Piactér / mail order
+4
Suhi
Skulltaker
Dugó
Boci
8 posters
3 / 3 oldal
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Piactér / mail order
Na skacok, utólag is bocsi a hosszú rendelési időért, tolmácsolva Suhit is...
sajnos sok rossz körülmény vezetett ehhez (pont lecsúsztunk a rendelés küldésről, azután ugye nem voltam idehaza 3 hétig stb)
mea culpa...
Suhi úr ígérete szerint mostantól már rendben működik a normál 2 hetes szállítási/rendelési ciklus, mailstromos árak maradnka..vásárolni vágyók összeírhatják és áttoljuk a rendelést...
peace
sajnos sok rossz körülmény vezetett ehhez (pont lecsúsztunk a rendelés küldésről, azután ugye nem voltam idehaza 3 hétig stb)
mea culpa...
Suhi úr ígérete szerint mostantól már rendben működik a normál 2 hetes szállítási/rendelési ciklus, mailstromos árak maradnka..vásárolni vágyók összeírhatják és áttoljuk a rendelést...
peace
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
már is? El se hiszem!:-)
a csatanapra hozd el lécci!
köszi
a csatanapra hozd el lécci!
köszi
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
Megérkezett a rendelés
Dani, megjöttek a festékeid! Legközelebb odaadom neked. 4470 HUF-ba fog fájni neked...
Soma- warlord
- Hozzászólások száma : 270
Boci, hogy haladnak a megrendelt figuráink hazafelé? Masíroznak szépen? Mikor érnek ide?
Soma- warlord
Én megyek fluffisztánra. Ha leszervezed el tudom hozni
Tolyci- champion
- Hozzászólások száma : 206
Hát még tavasszal rendeltem, őszre csak itt lesz...
Soma- warlord
szegény Soma...mer én még csal kibirom valahogy...
Dugó- warlord
heyho..
sajna rossz hír, hogy nem jött meg a rendelés a héten így a hétvégén nem fogom tudni felhozni kecsóról (lássuk be a GW az GW marad, akárhogy is rendelünk tőlük)...
szerintem így majd akkor lesz belőle valami ha hazajövök (hacsak nem jár valaki arrafelé, vagy esetleg ha megy mégis vki fluffisztánra, akkor oda még lekombózhatjuk)
sry ez van b@sszameg..
sajna rossz hír, hogy nem jött meg a rendelés a héten így a hétvégén nem fogom tudni felhozni kecsóról (lássuk be a GW az GW marad, akárhogy is rendelünk tőlük)...
szerintem így majd akkor lesz belőle valami ha hazajövök (hacsak nem jár valaki arrafelé, vagy esetleg ha megy mégis vki fluffisztánra, akkor oda még lekombózhatjuk)
sry ez van b@sszameg..
Boci- warlord
ok, akkor a vasárnapokra kell gyúrni majd.
Dugó- warlord
Na ezt most rossz helyre írtam, na mindegy.
Minden vasárnap nyitva lesz a klub, a szombatokat meg egyeztetjük.
Minden vasárnap nyitva lesz a klub, a szombatokat meg egyeztetjük.
frigli- champion
- Hozzászólások száma : 149
Tőled ugyanúgy lehet majd kulcsot kérni, vagy valaki mindig lesz ott velünk?...
Dugó- warlord
Sziasztok!
Két bejelenteni valóm is lenne!
1 magánjellegű:
Az amerikai foci csapatom az Újbuda Rebels 2 csapata, szerény közreműködésemmel bejutott a döntőbe!
A döntő július 14-én lesz a BKV pályán. Akit érdekel jelezze, és megadom a pontos infókat.
1 közérdekű:
Július 9-én, azaz jövő hét hétfőn a HQ klub beszünteti működését. Ezzel egy időben a VII. kerület Dembinszky u. 21 szám alatt más klubbokkal fúzionálva megalakul az MSTE(Magyar Stratégiai Társasjáték Egyesület) védnöksége alatt a D21 nevű új klub.
Mi az amit kínálni tudunk?
Hozzáférést rengeteg GW-én túli stratégiai játékhoz. Nagyobb hely.
Nyitvatartás:
H-K-SZ-CS: kb. fél 5-től este 9-fél 10-ig
P: Ez egyenlőre szabadnap
SZ: Ilyenkorra mindenféle rendezvényeket időzítenénk
V: reggeltől random időpontig
Mihelyst meglesz a pontos táblázat felrakom ide.
