,meg roma intrikat egy kis gladiatoros orjongessel...kb ilyen lenne egy normalisabb sorozat...de azt nekem kellene rendezni..
braveheart brutalitast akarok,meg roma intrikat egy kis gladiatoros orjongessel...kb ilyen lenne egy normalisabb sorozat...de azt nekem kellene rendezni..
Mr.judge- champion
- Hozzászólások száma : 108
Aki nem időmilliomos az ott és úgy olvas ahogy tud és el kell keserítselek nagy hentelést ne várj max a 3 seriában de ott se eposzi méretűt. ez nem az a fajta fantasy
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
ááááá Könyvet nem olvasunk gépen, hogy néz az ki!!!!...
Ez az első tíz rész ez brutális volt és ahogy a dolgok állnak a végén a második széria valami kurva nagy hentelés kell hogy legyen...Életem első értelmes sorozata...Nem olyan mint a Xena volt anno:-)
Ez az első tíz rész ez brutális volt és ahogy a dolgok állnak a végén a második széria valami kurva nagy hentelés kell hogy legyen...Életem első értelmes sorozata...Nem olyan mint a Xena volt anno:-)
Dugó- warlord
Magyarul eddig 4 könyv jelent meg. Most jött ki az 5. könyv, ez még csak angolul van egyelőre, és amennyiben jól tudom 8 könyvre tervezi martin apó... Érdemes olvasni is mert g*ci jó bár jópárezer oldal. Ha kell vkinek megvan a teljes (4) pdf-ben.
B.
B.
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
ja várom én is...kiváncsi vagyok mikor lesznek az új részek bemutatva..tuti jövőre...úgyhogy vehetem meg könyvben...
Dugó- warlord
4 évad egyenként 10 résszel a honlap szerint (azaz könyvenként 10 rész) szóval lesz mit néznem !
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
ja hogy innen ered nálatok ez az idézet....már értem..
Nekem sajna magyarul van meg...
Remélem lesz folytatás...állítólag könyvben van már 4-rész...
Nekem sajna magyarul van meg...
Remélem lesz folytatás...állítólag könyvben van már 4-rész...
Dugó- warlord
letöltötem az összeset , birom nagyon a sorozatott !(angolul vannak meg )
winter is comming!!!!
winter is comming!!!!
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
Trónok Harca
Nézitek ezt a Trónok Harcát skacok?
Beszarás kurva jó....ma megnéztem a 9. részt és teljesen depi lettem egész napra..ilyen egy igazi "Dark Fantasy" világ, nem olyan mint a Gyűrük Ura....
Beszarás kurva jó....ma megnéztem a 9. részt és teljesen depi lettem egész napra..ilyen egy igazi "Dark Fantasy" világ, nem olyan mint a Gyűrük Ura....
Dugó- warlord
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.