Harc kb apr 20 24 kozt..
5 posters
2 / 3 oldal
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Harc kb apr 20 24 kozt..
Egyébként a High elf sereg szerintem egészen korrektül összerakott sereg..egyedül talán a swordmaster, amit kicsit overpowernek érzek a pontjáért bár szerintem minden seregben (na jó a legtöbben) van egy hasonló egység...
A nevesített karaktereket meg nem kötelező játszani (én is talán csak 1* hoztam a félistenemet,mert egyszerűen nem kihívás a játék vele + több élvezet van hate találsz ki és épitesz fel kősöket magadnak)
Amúgy nincs olyan, hogy legyőzhetetlen sereg, inkább a probléma az néhánynál, hogy nem sok változat van, ami használható...ezért is próbálkozunk több sereggel játszani (már aki)
Dani neked szerencséd van a Skavennel mert még pont abban az időszakban készült, mielőtt elkezdtek átállni erre a hülye uniformizált seregalkotásra, de már túl voltak a 7th kiadáson.
Amint elkezdünk játszani az új seregekkel Toma és Balázs majd a TK Ubi és ellened lesz majd ismét sírásra ok...
Ps.:
Mellesleg jó lenne pontosítani, akkor hogy ki kivel mikor és hol játszik jövő hétvégén...
elvileg ha az égiek közbe nem szólnak pénteket ki tudom venni szabinak így első csatát Danival tolnám, ami ugyebár a kampány Lizard/Skaven 1250 pontos meccse. Ha Balázs is jön akkor Jenővel ők is le tudják játszani a kampány mecset hasonló pontértékben. BZ, Bázel ezalatt tolhattok ti is valamit. Elvileg nem annyira sok idő a kampánymeccs viszont időben szétcsúszhatunk úgyhogy nem tudom hogy fogunk tudni újat kezdeni + ha nagy csatát akartok másodiknak az el tud húzódni bőven este 8-ig is simán (gondolom Daninak nincs addig kimenője) ráadásul a helyhiány miatt leginkább a KCS lesz opció ennyi embernek.
Elvileg én utánna szombaton is ráérek szóval mehetne akkor is valami, akár nagy csata, akár Mordheim, vagy bármi cooperative is, de erre még visszatérünk (pl. hátha Ubi is ráér és tudunk nála valami szépet összehozni)
A nevesített karaktereket meg nem kötelező játszani (én is talán csak 1* hoztam a félistenemet,mert egyszerűen nem kihívás a játék vele + több élvezet van hate találsz ki és épitesz fel kősöket magadnak)
Amúgy nincs olyan, hogy legyőzhetetlen sereg, inkább a probléma az néhánynál, hogy nem sok változat van, ami használható...ezért is próbálkozunk több sereggel játszani (már aki)
Dani neked szerencséd van a Skavennel mert még pont abban az időszakban készült, mielőtt elkezdtek átállni erre a hülye uniformizált seregalkotásra, de már túl voltak a 7th kiadáson.
Amint elkezdünk játszani az új seregekkel Toma és Balázs majd a TK Ubi és ellened lesz majd ismét sírásra ok...
Ps.:
Mellesleg jó lenne pontosítani, akkor hogy ki kivel mikor és hol játszik jövő hétvégén...
elvileg ha az égiek közbe nem szólnak pénteket ki tudom venni szabinak így első csatát Danival tolnám, ami ugyebár a kampány Lizard/Skaven 1250 pontos meccse. Ha Balázs is jön akkor Jenővel ők is le tudják játszani a kampány mecset hasonló pontértékben. BZ, Bázel ezalatt tolhattok ti is valamit. Elvileg nem annyira sok idő a kampánymeccs viszont időben szétcsúszhatunk úgyhogy nem tudom hogy fogunk tudni újat kezdeni + ha nagy csatát akartok másodiknak az el tud húzódni bőven este 8-ig is simán (gondolom Daninak nincs addig kimenője) ráadásul a helyhiány miatt leginkább a KCS lesz opció ennyi embernek.
