OTC WHFB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hírek/Bejelentések

+10
Admin
Tolyci
Mr.judge
azhag
Foxi
Soma
Toma
Skulltaker
Dugó
Boci
14 posters

13 / 39 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39  Next

Go down

Hírek/Bejelentések - Page 13 Empty Re: Hírek/Bejelentések

Témanyitás  Dugó 2013-04-24, 1:45 pm

Igen az valószínű, de csodàk néha vannak...ráadàsul úgyis nálunk lesz minden...hátha...
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 1287

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Boci 2013-04-24, 1:45 pm

én max holnap olyan 6 után érek rá...de DoC ellen nem sok esélyem van Ogréval, mert DP-vel meg nagydémonnal nem tudok mit kezdeni...meg valószínűleg a plaguebearerekkel sem, mert szar a ws-em és nincs páncélom...

Boci
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 1534

Témanyitás  korintex 2013-04-24, 1:37 pm

nah - nekem sajna nem jó - majd legközelebb.

Dani - 3vs 3 csata egész nap elmegy... Very Happy
korintex
korintex
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 361

Témanyitás  Skulltaker 2013-04-24, 1:15 pm

nos belle tudnek ebbe is kotni de rendesen Smile
mindegy lepjunk tul a teman Smile

Ubi , Boci , van idotok most ebben a 3 napban tesztelni ?
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 1370

Témanyitás  Dugó 2013-04-24, 1:04 pm

Öreganyàd ilyen, nem a Skaven....
Mondjuk s WoC-bòl tényleg kihagytak bármi hasonló tápot...kiváncsi leszek mire megyünk vele majd...
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  Boci 2013-04-24, 1:01 pm

basszus Bázel állj már le Very Happy
egyébként meg úgy lesz, mert mindig hatosokat dobsz Laughing
...és továbbra is hisztizni fogok minden olyan szabály ellen, ami kiegyensúlyozatlan és egyes embereket előnyhöz juttat a másikkal szemben visszahatás nélkül (ilyen pl az egész skaven army, az üllő és a slann arcane itemje, de ezekért legalább pontot kell fizetni!! és most ne kezd el megint a bele van építve az árukba dumát, mert a WoC sokkal drágább sereg mégsincs ilyen táblázatom)

Boci
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2013-04-24, 12:59 pm

mondtam :
ti dobjatok magatok ellen a 6+ot de tolem mehet a szoras kocka is (tudom hogy az atlagnal joval jobban tobbok altalaban ezert legyen igy inkabb)
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Dugó 2013-04-24, 12:57 pm

Nem gondolom így, de ahogy te dobsz amikor Daemonnal játszol...így lesz! Very Happy
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2013-04-24, 12:55 pm

felteve ha abban akorben az az efektus , felteve ha 6-ost dobok ra , felteve ha hitett dobok ra

de ugy veszitek mintha ez automatikusan grantaltan bejon es csak hullik tole a nep tomegben
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Dugó 2013-04-24, 12:52 pm

Most egy kicsit igazat adok az arabdémonnak, legalább egyszer próbáljuk ki mielőtt ekkorát veszekszünk...például vasàrnap, ha marad rà idő én szívesen kipróbálnám.
Mondjuk Skavennel erősen szopnàm ezeket az effekteket. És ne s horda osztagokban gondolkodj Basel hanem mondjuk a 3d6 ld. vs. Doomwheel, vagy egy s4- es template s storverninekből mennyit vinne el ha HIT?...úgy kb. 15-öt.

Szóval lesz sereg aki érzélenyebb lesz erre van amelyik kevésbè...remélem mielőbb meglàtjuk...
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  korintex 2013-04-24, 12:49 pm

Elmondom a véleményemet, ezért vagyunk haverok.

- kicsit ennek most olyan szaga van, mint amikor u.a ez történ a skaven-el (amikor kijött) - elmondtuk mi a véleményünk - Dani hisztizet, hogy eltúlozzuk - lenyomtunk pár csatát belátta és már elismeri, főleg mióta kipróbálta a TK-t.

És azóta visszamondtam 1-skaven ellenes csatát is akár???? NEM, hisztizek amikor látok egyensúlytalanságot - nem tudom elkerülni sajnálom szarok a génjeim - de te sokkal jobban nyomod ezt csaták közben, kéretik ezt elfogadni.

Fogunk csatázni démonnal eredeti szabály szerint nyugodj meg. Ezt már kiolvashattad a reagálásainkból.

szóval ne paráz, és ne baszd fel magad... nem te írtad a szabályokat, így nem rád haragszunk a faszságok miatt..
korintex
korintex
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2013-04-24, 12:48 pm

de tudjatok mit legyen jatszom tovabbra is az elozo seregkonyvel es azzal jatszom a kov kampanyban . Remelem tetszeni fog Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2013-04-24, 12:44 pm

de kesz vagyok mar attol hogy 1 gamet se nyomtunk vele de mar ez a vilagvege efektus es ez az atombomba es a nagy satan muve es hisztiznem kell de kozben fingod sincs rola hogy mukodik valojaban .Es ti ketten mindenre igy reagaltok ami nem a ti seregetek !!!!!!!!!!
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  korintex 2013-04-24, 12:42 pm

