Évadzáró csata időpontok
+3
Dugó
azhag
Boci
7 posters
2 / 4 oldal
2 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
Re: Évadzáró csata időpontok
hanyre jon a Batmobil ertem ?
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
le'menu :
patkany de la burger mit bogracs un gulyas
patkany de la burger mit bogracs un gulyas
Skulltaker- warlord
Nemrégiben lebasztál minket Boci, hogy ne Offtopicoljunk..akkor ez itt most mi ez???
Azt mondta az asszony, hogy csak akkor mehetek játszani, ha viszek neki Bogrács gulyást!!!
Legyen fél 9!!!!
Bazsi úgyis késik..Terepet viszek amit tudok...
Még valami!!
A középen lévő Fulcum az Misterious Wizzard Towernek minősül..aminek a szabályai a SoM könyvben lelhetőek fel...Viszont elég geci tud lenni, ezért Bocival azt találtuk ki, hogy aki azt kontrollálja az olyan mintha kettő F.-ot kontrollálna. (azaz a végén kettőnek számít)
UI: Le mindenkivel!!!..Éljenek a "Mások"!....Na jó inkább a úgy írom: White Walker-ek
Azt mondta az asszony, hogy csak akkor mehetek játszani, ha viszek neki Bogrács gulyást!!!
Legyen fél 9!!!!
Bazsi úgyis késik..Terepet viszek amit tudok...
Még valami!!
A középen lévő Fulcum az Misterious Wizzard Towernek minősül..aminek a szabályai a SoM könyvben lelhetőek fel...Viszont elég geci tud lenni, ezért Bocival azt találtuk ki, hogy aki azt kontrollálja az olyan mintha kettő F.-ot kontrollálna. (azaz a végén kettőnek számít)
UI: Le mindenkivel!!!..Éljenek a "Mások"!....Na jó inkább a úgy írom: White Walker-ek
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
Sthal Boci konyhaja es 1. Leipold Urbania csaszara fozomusora vasarnap 9 orakor a Tv1-en
Skulltaker- warlord
nyugi, teljesen paleolit lesz az egész - most ástam ki egy jégbe fagyott mamut-ot a kertben, amikor csináltam a medencét, szóval vasárnapra kiolvad....
korintex- warlord
- Hozzászólások száma : 361
nem tudom mi az a gúlyás.. még sosem főztem olyat.. a gulyást ismerem legyen inkább az
vedd meg a cuccot (mert én nem érek rá) és megfőzöm... 5 fővel számolva kb 1,5-2 kiló kell lapockát vegyél...
meg répát, fehérrépát, zellert (zölddel együtt), krumplit (bár az nem paleolit), egy fej paradicsomot meg egy db paprikát meg hagymát és fokhagymát gulyáskrém kell só bors pirospaprika és köménymag.. meg erőspaprika vagy chili
a kenyér szintén nem paleolit szóval azt se vegyél te kövér
vedd meg a cuccot (mert én nem érek rá) és megfőzöm... 5 fővel számolva kb 1,5-2 kiló kell lapockát vegyél...
meg répát, fehérrépát, zellert (zölddel együtt), krumplit (bár az nem paleolit), egy fej paradicsomot meg egy db paprikát meg hagymát és fokhagymát gulyáskrém kell só bors pirospaprika és köménymag.. meg erőspaprika vagy chili
a kenyér szintén nem paleolit szóval azt se vegyél te kövér
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
Ezazzzzzzz....
Még nem jeleztettek vissza, hogy Bogrács Gúlyás jó lesz-e....
Boci büntetésed: TE Fözöl... he he
Még nem jeleztettek vissza, hogy Bogrács Gúlyás jó lesz-e....
Boci büntetésed: TE Fözöl... he he
korintex- warlord
Nana Bázel.. ingatag talajra tévedtél!
Hivatalomnál fogva azonnal kiutalok neked 30 korbácsütést...
Hivatalomnál fogva azonnal kiutalok neked 30 korbácsütést...