Elvileg én utánna szombaton is ráérek szóval mehetne akkor is valami, akár nagy csata, akár Mordheim, vagy bármi cooperative is, de erre még visszatérünk (pl. hátha Ubi is ráér és tudunk nála valami szépet összehozni)
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
meg...
vegre en oktathatlak...a purple sun nal initiativre kell dobni...nem erore...
amugy annal van 6x jobb is,2/3 lore kozt nem tudok donteni..ehehehe...mellesleg ha megnezed a spellt visszabaszhat am rendesen ha misfire/t dobsz... ha totalpower ha nem...
Torpek ellen lehet hoznam..de akkor mar inkabb nekik is mast adnek a szajukba...
amugy annal van 6x jobb is,2/3 lore kozt nem tudok donteni..ehehehe...mellesleg ha megnezed a spellt visszabaszhat am rendesen ha misfire/t dobsz... ha totalpower ha nem...
Torpek ellen lehet hoznam..de akkor mar inkabb nekik is mast adnek a szajukba...
Mr.judge- champion
- Hozzászólások száma : 108
x
ja amugy abo baratunk stubborn ugyhogy 1 woundon is remekul szetbasz mindenkit...plane 2...
Mr.judge- champion
...
Dugó írta:Téleg szar 1+-os mentő + 4+-os Ward, vagy Regen.de rossz..emellett ütt 4-szer ami tuti talál és kap +3 erőt ami asszem flaming..kb. 1 kör neki az abo..és berakod egy unitba..mert ki az a hülye aki külön viszi...annyit ütnek hogy megőrülsz, nem kell nekik sor csinálnak vagy 20 hullát bárkiből...
ááá alig várom hogy üsselek vele..
Teclissel meg nagy tudás játszani..fogod a Purple Sun és minden körben kilövöd irrestible force-on..hú de nagyot kombóztam..aparaszt meg csak szedegeti le a 3-as erejű figurákat..és esélye sincs ledispelni a spelt..ennek mi értelme?..
//////////////////
Na akkor lehet pl 4+ ward es 2x 1+/os mento,ha mindent megnezel Lordnak...flamelo kard nem mindig kovetelmeny nallam...Mellesleg abonak tobb woundja van mint 4...max annyit szenved ki Tyrion...Persze egyseg is verhet bele nem viatattom,de van sansza tulelni...es ha visszabasz akkor hullik az elf boven...mellesleg 2 abo mehet egymas mellett is am ennyi pontert am...ugyhogy nem ertem en ,nem fix a vegeredmeny,ha meg feltartottak es oldalbakapjak oket mert egyseged lesz boven erre,akkor mi van...beesik az eso....szerintem....
Na kossunk uzletet Nem jon Teclis se tyrion...Te ne hozz abot...meg viharzaszlot...na?
amugy 1 tonna rat ogre sorbol elege utos brigad....azt a vonalat ne feszegessuk igaz...?a 3 support attackal koponyankent,soronkent...
A te tapjaid valahogy nem erzed erosnek...pedig durva az..foleg a kod a 3 th ellen...sorolhatnam...mind2en bizonyithatunk minden felallasba....no problem
Mr.judge- champion
Esküszöm rendezek egy szájkarate kampányt nektek legközelebb
Amúgy meg a kis csíra elf lordocskák elmehetnek a patkányokkal együtt a bányába..nálunk arra sem lennének méltók hogy Arkharon névtábláját pucolják a postaládáján..suttyó kis korcs fajok :
Amúgy meg a kis csíra elf lordocskák elmehetnek a patkányokkal együtt a bányába..nálunk arra sem lennének méltók hogy Arkharon névtábláját pucolják a postaládáján..suttyó kis korcs fajok :
Boci- warlord
Téleg szar 1+-os mentő + 4+-os Ward, vagy Regen.de rossz..emellett ütt 4-szer ami tuti talál és kap +3 erőt ami asszem flaming..kb. 1 kör neki az abo..és berakod egy unitba..mert ki az a hülye aki külön viszi...annyit ütnek hogy megőrülsz, nem kell nekik sor csinálnak vagy 20 hullát bárkiből...
