Piactér / mail order
+4
Suhi
Skulltaker
Dugó
Boci
8 posters
1 / 3 oldal
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Piactér / mail order
akkor legyen a movement tray inkabb , plaquek nem olyan fontos egyenlore
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
köszi más nem kell most, konvertálásban vagyok... amúgy amit használok az van minden...
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
A modular movement tray 2 db. 10x10 lapot tartalmaz. (25mm-es) tehát egy lapból 2 db 50-es osztagrács jön ki. de lehet össze vissza darabolni, meg sarok elemből is több van...én szeretem..lehet hogy én is veszek egyet..205-al nem rossz...
megnézzem a Plague Bearereket?...ha van hozzak?
megnézzem a Plague Bearereket?...ha van hozzak?
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
vegul is ez de anyira nem surgos
http://www.wargammers.hu/termek/games-workshop/warhammer/daemons-of-chaos/plaguebearers-of-nurgle.html
meg esetleg movment tray de ha csak 1-et lehet belole gyartani akor felejtos 3000-ert
de igazabol egyik sem letszukseg
http://www.wargammers.hu/termek/games-workshop/warhammer/daemons-of-chaos/plaguebearers-of-nurgle.html
meg esetleg movment tray de ha csak 1-et lehet belole gyartani akor felejtos 3000-ert
de igazabol egyik sem letszukseg
Skulltaker- warlord
Jóvan Boci megnézem, de ne éld bele magad mert eléggé kevés a választék..más nem kell?..
Neked mi kénen Basel?
Neked mi kénen Basel?
Dugó- warlord
mindig akkor vannak ezek akciok mikor 1 petakom sincs e celra
Skulltaker- warlord
uu.. megnéznéd nekem, hogy van-e Mournfang Cavalry (cicalovas) készleten?
sajna csütörtökön nem tudok bemenni
ha van marhatnál nekem egy dobozzal, megköszönném... pénteken, vagy valamikor ha mész hazafele összefutunk és átveszem (esetleg beugrasz vasárnap Ubihoz csatanézőbe )
ezerhála!
jah és Soma még mindig nálam vannak a repülő dögeid, de ha nem iparkodsz konvertálok belőlük maneatereket
sajna csütörtökön nem tudok bemenni
ha van marhatnál nekem egy dobozzal, megköszönném... pénteken, vagy valamikor ha mész hazafele összefutunk és átveszem (esetleg beugrasz vasárnap Ubihoz csatanézőbe )
ezerhála!
jah és Soma még mindig nálam vannak a repülő dögeid, de ha nem iparkodsz konvertálok belőlük maneatereket
Boci- warlord
Tudom be is nézek!
Dugó- warlord
Ha netán valaki vásárolni szeretne, tudjatok róla!!!
"Sokak örömére, ismét Happy Hours!
Május 30. csütörtök 14- től, 18 óráig
Minden Games Workshop termékre 20% kedvezményt adunk, Offline-bolti akciónk keretében! "
http://www.wargammers.hu/
"Sokak örömére, ismét Happy Hours!
Május 30. csütörtök 14- től, 18 óráig
Minden Games Workshop termékre 20% kedvezményt adunk, Offline-bolti akciónk keretében! "
http://www.wargammers.hu/
Boci- warlord
A kis boltok nem fogják listaár alatt árulni a cuccokat, max ha akcióznak egyszer-kétszer, mivel nekik a nyereségük a distributori ár és a lista ár közötti különbség lesz... nekünk akkor lenne epic, ha közvetlen az elosztótól tudnánk vásárolni, de az meg nem pálya gondolom... keresni kellene egy mailstrom-hoz hasonló website-ot ahol GW listaár alatt árulnak
Boci- warlord
igen , de lehetséges hogy ezek a kiskereskedök profit rése olyan pici hogy nem fognak tudni baráti áron , kedvezményt biztositani irányunkba
Skulltaker- warlord
de viszont mivel nagyobb a kedvezmènyük mint distrobutor így a tőlük vásárló kiskerek olcsóbban kapják, mint direktbe a GW-től ezért egy ilyen bolt lehet, hogy olcsóbb, mint a meglévők...nem?
Dugó- warlord
Hát azt gondolom, hogy ők a nagykereskedők, vagyis ha nem neten rendelős bolt vagy, akkor rajtuk keresztül tudja megvenni (nyilván olcsóbban hozzájutnak a kisebb boltok is nagyker áron, mint ha közvetlenül angliából hoznák listaáron).
Azt jogilag nem vágom, hogy mit jelent de gondolom nem kizárolalagosmindenféle terjesztést, csupán nagykereskedelmi szinten...
Ami eddig is volt bót az eztán is lesz... csak ugye nálunk azért jött rosszul ki,mert a nagyker miatt tudtunk olcsóbban hozzájutni eddig, a Főnixnél meg nincs ismeretség :S
Azt jogilag nem vágom, hogy mit jelent de gondolom nem kizárolalagosmindenféle terjesztést, csupán nagykereskedelmi szinten...
Ami eddig is volt bót az eztán is lesz... csak ugye nálunk azért jött rosszul ki,mert a nagyker miatt tudtunk olcsóbban hozzájutni eddig, a Főnixnél meg nincs ismeretség :S
Boci- warlord
Hát akkor ez van ...de nem értem akkor innentől a Támaszpont meg a Wargammers is tőlük kell hogy vegyen?..
