WoC - Warriors of Chaos
2 posters
1 / 1 oldal
Re: WoC - Warriors of Chaos
na rendesen utánnanéztem és találtam egy giftet, ami újradobatja az 1es ward save rollokat...szóval valóban ölhetetlen a Lord 1+ armour és 3+ ward aminél az egyeseket újradobod...
okos
okos
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
nekem már nem az a fő seregem
amúgy most nézem, hogy egy kicsit beolvasta a srác a kombót, mert a tzeench mark vagy javítja a wardot (lord esetében) vagy újradobatja az 1-es dobást (DP esetében) szóval vagy 4+ 1-est újradobja vagy "sima" 3+
annyira nem rossz így sem...
amúgy most nézem, hogy egy kicsit beolvasta a srác a kombót, mert a tzeench mark vagy javítja a wardot (lord esetében) vagy újradobatja az 1-es dobást (DP esetében) szóval vagy 4+ 1-est újradobja vagy "sima" 3+
annyira nem rossz így sem...
Boci- warlord
mert fikáztok non stop hogy igy táp a deamon meg úgy táp és közben tessék mik derülnek ki hogy menyire táp mégis a fő fikázok seregei
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
Már megint haragos arabus vagy Bázelke.... arra céloztam, hogy nem démon prince, hanem sima warrior lord.... miért kell mindemt egyből támadásnak venni?
Boci- warlord
mi az hogy nem is deamon ????? mirre szeretél volna célozni ???? mert én ilyet nem igazán tudok kreálni !!!!!!!!!!!!!!!!
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
WoC - Warriors of Chaos
Csak egy kis segítség, Dani, hogy hogyan kell unkillable karaktert építeni:
Chaos Lord 400pts
Mark of Tzeentch, Scaled Skin, Soul Feeder, Disc of Tzeentch, Chaos Armour, Talisman of Preservation, Crown of Command , Great Weapon, Dragonhelm.
3+ Ward Save re-rolling 1's, 1+ Armour Save, Causes Fear, has 5 strength 7 attacks, gets 3 strength 4 attacks from the disc, flys, regains lost wounds on a roll of a 6 whenever he wounds an enemy and is Stubborn on Leadership 9.
csak akkor sérül ha 2-t dobsz ward save-ra (vagy az egyes rerollra ismét 1 vagy 2), ergo gyakorlatilag sosem...
és ez még csak nem is démon...
építheted is a one man army-t köré...
forza GW
Chaos Lord 400pts
Mark of Tzeentch, Scaled Skin, Soul Feeder, Disc of Tzeentch, Chaos Armour, Talisman of Preservation, Crown of Command , Great Weapon, Dragonhelm.
3+ Ward Save re-rolling 1's, 1+ Armour Save, Causes Fear, has 5 strength 7 attacks, gets 3 strength 4 attacks from the disc, flys, regains lost wounds on a roll of a 6 whenever he wounds an enemy and is Stubborn on Leadership 9.
csak akkor sérül ha 2-t dobsz ward save-ra (vagy az egyes rerollra ismét 1 vagy 2), ergo gyakorlatilag sosem...
és ez még csak nem is démon...
építheted is a one man army-t köré...
forza GW
A hozzászólást Boci összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-03-08, 6:37 pm-kor.
Boci- warlord
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.