Teclissel meg nagy tudás játszani..fogod a Purple Sun és minden körben kilövöd irrestible force-on..hú de nagyot kombóztam..aparaszt meg csak szedegeti le a 3-as erejű figurákat..és esélye sincs ledispelni a spelt..ennek mi értelme?..
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
x
Dugo ne is haragudj te fasz vagy...tyrion a legszarabb...amig volt 2 modosithatatlan mento addig ugy ahogy megerte...most egy kalap szar..mivel regeneralt,meg volt egy 4 es wardja a 4 woundjaval..es a 3 as th val(nagyon edzett gyerek stb azert 4 w,de th 3 ujabb logikus games workshop faszsag)...ez tenyleg tap volt regebben...de se nem stubborn se az utese se nem nagy szam...szaguld 10 es moveot azt veget ert a tudomany...Meg kene tanulni olvasni neked is...Ugyan mi benne a tap...en nem tudom...sorbol megveri barki,ha egyedul rohangal...ha berakod lovas unitba nalla sokkal jobbat osszerakok...
Teclis viszont megeri...foleg most ahogy jobban elgondolkoztam egyik masik lore kombon...
A HAJAS ELFEL LEHET VESZITENI IS AM...nagyon szivesen jatszok majd ellenuk skavennel...De azert meg probalkozok ellened ha nem banod...
Igen elkepzelheto h veszitek majd vele a tap skaven ellen,mivel az se gyenge am....mindig elfeledkezel az aborol,meg furnacerol te kis aberalt....meg te vagy a sirorekorder,aztan meg eleg gyakran te nyersz...mert reszben jo hadvezer vagy,reszben meg power of mak veled van...
2999 pont hajas elf vs skaven aztan majd ha sor kerul ra...skaven reszemrol mehet orommel...szerintem el is picsazlak veluk,ahogy kell...
Teclis viszont megeri...foleg most ahogy jobban elgondolkoztam egyik masik lore kombon...
A HAJAS ELFEL LEHET VESZITENI IS AM...nagyon szivesen jatszok majd ellenuk skavennel...De azert meg probalkozok ellened ha nem banod...
Igen elkepzelheto h veszitek majd vele a tap skaven ellen,mivel az se gyenge am....mindig elfeledkezel az aborol,meg furnacerol te kis aberalt....meg te vagy a sirorekorder,aztan meg eleg gyakran te nyersz...mert reszben jo hadvezer vagy,reszben meg power of mak veled van...
2999 pont hajas elf vs skaven aztan majd ha sor kerul ra...skaven reszemrol mehet orommel...szerintem el is picsazlak veluk,ahogy kell...
Mr.judge- champion
2999 ponért játszunk...a szabályok szerint...
Nem hozol nekem Teclist is meg Tyriont is egyszerre...a 2 aberrált fasz karakter..
Tyrion 400 pontért egy ölhetetlen állat..szemben például ott van Lord Skrolk a Skaven Plague Lord 470 pont és lófaszt nem tud..se mentője se ütni nem tud és van egy szaros könyve amiből bound spellként ki tud lőni jó esetben valami 2-es erejű pestist..eléggé arányban vannak a dolgok..
De ha High Elffel sem nyersz akkor téleg jobb ha feladod a hobbyt!:-)
Nem hozol nekem Teclist is meg Tyriont is egyszerre...a 2 aberrált fasz karakter..
Tyrion 400 pontért egy ölhetetlen állat..szemben például ott van Lord Skrolk a Skaven Plague Lord 470 pont és lófaszt nem tud..se mentője se ütni nem tud és van egy szaros könyve amiből bound spellként ki tud lőni jó esetben valami 2-es erejű pestist..eléggé arányban vannak a dolgok..
