Évszak záró csata/vita nap
+3
Dugó
Soma
Boci
7 posters
1 / 2 oldal
1 / 2 oldal • 1, 2
Re: Évszak záró csata/vita nap
Tetszik a terv, Boci!
azhag- champion
- Hozzászólások száma : 215
Valaki tudna abban segíteni, hogy ennek a csatának a szabályait hol találhatom?
Köszi!
Köszi!
Soma- warlord
- Hozzászólások száma : 270
No akkor mondom a taktikát....
mindenkit megölünk, a többit megfutamítjuk...
mindenkit megölünk, a többit megfutamítjuk...
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
nem kell masnit kötni ök olyan jók lettek, hogy megfogadták, hogy többé nem ölnek meg senkit, úgyhogy harcolni se mennek, tehát nem hozhatod öket!
grimgore-ból pedig pék lett!
grimgore-ból pedig pék lett!
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
hali! látom itt a nagy tanulásban lemaradtam pár apróságról! szóval "jó" lettem! majd kötök rózsaszín masnit az Immortalz-ok fülére!
azhag- champion
- Hozzászólások száma : 215
igen alap seregek legyenek, kivéve a tapasztalások illetve a sérülések legyenek.
és a "díjazás" meg szerintem legyen úgy, hogy minden résztvevő kap 1 relicet a győztes csoport minden tagja kap kettőt. a vesztesek dobnak a defeat táblán a győztesek meg a másikon.
Ezen kívül a könyvben megadott varázstárgyak közül az overall győztes választ először magának, majd random a többi nyertes.
nem az nyer akinek a legtöbb figurája marad, hanem az aki nyeri azt a csatát. Azt hogy ki mennyit tesz a győzelemért szerintem nem lehet megítélni...minden relatív ugye..:-)
a csapatok kezdhetnek szervezkedni!!!!
és a "díjazás" meg szerintem legyen úgy, hogy minden résztvevő kap 1 relicet a győztes csoport minden tagja kap kettőt. a vesztesek dobnak a defeat táblán a győztesek meg a másikon.
Ezen kívül a könyvben megadott varázstárgyak közül az overall győztes választ először magának, majd random a többi nyertes.
nem az nyer akinek a legtöbb figurája marad, hanem az aki nyeri azt a csatát. Azt hogy ki mennyit tesz a győzelemért szerintem nem lehet megítélni...minden relatív ugye..:-)
a csapatok kezdhetnek szervezkedni!!!!
Dugó- warlord
Következő kérdésem, hogy az évszakzáró csata +- ok tekintetében számít-e következő csatának egy seregnél.
Szerintem ezekben az összecsapásokban mindenki egy alap sereggel álljon ki (az állandó tápok és mínuszok persze számítanának), mivel pl. az utolsó csatában nem szívesen találkoznék egy + 500 pontos (sokszor bányászott) Dawn Attack-os sereggel.
Szerintem ezekben az összecsapásokban mindenki egy alap sereggel álljon ki (az állandó tápok és mínuszok persze számítanának), mivel pl. az utolsó csatában nem szívesen találkoznék egy + 500 pontos (sokszor bányászott) Dawn Attack-os sereggel.
Tolyci- champion
- Hozzászólások száma : 206
Csakhogy szerintem annak kellene az overall győztesnek lennie, aki a legtöbbet teszi a győzelemért, nem akinek a legtöbb figurája maradt.
Különben meg nem a skaveneket utálja mindenki, hanem a síró skaveneket
Különben meg nem a skaveneket utálja mindenki, hanem a síró skaveneket
Tolyci- champion
nem jó az mert szubjektiv és részrehajló és a skaveneket alpból hate-eli mindenki. igy meg nem lesz vita.
Dugó- warlord
Az eredeti leírás szerint a vesztes fél dönti el, hogy ki az overall bajnok.
Én ezt támogatom.
Egyébként meg megtámadt minket a gonosz forces of or(k)der
Én ezt támogatom.