Ami titeket érinthet. Péntekre és szombatra is szervezhető a kampányos összeröffenés, ha nem ütközik terjedelmében rendezvénnyel, és lesz kulcsos aki ott van veletek. A napidíj pedig marad 500 péz. Ellenben lesz egy csomó fantasy tereptárgy.
Ha van kérdésetek írjátok meg nekem.
Két bejelenteni valóm is lenne!
1 magánjellegű:
Az amerikai foci csapatom az Újbuda Rebels 2 csapata, szerény közreműködésemmel bejutott a döntőbe!
A döntő július 14-én lesz a BKV pályán. Akit érdekel jelezze, és megadom a pontos infókat.
1 közérdekű:
Július 9-én, azaz jövő hét hétfőn a HQ klub beszünteti működését. Ezzel egy időben a VII. kerület Dembinszky u. 21 szám alatt más klubbokkal fúzionálva megalakul az MSTE(Magyar Stratégiai Társasjáték Egyesület) védnöksége alatt a D21 nevű új klub.
Mi az amit kínálni tudunk?
Hozzáférést rengeteg GW-én túli stratégiai játékhoz. Nagyobb hely.
Nyitvatartás:
H-K-SZ-CS: kb. fél 5-től este 9-fél 10-ig
P: Ez egyenlőre szabadnap
SZ: Ilyenkorra mindenféle rendezvényeket időzítenénk
V: reggeltől random időpontig
Mihelyst meglesz a pontos táblázat felrakom ide.
Ami titeket érinthet. Péntekre és szombatra is szervezhető a kampányos összeröffenés, ha nem ütközik terjedelmében rendezvénnyel, és lesz kulcsos aki ott van veletek. A napidíj pedig marad 500 péz. Ellenben lesz egy csomó fantasy tereptárgy.
Ha van kérdésetek írjátok meg nekem.
frigli- champion
- Hozzászólások száma : 149
Soma írta:Mikorra várható a szállítás? Már nagyon várom!
Soma- warlord
Sziasztok,
A maelstorm-ról fogok rendelni csontikat. sok sok csontit.
Kérdés kell-e még valakinek-valami - így 1postába beférne a dolog stb. gondolom nem kell magyarázni
Írjatok nekem mail-t ha szeretnétek rendelni - IGEN E-MAILT ÍRTAM!!!!!!
office@info-portal.hu
Peace and love from the tomb and the brewery
A maelstorm-ról fogok rendelni csontikat. sok sok csontit.
Kérdés kell-e még valakinek-valami - így 1postába beférne a dolog stb. gondolom nem kell magyarázni
Írjatok nekem mail-t ha szeretnétek rendelni - IGEN E-MAILT ÍRTAM!!!!!!
office@info-portal.hu
Peace and love from the tomb and the brewery
korintex- warlord
- Hozzászólások száma : 361
Mikorra várható a szállítás? Már nagyon várom!
Soma- warlord
5 Csomag????....Végünk!!!!
kb. 3 hét múlva lesz pénzem, addig kitalálom mi kell....
kb. 3 hét múlva lesz pénzem, addig kitalálom mi kell....
Dugó- warlord
Akkor dobjunk össze egy rendelést!
Nekem kellene 5 csomag Vampire Counts Black Knights / Hexwraiths.
Ki csatlakozik?
Nekem kellene 5 csomag Vampire Counts Black Knights / Hexwraiths.
Ki csatlakozik?
Soma- warlord
udv korunkben es elore is koszi
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
Sziasztok!
Amit Pistike írt igaz, kb 2-3 hetente rendelünk a GW-től, a rendelés nagyságától, megjelenésektől függően, és a KCS-val ellentétben szeretnénk hangsúlyt fektetni a klubbokra..
A lényeg: a Malestromos árakat tudjuk hozni klubboknak, így Nektek is.
Nem tudom, h milyen módon oldottátok meg eddig, de ha van egy kész rendelésetek, amit be kéne hozni, akkor küldjétek el pls a kecskemet[kukac]deltavision.hu címre, ill ha tudom, h mikor adjuk le mi a köv. rendelést, akkor természetesen itt jelzem.