De ha High Elffel sem nyersz akkor téleg jobb ha feladod a hobbyt!:-)
Dugó- warlord
x
Basel...volt azert kivel szakadj meg...plane a 2 vagy 3 sor nehezlovasom utese is ASF...mindegy en basztam el,mert nem olvastam el alaposan a konyvet...ez van...
Dugo,azert egyet jatszal mar,aztan en nagyon szivesen jatszok ellened kesobb...es lehetsz hegyesfulekkel...
Epp franko taktikat dolgoztam ki,ami szerintem az eszemet dicseri,...(azt a keveset,ehehe)...es nincs benne 50 swordmaster se...hanem szerintem tok stilusos ,es ha nem azt hozod amire szamitok akkor meg talan elverheto sereget hoztam ossze... A skaven is beteg durva...ha kell szivesen nyomok majd egy visszavagot ellened
Nem is a legtapabb kombot rakom be neked,hanem a lightosabbat...a legtapabbat megkapja ez a balfaszparade Basel...Mert mar el kell vernem az irhajat de nagyon, a pofatlan nagydemonaval egyutt....
Velem lehet egyezkedni ha nem hozol doomwheelt,meg abot akkor teclis otthon marad...na..?...ehehehe
1,szoval ird csak ossze a skaven 3000 vs hajas elf
aztan egy hajas elf Dani modra vs Biro clan skavenjei...
2,Basel.3000p chaos vs hajas elf
aztan 3000p empire vs empire....vagy esetleg hajas elfet is kaphacc,ha akarsz...
Dugo,azert egyet jatszal mar,aztan en nagyon szivesen jatszok ellened kesobb...es lehetsz hegyesfulekkel...
Epp franko taktikat dolgoztam ki,ami szerintem az eszemet dicseri,...(azt a keveset,ehehe)...es nincs benne 50 swordmaster se...hanem szerintem tok stilusos ,es ha nem azt hozod amire szamitok akkor meg talan elverheto sereget hoztam ossze... A skaven is beteg durva...ha kell szivesen nyomok majd egy visszavagot ellened
Nem is a legtapabb kombot rakom be neked,hanem a lightosabbat...a legtapabbat megkapja ez a balfaszparade Basel...Mert mar el kell vernem az irhajat de nagyon, a pofatlan nagydemonaval egyutt....
Velem lehet egyezkedni ha nem hozol doomwheelt,meg abot akkor teclis otthon marad...na..?...ehehehe
1,szoval ird csak ossze a skaven 3000 vs hajas elf
aztan egy hajas elf Dani modra vs Biro clan skavenjei...
2,Basel.3000p chaos vs hajas elf
aztan 3000p empire vs empire....vagy esetleg hajas elfet is kaphacc,ha akarsz...
Mr.judge- champion
a multkori csatánál azért nem dobáltál újra mert már nem volt kivel !!!!!!!!
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
..Akor leszek ÉN High Elf-el, te meg hozhatsz amit akarsz..a maccsból nem jösz ki azt garantálom.ez a sereg bitangabb bárkinél..
Dugó- warlord
x
Oh bocs...ugy ertettem,h leutom az asfirst tamadast teszem azt elf swordmasterrel...de visszaut jopar ratogre kb ugyanannnyi pontert akkor akkor nem biztos,h magamra fogadnek....igy mar ertheto...az utannalpesre gondolltam itten inkabb...
az a haziszabaly ha egy szar initiativel rendelkezo egyseg rohamozik egy jobbra akkor egyszerre utnek...kb ennyi..
ekezetem meg nincs ezen a lap topon,es fasz se tudja,h kene azt ravarialni...
az a haziszabaly ha egy szar initiativel rendelkezo egyseg rohamozik egy jobbra akkor egyszerre utnek...kb ennyi..
ekezetem meg nincs ezen a lap topon,es fasz se tudja,h kene azt ravarialni...