És ez mit jelent, hogy ők nyertek?...
És ez mit jelent, hogy ők nyertek?...
Dugó- warlord
Na úgy tűnik hivatalos... (ergo buktuk a legutóbbi rendelést)
http://www.hallofthephoenix.eu/hu/component/content/article/1-friss-hirek/179-gw-bejelentes.html
Kereshetünk új forrást (merugye a főnix szfehérvári)
Bázel: nem jelentkezett a srác azóta, úgyhogy felteszem inkvizitorra most már.
http://www.hallofthephoenix.eu/hu/component/content/article/1-friss-hirek/179-gw-bejelentes.html
Kereshetünk új forrást (merugye a főnix szfehérvári)
Bázel: nem jelentkezett a srác azóta, úgyhogy felteszem inkvizitorra most már.
Boci- warlord
Boci ! sikerült valami a high elfekkel végül ?
Skulltaker- warlord
Hát igen pont ezt csinálta régen..még a Star Wars kártyás időkben..megszerezte a kizárólagos terjesztést, azt képzelheted milyen áron adta a kártyákat...
Dugó- warlord
de az..bár én spec. nem ismerem csak a haver révén a frencsájzot... az persze nem baj ha nincs monopol helyzet, hanem inkább versenyeznek értünk, de sajna nem az a tapasztalat, hogy a vevő lenne az első, hanem az, hogy minél többet kivegyél a vállalkozásodból más kárára..magyarisztán...
Boci- warlord
ez van szopó...azért a jövő hetet megvárom...amúgy a Deltavision az nem a Terenyei Robi féle brigàd?...mer akkor azé nem sajnàlom...az vér geci volt régen amig monopol helyzetben volt...
Dugó- warlord
HUA!
Van egy rossz hírem sajnos skacok... Úgy néz ki, hogy a DeltaVision elbukja a disztributori képviseletet M.O.-n (ha jól tudom a silverlandé lesz)
Ez ugye azt jelenti, hogy megszűnik a Kecskeméti rendelési lehetőség (sajnos ez már a legutóbb leadottra is érvényes, amit visszadobtak a pályázat kihirdetéséig).
Bár még végleges döntés nincs (elvileg a hét elején várható) nagyon úgy néz ki hogy így marad a dolog.
Sajnos tendencia idehaza, hogy az RPG/Kártya/Tabletop vonalon működő kereskedők nem összefogva, hanem egymást kigolyózva próbálnak érvényesülni, ami azt jelenti, hogy megy a folyamatos fúrás-faragás és ennek természetesen mi isszuk meg a levét.
Ha jól láttam persze külföldön sincs ez sokkal máskébb (legalábbis a hivatalos GW store-kat leszámítva) lásd a Mailstrom esetét, ami szintén valami jogi mizéria miatt nem üzemel már. Szóval most majd vagy keresünk egy kedvezőbb forrást, vagy online rendelünk egyenesen a honlapról a továbbiakban. Persze azért még megvárhatjuk a végeredményt, de nem sok jóval bíztattak.
Uff..
Van egy rossz hírem sajnos skacok... Úgy néz ki, hogy a DeltaVision elbukja a disztributori képviseletet M.O.-n (ha jól tudom a silverlandé lesz)
Ez ugye azt jelenti, hogy megszűnik a Kecskeméti rendelési lehetőség (sajnos ez már a legutóbb leadottra is érvényes, amit visszadobtak a pályázat kihirdetéséig).
Bár még végleges döntés nincs (elvileg a hét elején várható) nagyon úgy néz ki hogy így marad a dolog.
Sajnos tendencia idehaza, hogy az RPG/Kártya/Tabletop vonalon működő kereskedők nem összefogva, hanem egymást kigolyózva próbálnak érvényesülni, ami azt jelenti, hogy megy a folyamatos fúrás-faragás és ennek természetesen mi isszuk meg a levét.
Ha jól láttam persze külföldön sincs ez sokkal máskébb (legalábbis a hivatalos GW store-kat leszámítva) lásd a Mailstrom esetét, ami szintén valami jogi mizéria miatt nem üzemel már. Szóval most majd vagy keresünk egy kedvezőbb forrást, vagy online rendelünk egyenesen a honlapról a továbbiakban. Persze azért még megvárhatjuk a végeredményt, de nem sok jóval bíztattak.
Uff..
Boci- warlord
leadtam a rendelést.. elviekben múlt hét csütörtökön már elküldte a haver, de megnézi, hogy hátha hozzá tudják még csapni (nyilván a központból küldik el a GW felé)
majd tudatom, hogy mi a szitu...
majd tudatom, hogy mi a szitu...
Boci- warlord
Szia Boci - nekem ezek kellenek:
1db. - Tomb king with sword and shield
1db. - High qeen khalida
1db. - tomb king liche priest
1db. - tomb kings screaming skull catapult
1db. - Tomb king with sword and shield
1db. - High qeen khalida
1db. - tomb king liche priest
1db. - tomb kings screaming skull catapult
korintex- warlord
- Hozzászólások száma : 361
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
1 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.