Harc kb apr 20 24 kozt..
5 posters
1 / 3 oldal
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Harc kb apr 20 24 kozt..
Na mivan Bz ??? jossz meg ma?
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
Boci a számom újra él azt megadhatod a Bazsinak. Azért nem tudtál elérni mert a telómat is lenyúlta a köcsög aki betört . De mostmár elérhető vagyok. Nem baj ha Bazsi csak délután Jön legfeljebb nyomunk egy csatát Báselal addig.
Foxi- veteran
- Hozzászólások száma : 90
x
kb 10 kor atnezek hozzad...a szamom meghalt egyelore...
Mr.judge- champion
- Hozzászólások száma : 108
Bz !! lehet hogy megis tolunk holnap !!! milyen szamodon tudlak hivni?
Skulltaker- warlord
Áhh tudod hogy elfelejtek gondolkozni ha vérszívásról vanszó
Mellesleg pedig...
Dumáltam Danival BZ bácsi, kezdjetek ti reggel a nagy csatával és akkor nekem sem kell kivenni szabit. Dugó úgyis ráér este 8 ig én meg legkésőbb 3-ra odaérek és mehet a kampány fight..
Így a káposzta is megmarad meg a high elf kecskét is levágják
Mellesleg pedig...
Dumáltam Danival BZ bácsi, kezdjetek ti reggel a nagy csatával és akkor nekem sem kell kivenni szabit. Dugó úgyis ráér este 8 ig én meg legkésőbb 3-ra odaérek és mehet a kampány fight..
Így a káposzta is megmarad meg a high elf kecskét is levágják
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
Bz!!!!! nincs kedved ide tolni a képedet a melohelyemre 8.20-ra?
Skulltaker- warlord
Boci!! olvasni se tudsz? Bz a szerdát kérdezte nem a pénteket !!!!!Arra irtam hogy lassan a testtel!!!
Skulltaker- warlord
No1.
No2.
Most akkor kinek eszik az agyát aférgek?
Chaos b+
Skulltaker írta:Nos Boci jó hogy figyelsz te is !!!! már irtam egy párszor hogy jövök én is mivel holnaptól szabi vagyok jövöhét szerdáig !!! de látom nurgle papa férgei megeték az agy sejtjeidet !!!
szóval leszek én is !!!! és nekem mindegy melyik sereget hozom szóval lehet választani empire és deamon között , de már ezt is irtam korában!!!!
No2.
Skulltaker írta:lassan a testtel !!!! még fiszálnom kell a családdal , meg lehet hogy elkell ugorjak a háziorvoshozis táppénzet intézni múlt hét miatt!!
szóval még nem tudom !!
Most akkor kinek eszik az agyát aférgek?
Chaos b+
Boci- warlord
lassan a testtel !!!! még fiszálnom kell a családdal , meg lehet hogy elkell ugorjak a háziorvoshozis táppénzet intézni múlt hét miatt!!
szóval még nem tudom !!
szóval még nem tudom !!
Skulltaker- warlord
x
basel,akkor holnap csata...irj 3000 hajas elf ellen demonnal....ne kimelj okes...tap legyen...hogy egy kaliber legyen a brigad...
Mr.judge- champion
Nos Boci jó hogy figyelsz te is !!!! már irtam egy párszor hogy jövök én is mivel holnaptól szabi vagyok jövöhét szerdáig !!! de látom nurgle papa férgei megeték az agy sejtjeidet !!!
szóval leszek én is !!!! és nekem mindegy melyik sereget hozom szóval lehet választani empire és deamon között , de már ezt is irtam korában!!!!
Skulltaker- warlord
Jenci majd Balázst felhívhatnád, hogy megbeszéljétek a csatát (és hogy mikor fog ő odaérni) csak mert fórumot nem nagyon olvassa sajnos és telószámodat sem ismeri.
Próbáltalak hívni de nem voltál elérhető (vagy változott a számod).
Ha felhívsz megadom az övét.
B.
Próbáltalak hívni de nem voltál elérhető (vagy változott a számod).
Ha felhívsz megadom az övét.
B.
Boci- warlord
x
En akkor is ugy tudtam Dugo,h mi jatszunk elobb,.....no de sebaj...akkor a Dugo fele sirankozas es larma majd kesobb fogja felriasztani a kornyek csendjet...