Mr.judge- champion
BZ bazmeg csinálj ékezetet mert ezt így nem vagyok hajlandó elolvasni
A házi szabály szerint sem ütsz egyszerre ha az ellenfélnek ASF-je van...kellett volna figyelni amikor megalkottuk a szabályokat...
A házi szabály szerint sem ütsz egyszerre ha az ellenfélnek ASF-je van...kellett volna figyelni amikor megalkottuk a szabályokat...
Dugó- warlord
x
Basel...irj,avagy gondolkodj egy daemon vs hajas elf csatan...a multkor jo sok mindent en basztam el..pl nem volt ujradobas astrike first miatt,stb...ugy azert maskepp muzsikaltak volna a demonjaid,meg jopar dolgot felreertelmeztem...na de ez az en bajom,es hibam volt...elollvastam ujra a szabalykonyvet,miegymas....szoval jo lenne egy visszavago ellened is...majd tajekoztattlak mikor legyen...kb kedd du mar magyarba leszek kov heten...3000ert irkalj vmt...az ellen nem tudok mit csinalni,ha megint agyra fore megdobod a killing blowt te gyalazatos genyo...engem csak az vigasztal amikor kb 5x zsinorba agyonvertem az empire sereggemmel a te arab tevehajcsarjaidat....a tobbi sirnivalo historia...ehehehe
Piszkiraly,ok akkor Dani varial...csak ellenem,meg Ubi ellen nem tapasztalltam igazan...
Azt ne felejtse el senki h geci draga az elf...es nem birja igazan a szantast...lasd 3as th mindenkinek..oh nem teclis/raistlinnek 2 th...
a swordmaster is tap,de a haziszabalyunk szerint,ha megtalalja egy pl rat ogre horda...akkor mindenki leuti a magaet...es hat nem tudom melyikbol maradna tobb ugyanannyi pontert...
Itt gondolkozom reggeltol estig....de talan Dani koma egyik tap egyseget vernem szarra lelki szemeimmel,ellenben ha mar beleszol mas is...akkor dol a tervezet...mar szarra varialltam magam,de vmi mindig kisul,h vedtelen....aaargh....
a magia ellen bevedes,max 1 egyseget igazan...de akkor en se varazsolok ra...stb....es 1001 hatranya is van...
mert a bst bearer szeretem mas komboba is...
a loves ellened isten lenne,ha nem lenne viharzaszlo...igy ellened valszeg felejtos....
nehezlovassag is draga,meg minden...a pontokon azert melaz egy kicsit....
abo ellen mi lesz fingom nincs....nem merek ele engedni senkit se....hahahaha....talan hokusz pokuszal megoljuk...de nagyon necces...
Piszkiraly,ok akkor Dani varial...csak ellenem,meg Ubi ellen nem tapasztalltam igazan...
Azt ne felejtse el senki h geci draga az elf...es nem birja igazan a szantast...lasd 3as th mindenkinek..oh nem teclis/raistlinnek 2 th...
a swordmaster is tap,de a haziszabalyunk szerint,ha megtalalja egy pl rat ogre horda...akkor mindenki leuti a magaet...es hat nem tudom melyikbol maradna tobb ugyanannyi pontert...
Itt gondolkozom reggeltol estig....de talan Dani koma egyik tap egyseget vernem szarra lelki szemeimmel,ellenben ha mar beleszol mas is...akkor dol a tervezet...mar szarra varialltam magam,de vmi mindig kisul,h vedtelen....aaargh....
a magia ellen bevedes,max 1 egyseget igazan...de akkor en se varazsolok ra...stb....es 1001 hatranya is van...
mert a bst bearer szeretem mas komboba is...
a loves ellened isten lenne,ha nem lenne viharzaszlo...igy ellened valszeg felejtos....
nehezlovassag is draga,meg minden...a pontokon azert melaz egy kicsit....
abo ellen mi lesz fingom nincs....nem merek ele engedni senkit se....hahahaha....talan hokusz pokuszal megoljuk...de nagyon necces...
