Hírek/Bejelentések
+10
Admin
Tolyci
Mr.judge
azhag
Foxi
Soma
Toma
Skulltaker
Dugó
Boci
14 posters
29 / 39 oldal
29 / 39 oldal • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 39
Re: Hírek/Bejelentések
Tavasszal új kor köszönt be...Ismért rettegni fognak a patkányok, ahogy régen!
És új egységek is lesznek. Pl. húsgólem. Nyami!
És új egységek is lesznek. Pl. húsgólem. Nyami!
Soma- warlord
- Hozzászólások száma : 270
..azt vágjátok, hogy azt csiripelik a verebek, hogy a Vampire lesz januárban az új FB seregkönyv??
http://www.warseer.com/forums/showthread.php?t=319999
http://www.warseer.com/forums/showthread.php?t=319999
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
a versenyen ennél szebbek is esélytelenek, de majd max javítgatom a hibáit
szerintem olyan 5-6 hétfő volt a teljes időtartam + a ragasztás..dehát látszik is hogy össze lett csapva
szerintem olyan 5-6 hétfő volt a teljes időtartam + a ragasztás..dehát látszik is hogy össze lett csapva
Boci- warlord
Nagyon király ez az óriás! Benevezheted versenyre!
Mennyi ideig festetted?
Mennyi ideig festetted?
Soma- warlord
- Hozzászólások száma : 270
Boci- warlord
Jó lesz ez ne parázz.amenyit te Ogre-val játszani fogsz!:-)
Nekem bejönnek az új Ogrek...a baj hogy a régieket nem Designelték újra...Az alap műanyag Ogre az béna.
Nekem bejönnek az új Ogrek...a baj hogy a régieket nem Designelték újra...Az alap műanyag Ogre az béna.
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
értelek én téged is Dani, nem is feltétlen a taktikai elemeken paráztam, mivel még régi szerint sem játszottam sokat velük..az a bajom hogy kiadták régi könyvet feltupírozva és basztak odafigyelni rá....
+ a figurák sem az igaziak..ez viszont szubjektív
+ a figurák sem az igaziak..ez viszont szubjektív
Boci- warlord
Ez megint a szokásos jó magyar kipróbálás nélküli előre nyavajgás..már bocs....de emlékszem ez ment a külföldi fórumokon a Tomb King könyv megjelenésekor is..azt tessék eltelt pár hónap és rájöttek az emberek hogy nem is olyan rossz...
Amúgy tökéletes seregkönyv sose lesz az tény, de én is átfutottam az Ogre Bookot és nem az volt a bnyomásom ami neked...és a cuccok közt is volt egy két geci táp..lásd az a zászló, ami mindent re-rollol....Ugyhogy Ubi szavaival élve: "Nekem neeeeeeee"
Amúgy tökéletes seregkönyv sose lesz az tény, de én is átfutottam az Ogre Bookot és nem az volt a bnyomásom ami neked...és a cuccok közt is volt egy két geci táp..lásd az a zászló, ami mindent re-rollol....Ugyhogy Ubi szavaival élve: "Nekem neeeeeeee"
Dugó- warlord
izlések és pofonok, bár szerintem a majomfejű mamut, akinek akkora agyara van, hogy görkorcsolya nélkül menni sem tud nem nevezhető túl impozánsnak a cicák is hülyén néznek ki erősen...
Az új egységek...a macskalovasság nevezhető talán értelmesnek belőlük de a könyv 80%-ban ugyanaz mint eddig, avval a különbséggel, hogy csökkentették a pontokat (bár van unit, ahol kb 40% drágulás van!! + a gnoblar is drágább lett)... továbbra is megmaradt a legnagyobb probléma, a kis létszám miatti gyors 25% veszteség és relative alacsony LD témakörében, az ellenfél ugyanúgy stubborn lesz a több sor miatt hiába a nagy ütőerő (ez Ubi elleni monster armys csatámban bebizonyosodott), és a változatosság hiánya...A varázstárgyak között szinte nincs új és javarészt használhatatlanok vagy iszonyat drágák...
A mágia erős nerf lett a common magic rule használat miatt...
Lehet játszogatni vele, jópofa meg minden, de szerintem kb ugyanolyan használhatatlan maradt mint volt eddig is...
Persze mindez nem lényeges dolog, csak sajnos nagyon látszik a könyvön, hogy össze van csapva az egész...
Az új egységek...a macskalovasság nevezhető talán értelmesnek belőlük de a könyv 80%-ban ugyanaz mint eddig, avval a különbséggel, hogy csökkentették a pontokat (bár van unit, ahol kb 40% drágulás van!! + a gnoblar is drágább lett)... továbbra is megmaradt a legnagyobb probléma, a kis létszám miatti gyors 25% veszteség és relative alacsony LD témakörében, az ellenfél ugyanúgy stubborn lesz a több sor miatt hiába a nagy ütőerő (ez Ubi elleni monster armys csatámban bebizonyosodott), és a változatosság hiánya...A varázstárgyak között szinte nincs új és javarészt használhatatlanok vagy iszonyat drágák...
A mágia erős nerf lett a common magic rule használat miatt...
Lehet játszogatni vele, jópofa meg minden, de szerintem kb ugyanolyan használhatatlan maradt mint volt eddig is...