Mivel előleget a távolság miatt nem tudunk kérni, mindenkit kérek, h csak olyan cuccot rendeljen meg, amit el is visz, nem szeretnénk fölöslegesen készletezni, ill ha valaki nem veszi meg a megrendelt terméket, attól a későbbiekben nem feltétlenül fogunk tudni rendelést elfogadni.
Mail orderes figurákat/tereptárgyakat sajnos nem tudunk hozni, azoknak a forgalmazását egyenlőre a GW megtartja magának..
Ha bármi kérdés van, ne kíméljetek, zaklassatok nyugodtan, viszont ha nem válaszolok azonnal, sry..
Legjobbakat:
Suhi
Amit Pistike írt igaz, kb 2-3 hetente rendelünk a GW-től, a rendelés nagyságától, megjelenésektől függően, és a KCS-val ellentétben szeretnénk hangsúlyt fektetni a klubbokra..
A lényeg: a Malestromos árakat tudjuk hozni klubboknak, így Nektek is.
Nem tudom, h milyen módon oldottátok meg eddig, de ha van egy kész rendelésetek, amit be kéne hozni, akkor küldjétek el pls a kecskemet[kukac]deltavision.hu címre, ill ha tudom, h mikor adjuk le mi a köv. rendelést, akkor természetesen itt jelzem.
Mivel előleget a távolság miatt nem tudunk kérni, mindenkit kérek, h csak olyan cuccot rendeljen meg, amit el is visz, nem szeretnénk fölöslegesen készletezni, ill ha valaki nem veszi meg a megrendelt terméket, attól a későbbiekben nem feltétlenül fogunk tudni rendelést elfogadni.
Mail orderes figurákat/tereptárgyakat sajnos nem tudunk hozni, azoknak a forgalmazását egyenlőre a GW megtartja magának..
Ha bármi kérdés van, ne kíméljetek, zaklassatok nyugodtan, viszont ha nem válaszolok azonnal, sry..
Legjobbakat:
Suhi
Suhi- Peon
- Hozzászólások száma : 1
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
Király ötlet!
Dugó- warlord
Piactér / mail order
Hua!
Nyitok egy vásárlós topicot ide srácok, mert hétvégén otthon voltam és beszaladtam cimbimhez a kecskeméti sárkánytűz boltba.
Mivel a KCS ugye bezárt nem baj ha van itthon is egy bolt, ahol tudunk vásárolgatni. Suhi haverom (aki elvileg regisztrált is ide, de még nem látom, valszeg még nem igazolt vissza) azt mondta, hogy mivel náluk is van GW forgalmazási jog tud nekünk igazándiból szerezni mindenféle figurát amennyiben szükség van rá és ami a lényeg Malestromos árakon (ami köztudomásúan a hivatalos GW árak altt van valamennyivel)
Tehát ha közeljövőben szeretne valaki vásárolni itt jelezheti, összeírjuk megrendeljük és én felhozom pestre mikor hazautazom (illetve megoldjuk valami formában ha találunk kényelmesebb megoldást) így mi is jobban járunk mint közvetlen netes rendeléssel, meg legalább támogatunk egy hazai forgalmazót is, hoyg ne dögöljön ki az élet a nagy magyarisztánban.
böööfff..
Nyitok egy vásárlós topicot ide srácok, mert hétvégén otthon voltam és beszaladtam cimbimhez a kecskeméti sárkánytűz boltba.
Mivel a KCS ugye bezárt nem baj ha van itthon is egy bolt, ahol tudunk vásárolgatni. Suhi haverom (aki elvileg regisztrált is ide, de még nem látom, valszeg még nem igazolt vissza) azt mondta, hogy mivel náluk is van GW forgalmazási jog tud nekünk igazándiból szerezni mindenféle figurát amennyiben szükség van rá és ami a lényeg Malestromos árakon (ami köztudomásúan a hivatalos GW árak altt van valamennyivel)
Tehát ha közeljövőben szeretne valaki vásárolni itt jelezheti, összeírjuk megrendeljük és én felhozom pestre mikor hazautazom (illetve megoldjuk valami formában ha találunk kényelmesebb megoldást) így mi is jobban járunk mint közvetlen netes rendeléssel, meg legalább támogatunk egy hazai forgalmazót is, hoyg ne dögöljön ki az élet a nagy magyarisztánban.
böööfff..
Boci- warlord
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
3 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.