Boci- warlord
Szabadsagot Urbani nepenek , le a gaz hitvany Ubi diktatorral !!!!!!!!!!!!!!!!!!!Urbania nepe itt az ido !!!!!!!!
Skulltaker- warlord
Kifogásodat elvetettem, hisztidet megbüntettem..
szóval még kérdés...???
jah és a szél csak akkor fúj, ha ÉN akarom, szóval jó legyél, mert különben baszhatod..
szóval még kérdés...???
jah és a szél csak akkor fúj, ha ÉN akarom, szóval jó legyél, mert különben baszhatod..
korintex- warlord
egyrészt nem most szóltam, ha megnézed a dátumot, hanem még akkor, mikor nem álltál neki a dolognak... csak ugye baszod olvasni a fórumot
egyébként nem azért dobtam ki hogy jól kikúrjak mindenkivel, hanem azért, hogy 5 ember ne cipeljen oda feleslegesen 60 doboznyi figurát és csak az cuccoljon, aki játszik is vele te agyalágyult törpe...
a kidobás megtörtént az illetékest értesítettem a serege kész a többieknek elég ha a saját bandájukat vonszolják el hozzád...
inkább azt intézd el, hogy ne fújjon a szél vasárnap, mert az ugyanolyan xar mint ha esne...
vagy szerezz egy sátorponyvát
egyébként nem azért dobtam ki hogy jól kikúrjak mindenkivel, hanem azért, hogy 5 ember ne cipeljen oda feleslegesen 60 doboznyi figurát és csak az cuccoljon, aki játszik is vele te agyalágyult törpe...
a kidobás megtörtént az illetékest értesítettem a serege kész a többieknek elég ha a saját bandájukat vonszolják el hozzád...
inkább azt intézd el, hogy ne fújjon a szél vasárnap, mert az ugyanolyan xar mint ha esne...
vagy szerezz egy sátorponyvát
Boci- warlord
jókkor szólsz baszod, már kitöltöttem - ezért helyszínen dobunk , nem tudom minek erőlködsz előre, úgyse fogadja el a makacs társaság
Amúgy meg - változik folyamatosan az időjárás előrejelzés - most már üde napsütést mondanak mindkét napra, szóval 95%-k nálam lehet a dolog... jipppíí - anyit kérdeznék, hogy mikorra jöttök???? 8- vagy 9?
Amúgy meg - változik folyamatosan az időjárás előrejelzés - most már üde napsütést mondanak mindkét napra, szóval 95%-k nálam lehet a dolog... jipppíí - anyit kérdeznék, hogy mikorra jöttök???? 8- vagy 9?
korintex- warlord
ne erőlködj Ubi..nem kell törpével jönnöd
Boci- warlord
thx bro
korintex- warlord
igen...plussz vannak törpe specko spellek
Dugó- warlord
pontosan, jól látod! nekem kell megoldanom a feladatott, mint ugyebár a shadow béka szintén meg tudja oldani...
Amúgy lenne kérdésem - mivel törpét kell összeírnom - runesmith-ek hogy muzsikálnak SOM-ban???
Ha jól emlékszem- Runesmith felmehet a toronyba, valamint Cantrip spelleket tudja elnyomni minden runesmith - ugye???
Amúgy lenne kérdésem - mivel törpét kell összeírnom - runesmith-ek hogy muzsikálnak SOM-ban???
Ha jól emlékszem- Runesmith felmehet a toronyba, valamint Cantrip spelleket tudja elnyomni minden runesmith - ugye???
korintex- warlord
de Ubikam hozzol szeppen 1 darkemmissary aki shadowbol vissza reptetti
Skulltaker- warlord
+ csak anyit mondanék Boci - ÉS? - a törpe meg nem mozoghat a anvil-al - akkor meg mi van, ha kiütödd??? nem tud visszamenni...
A seregeknek van előnye, és van hátránya, de majd ősznépien eldöntjük ott reggel. - kössz a felírást.