Persze mindez nem lényeges dolog, csak sajnos nagyon látszik a könyvön, hogy össze van csapva az egész...
Boci- warlord
Mos mér mondod ezt Boci!
Nekem tetszenek a modellek...főleg a nagyok, vannak új egységek is!..Nem értelek...Ráadásul a Megic Itemeik is jók és legalább nem 8 van...
Ráadásul a Tomb King könyv tök jó lett és jól is működik, pedig az is új..és nem látom rossznak az Ork & Goblint sem...
Nekem tetszenek a modellek...főleg a nagyok, vannak új egységek is!..Nem értelek...Ráadásul a Megic Itemeik is jók és legalább nem 8 van...
Ráadásul a Tomb King könyv tök jó lett és jól is működik, pedig az is új..és nem látom rossznak az Ork & Goblint sem...
Dugó- warlord
Hát..nem vitték túlzásba az Ogre AB-t....mondanám hogy rakás xar de látatlanban nem szidom senki felmenőjét.
Az viszont egyre szánalmasabb, hogy Skaven könyv óta brutálisan látványos a visszafejlődés és, hogy átmentek dobáljuk gyorsan piacra és szarjunk bele csak legyen pénz kategóriába...és nem csak a könyv terén..igénytelen modellek és kivitelezés, beígért figurák, amiket b*sztak kiadni...szánalom ez a GW...
felbasz, hogy copypastezik kb 98% sereget/itemet/magicet és hogy ennyire nem törődnek a fluffal...
kibaszott sematikus az egész....
előre sajnálom a törpéket ha egyszer kijön....
Az viszont egyre szánalmasabb, hogy Skaven könyv óta brutálisan látványos a visszafejlődés és, hogy átmentek dobáljuk gyorsan piacra és szarjunk bele csak legyen pénz kategóriába...és nem csak a könyv terén..igénytelen modellek és kivitelezés, beígért figurák, amiket b*sztak kiadni...szánalom ez a GW...
felbasz, hogy copypastezik kb 98% sereget/itemet/magicet és hogy ennyire nem törődnek a fluffal...
kibaszott sematikus az egész....
előre sajnálom a törpéket ha egyszer kijön....
Boci- warlord
fuck élet....
keríts pár nurglinget, úgy hallottam azok csuda ügyes gyerekpásztorok
fel a fejjel, nem eshet minden nap
keríts pár nurglinget, úgy hallottam azok csuda ügyes gyerekpásztorok
fel a fejjel, nem eshet minden nap
Boci- warlord
hát nekem most úgy néz ki az se fog beleférni , házi dragon dolgozik héftötöl szombatig igy marad nekem a babysintér feladat szabadnapokra , vasárnap meg piac !
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
Szerintem örüljünk ha havonta egy normál gamét össze tudunk szrvezni...
Boci- warlord
néztem én is...a fas tudja...előbb még a Storm of Magicot is ki kéne próbálni nem?
Dugó- warlord
hmm kezdi izgatni a fantaziamat ez a kalozkodas !! dreadfleet ??? erdekel minket esetleg???
Skulltaker- warlord
nem találom a második forduló szabályait !!! valaki küldené a linket ? mert pénteken játszom Bazsival és nem ártana átolvasni öket .
köszi
köszi
Skulltaker- warlord
Skulltaker- warlord
Már megrendeltem!:-)
Dugó- warlord
újdonságok a forgeworldtöl (skaven és chaos dwarf )
http://www.forgeworld.co.uk/New_Stuff/SKAVEN-WARLORD-ON-BROOD-HORROR.html
http://www.forgeworld.co.uk/New_Stuff/CHAOS-DWARF-BALE-TAURUS.html
http://www.forgeworld.co.uk/New_Stuff/SKAVEN-WARLORD-ON-BROOD-HORROR.html
http://www.forgeworld.co.uk/New_Stuff/CHAOS-DWARF-BALE-TAURUS.html
Skulltaker- warlord
Csontisok...igazi classic kinézetű szkelók meglehetősen jó áron 30 db 4k..nekem jópofának tűnnek:
http://wargamesfactory.com/webstore/myths-and-legends/wgf-ml002
nézzetek még azért körül...és ha valaki rendelne, akkor joinolnék én is, mert egész pofás maraudernek való vikingeket is árulnak
http://wargamesfactory.com/webstore/myths-and-legends/wgf-ml002
nézzetek még azért körül...és ha valaki rendelne, akkor joinolnék én is, mert egész pofás maraudernek való vikingeket is árulnak
Boci- warlord
Látjátok! Közeleg a mi időnk!:-)
Dugó- warlord
és igen !!! retegjünk mert Skavenek igenis vannak !!!!!!!!!!!
http://www.nydailynews.com/ny_local/2011/08/25/2011-08-25_giant_rat_killed_by_pitchfork_in_marcy_houses_is_believed_to_be_.html
http://www.nydailynews.com/ny_local/2011/08/25/2011-08-25_giant_rat_killed_by_pitchfork_in_marcy_houses_is_believed_to_be_.html
Skulltaker- warlord
kissé felemásak az érzéseim
van pár hiányzó láncszem és pár nem értem kategória...na maj' meglássuk
van pár hiányzó láncszem és pár nem értem kategória...na maj' meglássuk
Boci- warlord
Skulltaker- warlord
29 / 39 oldal • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 39
29 / 39 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.