Termeszetesen ha elvernek akkor hajas elfek fognak gratulalni a patkanyeknak...semmi nyuszoges,es kifogaskereses nelkul....
Termeszetesen ha elvernek akkor hajas elfek fognak gratulalni a patkanyeknak...semmi nyuszoges,es kifogaskereses nelkul....
Mr.judge- champion
bocsi 1850..my bad...elnéztem
Boci- warlord
Mik az hogy 1420????...
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
No fijúk... úgy néz ki ha Father Nurgle is úgy akarja, akkor jövök én is pénteken szóval írjuk végre szépen összeszedetten, hogy ki jön és milyen csatákkal számoljunk.
Akiről én tudok:
Dani
BZ
Jenő
Balázs
Boci
Ubi ugye kérdéses illetve Bázelre nem emléxem mit mondott
Ami fix csata lenne:
Dani vs. Boci - kampány 1420 (skaven vs. lizardmen)
Jenci vs. Balázs - kampány 1420 (DE vs O&G) ez elvileg délután lesz ha jók az infóim balázs akkor jön csak
BZ vs Dani - friendly (HE vs. Skaven)
Elvileg UBinál leszünk reggel 8-as kezdéssel..
aki tud még pontosítani az írja és a maradék emberekkel a maradék időben szervezzünk, hogy elkészülhessenek a sereglisták
Akiről én tudok:
Dani
BZ
Jenő
Balázs
Boci
Ubi ugye kérdéses illetve Bázelre nem emléxem mit mondott
Ami fix csata lenne:
Dani vs. Boci - kampány 1420 (skaven vs. lizardmen)
Jenci vs. Balázs - kampány 1420 (DE vs O&G) ez elvileg délután lesz ha jók az infóim balázs akkor jön csak
BZ vs Dani - friendly (HE vs. Skaven)
Elvileg UBinál leszünk reggel 8-as kezdéssel..
aki tud még pontosítani az írja és a maradék emberekkel a maradék időben szervezzünk, hogy elkészülhessenek a sereglisták
Boci- warlord
x
Megjott a fax a delfoi josdabol...egy nagy sereg fog porba fingani penteken...ez mar szinte biztos...
Mr.judge- champion
x
Hozzatennem..lehet megversz 1001 tenyezo miatt...mellesleg nagyon szivesen jatszok skavennel hajas elfek ellen...
Azt majd meglatjuk mi leszen...mindenesetre,jo erzes latni,h te is fel vagy haborodva...kb ugy ahogy mi voltunk a 7es rendszerbe a skavenre...Nem baj...isten hozott a klubba,....
Azt majd meglatjuk mi leszen...mindenesetre,jo erzes latni,h te is fel vagy haborodva...kb ugy ahogy mi voltunk a 7es rendszerbe a skavenre...Nem baj...isten hozott a klubba,....
Mr.judge- champion
Azé annyira ne legyé büszke magadra, ezzel a High elf brigáddal nem művészet szarrá verni bárkit is..
Én is összeírtam egy 3000-es elefet, undorító..
Én is összeírtam egy 3000-es elefet, undorító..
Dugó- warlord
...
Igaz,de a vegzeted kozelit nyugat felol,mar osszeirtam az armyt...3 napot gondolkoztam,szarra varialltam magam....Ha majd lejatszuk,es netan nyerek vele...pont ezt a kombot nem hozhatod... szenvedj meg te is h kitalald a tap kombodat...nem keshetsz amugy ...reggel 8ra Ubinal a helyed....
Baselt ugy el fogom kalapalni most,h orom lesz nezni hajas elfekkel....Aztan jon egy kis empire diadalmenet,asszem...lenyeg az onbizalom...
Baselt ugy el fogom kalapalni most,h orom lesz nezni hajas elfekkel....Aztan jon egy kis empire diadalmenet,asszem...lenyeg az onbizalom...
Mr.judge- champion
nem 7?..marha!:-)
Dugó- warlord
x
na mar csak 6 nap vagy mennyi....
Mr.judge- champion
Elvileg nekem este 8-ig jó lesz a péntek..de ha tudnánk Ubinál játszani ott van 3 asztal nem?..
A High Elf vs. Skaven ki a tápabb vitába most nem mennék bele..majd kiderül a csatatéren..
A High Elf vs. Skaven ki a tápabb vitába most nem mennék bele..majd kiderül a csatatéren..
Dugó- warlord
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
1 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.