A seregeknek van előnye, és van hátránya, de majd ősznépien eldöntjük ott reggel. - kössz a felírást.
korintex- warlord
no az alább írt indokok alapján megvannak a csapatok és hogy kinek kell extra sereget hoznia!
Felhívom még ma, így értelem szerűen, aki ma nem kap hívást/üzenetet/email-t tőlem ezzel kapcsolatban, annak nem kell foglalkoznia csupán a saját seregével!!
thank you for your cooperation!
Felhívom még ma, így értelem szerűen, aki ma nem kap hívást/üzenetet/email-t tőlem ezzel kapcsolatban, annak nem kell foglalkoznia csupán a saját seregével!!
thank you for your cooperation!
Boci- warlord
nem hiszem hogy problema lenne .
pl anak idejen a deamonnal az irtak hogy a wizard unit leven 1db pink horror megy a fulcrumra a tobbi meg korulotte all
szoval szerintem jatek elejen felraktak oda ok meg (a tg-ek ) elmentek utni -vagni
pl anak idejen a deamonnal az irtak hogy a wizard unit leven 1db pink horror megy a fulcrumra a tobbi meg korulotte all
szoval szerintem jatek elejen felraktak oda ok meg (a tg-ek ) elmentek utni -vagni
Skulltaker- warlord
Ismét felteszem a kérdést, mert bár már volt egyszer róla szó megint SoM játék jön...
A Lizard seregkönyvben van egy szabály, miszerint a Slann nem hagyhatja el a Temple Guard osztagot. Ez alapján nem mehetnék a toronyba sem SoM alatt (ami lévén ez a lényege elég nagy faszság...)
Ezt a rulingot legutóbb Soma ellen kiiktattuk de megkérdezem azért, hogy van-e ellene kifogása bárkinek.. Van egy seregem, amiben nincs TG, max akkor azt hozom ha nagyon ellenzitek
MINDEMELLETT KIDOBOM A PÁROKAT MÉG NAGY CSATA ELŐTT ÉS AZT IS, HOGY KI LESZ AKI AZ EXTRA SEREGET HOZZA!
Természetesen azt csak a csata előtt fogom elárulni, hogy ki kivel lesz így nem tudtok így készülni. (megnyugtatásul én már megírtam a seregeimet)
Ezt csak azért intézem el előtte, hogy ne kelljen mindenkinek elcipelni feleslegesen még egy bandát!
A Lizard seregkönyvben van egy szabály, miszerint a Slann nem hagyhatja el a Temple Guard osztagot. Ez alapján nem mehetnék a toronyba sem SoM alatt (ami lévén ez a lényege elég nagy faszság...)
Ezt a rulingot legutóbb Soma ellen kiiktattuk de megkérdezem azért, hogy van-e ellene kifogása bárkinek.. Van egy seregem, amiben nincs TG, max akkor azt hozom ha nagyon ellenzitek
MINDEMELLETT KIDOBOM A PÁROKAT MÉG NAGY CSATA ELŐTT ÉS AZT IS, HOGY KI LESZ AKI AZ EXTRA SEREGET HOZZA!
Természetesen azt csak a csata előtt fogom elárulni, hogy ki kivel lesz így nem tudtok így készülni. (megnyugtatásul én már megírtam a seregeimet)
Ezt csak azért intézem el előtte, hogy ne kelljen mindenkinek elcipelni feleslegesen még egy bandát!
Boci- warlord
Annyi van, hogy hozzatok tereptárgyakat kérlek - az enyimek sajna rossz állapotban vannak . pl nincs normál épületem...
korintex- warlord
Így van! Bazsival most beszéltem részéről minden ok!...Mondtam neki, hogy a helyszín még függő. Ha szar idő van akár nàlam is lehet.
Dugó- warlord
Wazzeee... és ok.
akkor game-olni fognak:
Boci, Dugó, Bhazel, Balázs, Uby??
akkor game-olni fognak:
Boci, Dugó, Bhazel, Balázs, Uby??
korintex- warlord
rendben
Skulltaker- warlord
2 / 4 oldal • 1, 2, 3, 4
2 / 4 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.