Mr.judge- champion
A démonjaim mindig szarrá verik öket, szoval nem kell sirni !!!nem olyan erös mint ahogy látszanak !!!
Skulltaker- warlord
Azonkívűl nem ellened irányult ez a High Elf szídás..csak éppen elolvastam a seregkönyvet és az az érzés fogott el , hogy ezt azoknak írták akik most kezdik a játékot és még nem tudnak figyelni mindenre..
gyakorlatilag ezzel a sereggel nem is kell.
Előbb ütök, újra dobom, nagy erővel, agyonütlek...
Move-om ezer, van nehézlovas, szekér, sárkány ...minden
Mágiában über bitang..minden Total poweren megy..misscast nem számít..ha esetleg te varázsolsz akkor beszopod annyi counter van
és legalább 3 unitot tök immunissá tudsz tenni a varázslatok ellen..
mi a faszra kell itt figyelni?..
megállok lövök + szétvarázsollak majd ha odaérsz ASF 5-6 os erővel azt kész...
Nem baj ez lesz a kihívás...már agyalok rajta...2999pontért mehet a Csata...
gyakorlatilag ezzel a sereggel nem is kell.
Előbb ütök, újra dobom, nagy erővel, agyonütlek...
Move-om ezer, van nehézlovas, szekér, sárkány ...minden
Mágiában über bitang..minden Total poweren megy..misscast nem számít..ha esetleg te varázsolsz akkor beszopod annyi counter van
és legalább 3 unitot tök immunissá tudsz tenni a varázslatok ellen..
mi a faszra kell itt figyelni?..
megállok lövök + szétvarázsollak majd ha odaérsz ASF 5-6 os erővel azt kész...
Nem baj ez lesz a kihívás...már agyalok rajta...2999pontért mehet a Csata...
Dugó- warlord
pontosan melyik nap lesz csata ? és kijön? valakivel szeretnék én is játszani ! szivesen játszom az empire seregemmel is nem muszály deamonok ellen csatázni!!!nekem bármelyik nap jó lesz mivel ugyis szabi leszek !!!
Skulltaker- warlord
Hát BZ most pont nincs igazad egyik trollkodásodban sem. Épp a legutóbbi csatánknál futottam bele egy még sosemlátott csúnya skaven seregbe, ami kb 80%-ban nem az volt, mint amire számítottam. Szóval Dani igenis variálja a seregét (az más tészta, hogy a kampánybancsak 1 sereget tett össze és azzal játszik, de ezt inkább a lustaságra fognám)...
Az meg, hogy egy óvodás is tud Skavennel játszani, megint nem egészen igaz, amit méltán bizonyít, hogy eddig egy csatát sem vesztett fordított felállásban a Dugó (!!).
Nem szeretem védeni a patkányt, de most kivételesen mellette szavazok
P.E.A.C.E.
Az meg, hogy egy óvodás is tud Skavennel játszani, megint nem egészen igaz, amit méltán bizonyít, hogy eddig egy csatát sem vesztett fordított felállásban a Dugó (!!).
Nem szeretem védeni a patkányt, de most kivételesen mellette szavazok
P.E.A.C.E.
Boci- warlord
x
Jóvan legyen neked karácsony..
Bár nemsoka tartom aki High Elffel játszik, szerintem gyanis velük a legkönnyebb..nem sokat kell gondolkozni tatikán, mzgáson, mágián csak dobálni..tehát pont neked való:-))))
Ez azert eleg pofatlan volt...amellett,h a wh szerves resze az anyazas...(Pont neked valo)...az h tetszik mindenfajta elf,az fel se merul benned...meg h volt egy wood elf armym meg regen...
Azzal vadolsz h en nem gondolkozok taktikan...elege nem erzem igaznak,mert leszamitva par elbenazott csatat...
en hoztam mindenfele elborult agyu kombokat ami vagy bejott vagy nem..aztan Ubi,meg Basel is nagy mestere ennek...