Egyébként meg megtámadt minket a gonosz forces of or(k)der
Tolyci- champion
tehát a soma, tolcy, dugó a védö.
mindenki választ egyet a saját seregei közül amivel részt kiván venni a csatában.
miután mindenki elolvasta a scenariokat, a csapatok eldöntik, hogy ki melyikben idul.
a változás az lesz az eredetihez képest, hogy a két mellékcsatában 2 kör felel meg a nagy csata 1 körének. tehát a várostrom 3. körében mindenképp megérkezik a kis csaták gyözteseinek segitsége.
ha megvan az ostrom gyöztese és a gyöztes oldal több seregböl áll, akkor a túlélök ott helyben fojtatják a harcot hogy eldöljön ki az overall bajnok. hogy milyen scenarioval azt még kitaláljuk. jöhetnek az ötletek.
mindenki választ egyet a saját seregei közül amivel részt kiván venni a csatában.
miután mindenki elolvasta a scenariokat, a csapatok eldöntik, hogy ki melyikben idul.
a változás az lesz az eredetihez képest, hogy a két mellékcsatában 2 kör felel meg a nagy csata 1 körének. tehát a várostrom 3. körében mindenképp megérkezik a kis csaták gyözteseinek segitsége.
ha megvan az ostrom gyöztese és a gyöztes oldal több seregböl áll, akkor a túlélök ott helyben fojtatják a harcot hogy eldöljön ki az overall bajnok. hogy milyen scenarioval azt még kitaláljuk. jöhetnek az ötletek.
Dugó- warlord
ok. tehát a két csoport:
azhag, frigly, boci vs. soma, tolcy, dugó
most dobok ki lesz a védö és ki a tàmadó.
1-3-ig az egyes csoport (jók) a védö.
Dugó carried out 1 launched of one D6 :
azhag, frigly, boci vs. soma, tolcy, dugó
most dobok ki lesz a védö és ki a tàmadó.
1-3-ig az egyes csoport (jók) a védö.
- 6
Dugó- warlord
ok dobok ki lesz a 3. a jó oldalon.
1: soma 2: azhag 3: tolyci 4: dugó
1: soma 2: azhag 3: tolyci 4: dugó
- 2
Dugó- warlord
Ha mindenki egyetért az időponttal, akkor szerintem ki kellene sorsolni a szövetségeket (mivel csak 2 forces of order van), és hogy melyik fél lesz a támadó.
Elsőnek készüljünk 6 játékosra, ha valaki mégis beesik, akkor majd módosítunk.
Szerintem lényeges lenne, hogy a szövetségek megbeszéljék, ki melyik csatában játszik, és melyik seregét hozza.
Elsőnek készüljünk 6 játékosra, ha valaki mégis beesik, akkor majd módosítunk.
Szerintem lényeges lenne, hogy a szövetségek megbeszéljék, ki melyik csatában játszik, és melyik seregét hozza.
Tolyci- champion
Ha esetleg változik valami és mégis rá érek majd jelzem , ha meg nem akkor meg mindenkinek jó csatázást !!!!
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
Végre másnak is elege lett a tökölésből!
LEGYEN 19.-e.
HQ Klub 9 óra!
A csatákat pedig mindenki olvassa el a könyvben és utána átbeszéljük.
LEGYEN 19.-e.
HQ Klub 9 óra!
A csatákat pedig mindenki olvassa el a könyvben és utána átbeszéljük.
Dugó- warlord
Tolyci írta:Kellene valami sürgős döntés a nagy csatáról, mivel nekem jópár egyéb programomat is el kell helyeznem.
Őszintén, szerintem 6 játékos is elég, ha nem tudunk többet összehozni, legfeljebb kihagyjuk az egyik kis csatát. 7 főnél, meg Boci hozhatna WoC és Lizard sereget is (a nagy csatát úgysem lassítja, ha az egyik oldalon csak egy irányító van).
Ha sokáig nem döntünk akkor csökkenni fog a résztvevők száma, ha meg áttoljuk júniusra, akkor a kampány fog lassan érdektelenségbe fulladni.
