Harc kb apr 20 24 kozt..
5 posters
3 / 3 oldal
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Harc kb apr 20 24 kozt..
Az lehet de a kampánymeccsem meg ellened van... a szabadság meg duplán fáj, mert fogy és a fizetés is kevesebb :S
Dugó írta:..veled meg Boci úgyis nemrég játszottam!:-)))
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
már ugyis rég játszotam ellened Dugó ! v.mikor összekéne hozni egy mecset !
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
Akkor már csak Ubinak kéne ráérnie!:-))))
Majd valamit kitalálok erre a hétköznapi cstázásra..bár Basel ellen például jó, Bazsinak is jó a hétköznap, szerintem Ubi is ráér..veled meg Boci úgyis nemrég játszottam!:-)))
Majd valamit kitalálok erre a hétköznapi cstázásra..bár Basel ellen például jó, Bazsinak is jó a hétköznap, szerintem Ubi is ráér..veled meg Boci úgyis nemrég játszottam!:-)))
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
Elvileg én is ráérek
Foxi- veteran
- Hozzászólások száma : 90
Valoszinüleg én is ráérek majd ! szóval szeretnék már én is valakivel játszani Bz és Ubin kivül !! pl Soma neked jó lenne lejátszani a 3.fordulót?
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
oksa..igyekszem szabit kivenni de ez leginkább majd azon a héten fog kiderülni, hogy sikerül-e...
Azért annyira nem faxa, így ez a hétközbeni játék. Sajnálom Dugó, hogy nem megy neked a 7vége.
Node fel a fejjel ki a mellel...
Azért annyira nem faxa, így ez a hétközbeni játék. Sajnálom Dugó, hogy nem megy neked a 7vége.
Node fel a fejjel ki a mellel...
Boci- warlord
x
Jol van...de az anyazas fazist hadd kezdjem mar en...ehehe...kell egy kis szajkarate,tudod mint a boxba is van...
akkor felreertettelek sorry...akkor kampanyozas utan ertem...
na pa
akkor felreertettelek sorry...akkor kampanyozas utan ertem...
na pa
Mr.judge- champion
- Hozzászólások száma : 108
Akkor mégegyszer elmondom BZ tesó, hogy aznap előszőr játszom Bocival a kampánymeccset, mejd ha annak vége nyomunk valamit..de nekem 5-kor mennem kell edzésre, úgyhogy úgy kalkulálj...fontos lenne a korai kezdés, ohgy legyen idő két meccsre..
..ne becsüld le Khalidat és a Tomb King armyt...
..ne becsüld le Khalidat és a Tomb King armyt...
Dugó- warlord
x
Ha esetleg hamar kivegezlek Kalidastul,akkor nyomhatnank vmt apafej meg aznap...szoval nyomhatnank 2 csatat is akar...vagy tobben vmi szovetsegbe...a tobbiekkel mindig tudok csatazni kb akkor amikor hazaesz a fene...
szerintem ha 8 kor kezdunk,akkor kb delre vege.Nekem jobb,ha ubinal nyomjuk.
amugy a proxi hajas elfek vs skaven lenne egy jo meccs...mert mind2 tap...azaz uram bocsas.... eros.Ahhoz mit szolnal?
Basel,ubi,Jenci stabil ellenfeleim,es par napba amig otthon vagyok mindig osszehozok egy csatat veluk,...szoval csak mi 2en tudunk marha nehezen egyeztettni...ez van.
szerintem ha 8 kor kezdunk,akkor kb delre vege.Nekem jobb,ha ubinal nyomjuk.
amugy a proxi hajas elfek vs skaven lenne egy jo meccs...mert mind2 tap...azaz uram bocsas.... eros.Ahhoz mit szolnal?
Basel,ubi,Jenci stabil ellenfeleim,es par napba amig otthon vagyok mindig osszehozok egy csatat veluk,...szoval csak mi 2en tudunk marha nehezen egyeztettni...ez van.
Mr.judge- champion
Nem kell semmi Ubitól...de azt kéne összehozni, hogy Ubinál játszunk..mert ugye több csata is lenne aznap, úgyhogy szervezhetsz valami mást is magadnak ...