Ergo pont nallad van,volt alt nagyjabol mindig ugyanaz a skaven army....(reszben mert szereted ha minden az ami,...ez oke ki nem szereti...)Ellenben jol taktikazol,ezt elismerem,...de feleannyit se varialod a sereged mint mi a mieinket...kerdezz meg barkit.Ez is teny.Ez nem hiba,csak ne hogy mar te ugraljal,h en nem varialok...ehehe.
Nagyjabol mindig ugyanazt a brigadot hozod,az h hogy mozgatod oket,az mas dolog...think about it...
Jon headtaker,meg vmi massza,aztan egy harang,greyseer,aztan furnace,par monk,plusz ele par porgentyus idiota...egy adag jezzail,egy adag rat ogre..meg 1 vagy 2 osztag slave menekulni...ja meg egy doomwheel...kb ennyi,szinte mindig...
alagutas faszkalapokat szinte sose hoztal...mert riziko..oke megertem...se csakutos,vagy csak wizard,se csak lovos army,se vmi elborult agyu vegyes kombo ami vagy bejon vagy nem...mindig csak a kimert brigadod hozod kb...ami nem baj..csak hol van meg a varialas elmenye benne nem tudom...
A skavenel a 7es rendszerbe pont igaz volt ,h nem sok esz kellett a skavenhez..mert rohamozni kellett, meg csak dobalgatni ugye lasd abomination...Az h jol jatszottal veluk,az egy dolog...de egy felhulye is kb kepes lett volna erre,mert annyira kedveztek az alapszabalyok patkanyeknak...(Csak a regi rendszerbe tartott gyozelmeid tartom nagyra meg az oskorba a 4 esbe asszem,meg itt a 8 ba ,de a 7be nem volt nagy szam nyerni skavennal)
Itt a 8as rendszerbe viszont ugyerzem kb egalba van a hajas elf,skaven..talan meg az ember is nagynehezen felkuszik hozzajuk...Szoval jo game lesz,mert eros mindketto..
Pl en szivesen hoznek konnyulovasokat is miegymas,de geci dragak,es nem igazan tudnak semmit...de talan mas sereg ellen hozok,de skaven ellen szerintem ovodasok...ott nem kockaztattom ezt meg azert valoszinu...
A viharzaszlod ,furnace ,stb meg no comment kategoria...kb egyenerteku teclisel...remelem erezni fogod a pofatlansag erteket neki is....
Bár nemsoka tartom aki High Elffel játszik, szerintem gyanis velük a legkönnyebb..nem sokat kell gondolkozni tatikán, mzgáson, mágián csak dobálni..tehát pont neked való:-))))
Ez azert eleg pofatlan volt...amellett,h a wh szerves resze az anyazas...(Pont neked valo)...az h tetszik mindenfajta elf,az fel se merul benned...meg h volt egy wood elf armym meg regen...
Azzal vadolsz h en nem gondolkozok taktikan...elege nem erzem igaznak,mert leszamitva par elbenazott csatat...
en hoztam mindenfele elborult agyu kombokat ami vagy bejott vagy nem..aztan Ubi,meg Basel is nagy mestere ennek...
Ergo pont nallad van,volt alt nagyjabol mindig ugyanaz a skaven army....(reszben mert szereted ha minden az ami,...ez oke ki nem szereti...)Ellenben jol taktikazol,ezt elismerem,...de feleannyit se varialod a sereged mint mi a mieinket...kerdezz meg barkit.Ez is teny.Ez nem hiba,csak ne hogy mar te ugraljal,h en nem varialok...ehehe.
Nagyjabol mindig ugyanazt a brigadot hozod,az h hogy mozgatod oket,az mas dolog...think about it...
