OTC WHFB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2011.02.13. "AzaKi a keményebb, vezesse a heréket!"

2 posters

Go down

2011.02.13. "AzaKi a keményebb, vezesse a heréket!" Empty Re: 2011.02.13. "AzaKi a keményebb, vezesse a heréket!"

Témanyitás  Boci 2011-02-14, 9:49 am

Köszi a beszámolót! Isten a tereped Bazsi! Gratula a nagy Ződ hadvezérnek és kicsiny házi squigének Smile

Boci
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 1534

Vissza az elejére Go down

2011.02.13. "AzaKi a keményebb, vezesse a heréket!" Empty 2011.02.13. "AzaKi a keményebb, vezesse a heréket!"

Témanyitás  Toma 2011-02-13, 10:53 pm

Az ork fiú, lemerült fényképezőgéppel érkezett a csatatérre. Legkevésbé akarta a saját fajtársait mészárolni... szörnyű is volt!

Bazsi: 2 NG íjász + ork nagyfiúk + óriás + BO + Grimgor. 5 unitjából 2-t (!!!) elkaptak a squigek ezért késve érkezett. (az egyik Grimgor és csapata).

Toma: 5 warmashine + ng íászok, poisonnal(BSB) + Skarsnik + savage nagyfiúk + 2 szekér + lvl4 shammy + "goblin nehézlovasság"

A csata képes leírása a gallery-ben.

Amugy: luck faktor az oldalamon (Toma). Misfire mentes tüzérség (összesen 3 volt és a is a 4 kör után). Elég jól találtam, és olyankor mindig lejött valamennyi modell.

Bazsi shammyja elég korán felrobbantotta magát, így onnantól a mágia fázist mindig jól hoztam.

Barátságos, jó hangulatú game volt... már az elején eldöntöttük, hogy a nyertes generál alatt fogjuk egy zászló alatt folytatni a kampányt! Very Happy

Itt is, ott is volt jó és rossz dobás is, de volt néhány sorsdöntő dobás... szerencsére ezek többnyire nekem kedveztek.

Szoros volt!
Toma
Toma
veteran
veteran

Hozzászólások száma : 90

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.