Egyetértek. Legyen akkor 19.-e! (Ezt a napot semelyik nem fogja verni, bárhogy szavaz is Toma.)
Hol és hánytól?
Soma- warlord
Kellene valami sürgős döntés a nagy csatáról, mivel nekem jópár egyéb programomat is el kell helyeznem.
Őszintén, szerintem 6 játékos is elég, ha nem tudunk többet összehozni, legfeljebb kihagyjuk az egyik kis csatát. 7 főnél, meg Boci hozhatna WoC és Lizard sereget is (a nagy csatát úgysem lassítja, ha az egyik oldalon csak egy irányító van).
Ha sokáig nem döntünk akkor csökkenni fog a résztvevők száma, ha meg áttoljuk júniusra, akkor a kampány fog lassan érdektelenségbe fulladni.
Tolyci- champion
hahaha. olyan sajna sose lesz amikor mindenki ráér, tök mindegy meddig húzzuk...amúgy a június még zsufoltabb lesz. boci már most mondta hogy neki nem jó és én is tele leszek. meg amúgy is ez a hónap volt megbeszélve. tomára még várunk. de aznap fogunk játszani amikor a legtöbben ráeérnek.
Dugó- warlord
Amúgy neki az a jobb ha én nem érek rá mert akkor biztos nyer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skulltaker- warlord
nekem jó
A kérdés hogy Türelmetlen Dugó mit szól hozzá
A kérdés hogy Türelmetlen Dugó mit szól hozzá
Skulltaker- warlord
És olyat lehetne, hogy akkor júniusban egy napot már most kijelölünk erre? Akkor Basel is, meg mindenki már most lefixálhatná azt a napot a csatára. Ez nem jó ötlet?
Soma- warlord
sajna nem
egyreszt az uj vezetoseg hallani sem akar nap cserekrol es sziguran minden szabadnap igenyt a kov honapra minum a kov honap elott 2 hettel le kell adnunk (pl ha tudom hogy nekem kell x nap majusban akkor azt kb aprilis 20-ig jeleznem kellet volna a vezetoseg fele es kesobb sajna nem lehet modositani a beosztast )masod resz 0%thm hitel akcio van nalunk ahonapban igy szinte mindenki dolgozik plusz napokat igy is
egyreszt az uj vezetoseg hallani sem akar nap cserekrol es sziguran minden szabadnap igenyt a kov honapra minum a kov honap elott 2 hettel le kell adnunk (pl ha tudom hogy nekem kell x nap majusban akkor azt kb aprilis 20-ig jeleznem kellet volna a vezetoseg fele es kesobb sajna nem lehet modositani a beosztast )masod resz 0%thm hitel akcio van nalunk ahonapban igy szinte mindenki dolgozik plusz napokat igy is
Skulltaker- warlord
az a baj hogy a két mellékcsata gyöztese a túlélö egységeivel megjelenik a várostrom közben. tehát ott kell lenni egy helyen a csatázóknak.
te nem tudsz cserélni napot kollegáddal? mert úgy néz ki hogy a 19-20 a befutó. bár nem tom a többik tudják e de asszem a 19 szombat az munkanap.
te nem tudsz cserélni napot kollegáddal? mert úgy néz ki hogy a 19-20 a befutó. bár nem tom a többik tudják e de asszem a 19 szombat az munkanap.
Dugó- warlord
nos mivel a2 elö csata kimenetele befolyással van a harmadik csatára igy esetleg mint ötlet hogy senki se maradjon ki :
igy akinek csak a 19-20 lenne jó akkor azok ezen csaták egyikét vagy mind kettöt letolhatnák akkor és a többiek meg a nagyot 26,27,28-án
igy akinek csak a 19-20 lenne jó akkor azok ezen csaták egyikét vagy mind kettöt letolhatnák akkor és a többiek meg a nagyot 26,27,28-án
Skulltaker- warlord
1 / 2 oldal • 1, 2
1 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.