Jon headtaker,meg vmi massza,aztan egy harang,greyseer,aztan furnace,par monk,plusz ele par porgentyus idiota...egy adag jezzail,egy adag rat ogre..meg 1 vagy 2 osztag slave menekulni...ja meg egy doomwheel...kb ennyi,szinte mindig...
alagutas faszkalapokat szinte sose hoztal...mert riziko..oke megertem...se csakutos,vagy csak wizard,se csak lovos army,se vmi elborult agyu vegyes kombo ami vagy bejon vagy nem...mindig csak a kimert brigadod hozod kb...ami nem baj..csak hol van meg a varialas elmenye benne nem tudom...
A skavenel a 7es rendszerbe pont igaz volt ,h nem sok esz kellett a skavenhez..mert rohamozni kellett, meg csak dobalgatni ugye lasd abomination...Az h jol jatszottal veluk,az egy dolog...de egy felhulye is kb kepes lett volna erre,mert annyira kedveztek az alapszabalyok patkanyeknak...(Csak a regi rendszerbe tartott gyozelmeid tartom nagyra meg az oskorba a 4 esbe asszem,meg itt a 8 ba ,de a 7be nem volt nagy szam nyerni skavennal)
Itt a 8as rendszerbe viszont ugyerzem kb egalba van a hajas elf,skaven..talan meg az ember is nagynehezen felkuszik hozzajuk...Szoval jo game lesz,mert eros mindketto..
Pl en szivesen hoznek konnyulovasokat is miegymas,de geci dragak,es nem igazan tudnak semmit...de talan mas sereg ellen hozok,de skaven ellen szerintem ovodasok...ott nem kockaztattom ezt meg azert valoszinu...
A viharzaszlod ,furnace ,stb meg no comment kategoria...kb egyenerteku teclisel...remelem erezni fogod a pofatlansag erteket neki is....
Mr.judge- champion
Jóvan legyen neked karácsony..
Dugó- warlord
x
Na elvbe otthon leszek 22 en...Dugo nincs kedved inkabb skavenezni a hajas elfek ellen...???ahhoz tobb kedvem lenne...tudom proxi,de azert par modell megvan pl sas...meg a hires egy darab festett elf csucsmodellem..
skaven,hajas elf nagyjabol egykutya ,gondolom szerinted is...na skavenozzal mar inkabb,azok a foellensegeim....a csontikat is majd sorra keritem...de ha ragaszkodsz a csontikhoz akkor ez van..
nem lesz csak swordmaster,meg ilyenek...na...?
skaven,hajas elf nagyjabol egykutya ,gondolom szerinted is...na skavenozzal mar inkabb,azok a foellensegeim....a csontikat is majd sorra keritem...de ha ragaszkodsz a csontikhoz akkor ez van..
nem lesz csak swordmaster,meg ilyenek...na...?
Mr.judge- champion
nem nem !!! teljesen szabályos !!! Bz , Ubi , Jenö már ismeri és rosszul vannak töle !!! de már irtam rola az egyik démonos angol forumon is rola és nagyon tetszett a srácoknak !!az egyik csoka a direwolfbol meg is jegyezte hogy brutális , de teljesen szabályos !!!
Skulltaker- warlord
jóvan jóvan..de azé nézz utána hogy tuti szabályos e:-)..ismervén a te szabálykiforgató minden kiskaput megtaláló káoszszülte agyadat simán lehet hogy valami nem stimmel a szabálykönyvvel:-P
Dugó- warlord
oksi ! de az multiple combo ezert spec es titok!!!!
Skulltaker- warlord
Nekem is fogy...bártudom, ez nem vígsztal:-)..de a pénzed miért kevesebb?..nem táppénzre mész!
Basl tesó jövő hónapban nyomunk egyet mert tényleg ezer éve nem játszottunk..megmutathatod azt a híres Daemon kombót amit a BZ it zeng össze-vissza!:-P
Basl tesó jövő hónapban nyomunk egyet mert tényleg ezer éve nem játszottunk..megmutathatod azt a híres Daemon kombót amit a BZ it zeng össze-vissza!:-P
Dugó- warlord
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
2 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.