Dugó- warlord
hahaha
nem felek,...maga a feltetelezes is abszurd...ehehe...csak nem sok kedvem van skavenezni....de legyen akkor...
vegulis ugyse tolok mindennap skavenel...raadasul minden nagyjabol (felszarul) ki van festve...
na jo akkor skaven vs tk....az ubi tk sereget atviszem majd hatha kell vmi...de ha fix h nem kell semmi,jelezd a penztarnal....
lellenoriztettem az army osszeirasomat par nagytudasuval elotte,nehogy gond legyen...mert az megoli a csata hangulatat ugye...
a bientot
vegulis ugyse tolok mindennap skavenel...raadasul minden nagyjabol (felszarul) ki van festve...
na jo akkor skaven vs tk....az ubi tk sereget atviszem majd hatha kell vmi...de ha fix h nem kell semmi,jelezd a penztarnal....
lellenoriztettem az army osszeirasomat par nagytudasuval elotte,nehogy gond legyen...mert az megoli a csata hangulatat ugye...
a bientot
Mr.judge- champion
Jól érzed, hogy nem rajongok a proxi high elf csatáért..főleg mivel úgy vélem az egyik legerősebb sereg és hát az már fokozottan unfaire lenne szegény 10 évvel ezelőtti seregkönyvvel bíró (nem te) :-) TK armymnak...
Úgyhogy inkább Empire..bár már 2-szer nyomtunk Bazsival Empire vs. TK-t..
Miért félsz Skavennel kiállni?...
Úgyhogy inkább Empire..bár már 2-szer nyomtunk Bazsival Empire vs. TK-t..
Miért félsz Skavennel kiállni?...
Dugó- warlord
x
amugy megmondom oszinten nincs kedvem skavennel nyomulni tk ellen...
skaven vs empire ellen inkabb....
akkor inkabb legyen hajas elf vs tk vagy empire vs tk?
Na valasz...az elf ember helyettesites csak nem olyan nagy gaz...kerekitett fulu elfek,es szakallasak....
egy fokkal azert csak jobb,mintha gyufaskatulyakat tologatnank...:)Nekem hajas elfel lenne kedvem jatszani...de lehet empire is....hogy ne hallgassam a Dugo fele nyavalygast(ami igaz reszben,de ez van),h a sereg 99% helyettesitve van...
Van 1db mesteri szinten kifestett elfem,o biztos jon...amit mindenkinek buszken megmutogattam anno,de mar a kutya nem emlekszik ra ,az is biztos...ehehehe
skaven vs empire ellen inkabb....
akkor inkabb legyen hajas elf vs tk vagy empire vs tk?
Na valasz...az elf ember helyettesites csak nem olyan nagy gaz...kerekitett fulu elfek,es szakallasak....
egy fokkal azert csak jobb,mintha gyufaskatulyakat tologatnank...:)Nekem hajas elfel lenne kedvem jatszani...de lehet empire is....hogy ne hallgassam a Dugo fele nyavalygast(ami igaz reszben,de ez van),h a sereg 99% helyettesitve van...
Van 1db mesteri szinten kifestett elfem,o biztos jon...amit mindenkinek buszken megmutogattam anno,de mar a kutya nem emlekszik ra ,az is biztos...ehehehe
Mr.judge- champion
Már összeírtam:-)...itt lesz esélyed nyerni..de ha itt sem sikerül akkor tényleg akaszd szögre a kesztyűt:-))
Dugó- warlord
x
Az empirebe szerintem nem olyan nagy szam a detachment...de amennyit dicserted azt remeltem talan aratsz vele,h elkepedjek..ehehehe...akkor legyen tk...
Amugy az a halberd unit nem rossz,amit multkor agyaltal...de annyira azert ne ajulj el tolle..mert harci pappal egyutt is hullajeloltek....talan lovesbe tenyleg erosebb az empire stb..meg steadfast..sok bena unit disznot gyozhet...elofordulhat...de kizarolag a 8 ba...regen ez szinte kizart volt...hahaha
rakj egy tk 2999 et ossze azt remeljuk le tudjuk nyomni.....
Amugy az a halberd unit nem rossz,amit multkor agyaltal...de annyira azert ne ajulj el tolle..mert harci pappal egyutt is hullajeloltek....talan lovesbe tenyleg erosebb az empire stb..meg steadfast..sok bena unit disznot gyozhet...elofordulhat...de kizarolag a 8 ba...regen ez szinte kizart volt...hahaha
rakj egy tk 2999 et ossze azt remeljuk le tudjuk nyomni.....
Mr.judge- champion
Tomb Kinggel seretnék jönni..Empiret már letudtam..amúgy nem hiszem hogy eröltetném a Detachment dolot, mert amit múltkor összeraktam az rősebb, biztos valami hasonlót hoznék...
Dugó- warlord
x
Dugokam...ha nem jon kozbe semmi...jo lesz a 22 nekem...csak en is varialok annyit,amennyit nem kene sajna...
en nem sirok az uj rendszerbe...keretik figyelembe venni....
A KIBASZOTT REGI RENDSZERBE VOLT MIERT UGATNOM,ES MEG IS TETTEM...ITT A 8BA MEG KELL ALLAPITASAM NEM TUDOK MIERT...MAX A RENGETEG ERRATA...DE AZ NEM A TE HIBAD
Szoval inkabb eroltessuk azt az ember sereget reszedrol...mert a csodalatos (retteget)detachment technologia meg nem mutatta meg magat a kezed allatt...
A tomb kingrol erdemben nem tudok nyilatkozni...mert nem ismerem oket annyira...2x jatszottam ellenuk..kb
Soma talan atengedhetne nekem,mert ugye en ritkabban vagyok itthon...ti talan meg tudjatok szervezni a gametok maskorra is...de lehet nem akkor meg igy jartam...
au revoir
en nem sirok az uj rendszerbe...keretik figyelembe venni....
A KIBASZOTT REGI RENDSZERBE VOLT MIERT UGATNOM,ES MEG IS TETTEM...ITT A 8BA MEG KELL ALLAPITASAM NEM TUDOK MIERT...MAX A RENGETEG ERRATA...DE AZ NEM A TE HIBAD
Szoval inkabb eroltessuk azt az ember sereget reszedrol...mert a csodalatos (retteget)detachment technologia meg nem mutatta meg magat a kezed allatt...
A tomb kingrol erdemben nem tudok nyilatkozni...mert nem ismerem oket annyira...2x jatszottam ellenuk..kb
Soma talan atengedhetne nekem,mert ugye en ritkabban vagyok itthon...ti talan meg tudjatok szervezni a gametok maskorra is...de lehet nem akkor meg igy jartam...
au revoir
Mr.judge- champion
Legyen a csatanap 22. péntek!
Ha jó nektek srácok...lenyomnám a Bocival a kampányt + ha Soma még nem készült fel akkor játszok a BZ-vel Skaven ellen.és leszek Tomb Kinggel..csak hogy beteljesüljön BZ barátunk kívánsága..NA BZ mit szólsz?..2999p Skaven vs. Tomb King...korán kéne kezdeni..kb. 8-kor..ha Ubinál lehetne az jó lenne de lehet nálam is..főleg ha jó idő lesz...
na?
Ha jó nektek srácok...lenyomnám a Bocival a kampányt + ha Soma még nem készült fel akkor játszok a BZ-vel Skaven ellen.és leszek Tomb Kinggel..csak hogy beteljesüljön BZ barátunk kívánsága..NA BZ mit szólsz?..2999p Skaven vs. Tomb King...korán kéne kezdeni..kb. 8-kor..ha Ubinál lehetne az jó lenne de lehet nálam is..főleg ha jó idő lesz...
na?
Dugó- warlord
No.1 BZkw próbálkozz a csatanap április topicban
No.2 elvileg lesz egy csatánk kampány témában kb olyan magasságban bár nem 7vége, mert Dugó nyíg, ha az lemegy elvileg még marad idő 1 meccsre talán...
amúgy a szabadidővel mindenki hadilábon áll munka/suli/család/munka/munka/család/család/család okok miatt így sajna általában a havi 1 játék az általános...ez van
No.2 elvileg lesz egy csatánk kampány témában kb olyan magasságban bár nem 7vége, mert Dugó nyíg, ha az lemegy elvileg még marad idő 1 meccsre talán...
amúgy a szabadidővel mindenki hadilábon áll munka/suli/család/munka/munka/család/család/család okok miatt így sajna általában a havi 1 játék az általános...ez van
Boci- warlord
akkor..
valaszolok magamnak mert sokakat erdekel,ahogy elnezem...AZERT SZOLOK ELORE HATHA RAER VKI...ha nem ,nem...akkor igy jart mindenki...de leginkabb en..
Ha tul koran kerdezem az a baj,ha tul keson meg az a baj...vagy lehet,h ki vagyok zarva... ..ehehehe
Ha tul koran kerdezem az a baj,ha tul keson meg az a baj...vagy lehet,h ki vagyok zarva... ..ehehehe
Mr.judge- champion
Harc kb apr 20 24 kozt..
Na ki er ra esetleg apr 20/24 kozott kb...?Dugo jo lenne tolni egy empire vs skavent...meg akarnek nyomatni meg egyet a skavenekkel vs empire...mert mint emlitettem vala 2 koncepciom volt eredetileg.
Ubi,Basel,Jeno alt ugyis raer ..esetleg masvalaki meg..?Boci is johetne..leradiroznam 2 kor alatt,h szokja o is amit muszaj..haha..
uff,en beszelltem a szajkarate es a wh nagy oregje...
Ubi,Basel,Jeno alt ugyis raer ..esetleg masvalaki meg..?Boci is johetne..leradiroznam 2 kor alatt,h szokja o is amit muszaj..haha..
uff,en beszelltem a szajkarate es a wh nagy oregje...
Mr.judge- champion
3 / 3 oldal • 1, 2, 3
3 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.