Kicsit túlreagálod ezt Bhazel.... nyugodj meg!!
korintex
korintex
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2013-04-24, 12:34 pm

de ezt megint ugy irod mintha minden korben lenne !!!

es nem FREE !!!!!!!!!!!!!!!! Bele van epitve a kurva modeljeimbe pontszamilag !!!!!!!!!!!!DE FASZERT NEM HISZTIZEL A KURVA ULLO ELLEN !!!AZT MIVEL VEDED KI BASZOD ???? EN MIVEL VEDEM KI HOGY SZINTE MINDEN CASTOLAS ULTIMET A SLANNEL ES ATADOD A MISCASTOTT ES MEG KOCKAT IS KAPSZ VISSZA ES A SPELL EFECKTJE ELLEN SEM VED SEMI !!!!!!!!!FIGYELJ MEGEGYSZER JATSZUNK 2-3 CSATAT UTANA SIRJON A SZAD !!!!!!!!!!!!!!
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Boci 2013-04-24, 12:29 pm

ezt már egyszer leírtam.. nem vertünk szarrá.. abbahagytuk amikor épp ránkfordultál... és kb egy dobáson múlt, hogy nem vered tönkre a seregünket!

és továbbra is mondom.. figyeld a számat:
nem az a probléma, hogy mennyi egység és figura esik le, hanem, hogy ez egy teljesen költségfree és kivédhetetlen hatás, ami nálam a TELJES seregre hat, míg nálad csupán NÉHÁNY vagy SEMELYIK egységedre....

és szintén kiváncsi leszek, hogy amikor 2 vagy 3 fős multiple csatát játszunk, akkor az ellenfeleid ÖSSZES unitjából (ami mondjuk legyen 20-30 unit) mennyi fogja kárát látni és ez mennyire fogja befolyásolni a csata kimenetelét...

Boci
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2013-04-24, 12:23 pm

nos a warhammer forumon irta 1 csoka aki 14 unitos sereggel harcolt deamon ellen :

3 csatabol egyszer nem tortent semmi vesztesege ebbol , a masodiknal 3 unitjabol meghalt 1-2 model , a harmadik esetben 1 karaktere serult belole (oh vampirerol van szo ) ennek ellenere mind 3-szor nyert

es hogy mi lenyegtelen ;
az az hogy mar rohadt faraszto hogy ugy kezeled a dolgot mintha ez adott volna . mintha minden korben 100%ban kijon , minden kurva dobasom tutti 6-os , minden szoras kocka hit , minden sebzes dobas sebez es minden egyes korben meghal minden unitod ebbol
te is meg Ubi igy latjatok ezt a dolgot .

jatszunk mar csatat baszatok meg hogy tenyleeg lassuk hogy ez enyire durva vagy azt hogy enekul meg lehet hogy fuss pisztoly a deamon.

hagy emlekeszteselek hogy hogy epidemus es 2 khorne agyuval egyutt is szarra vert a Ogre , Tombking paros !!!!!!!!!!!!!!!
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Boci 2013-04-24, 12:13 pm

Én kicsit másképp képzelem ezt a fluff dolgot, de nem vitázok, mert irreleváns...

A statisztikáddal meg nem értek egyet...
mivel én szeretem és használom is az MSU-t, ami pont arról szól, hogy rohadtsok kis unitot hozol, ami ezen fasz szabály alapján szénné lesz alázva, merthogy:
a, nem 6* dobsz hanem 16*
b, mivel kicsi a unitok modellszáma 3-5 baba elvesztése is kurvára tud fájni
c, a szóródás, amivel annyira védekezel kibasz mód nem számít, ha (és ahogy általában lenni szokott) beteríti a sereged a pályát... akárhova szóródik eltalál valamit..
d, egy csomó seregnek nem érdeke, hogy minél hamarabb közelharcba kerüljön és ne kelljen már ilyen miatt ezt a taktikát használnom..
e, kibaszottul leszarom, hogy csak 3 és nem 30 figurám hullik le, mivel te tök ingyen és castolás/ws használat és egyéb nélkül semlegesíthetetlenül jutsz előnyhöz velem szemben (és ami még fontosabb kiegyensúlyozatlanul, vagyis nálad mérlegelni kell, hogy kire megy nálam az egész(!!) kibaszott seregre)

nyilván lehet pro és kontra érveket is feldobni a védelmében...de szerintem bőven beismerhetnéd végre, hogy ez egy eltúlzott fasz ruling

Boci
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2013-04-24, 11:49 am

Boci írta:Az a legviccesebb amúgy az egészben, hogy mondjuk ha két DoC sereg játszik egymás ellen, akkor a saját körében mindkettőnek csak a meghatározott mark-val rendelkező egységeire hat a dolog, a másik körében pedig az összesre (mivel az összes ellenséges unitra hat)..
Vagyis a te körödben az istened kiválogatja, hogy melyik unit nem szimpatikus neki a másik körében meg szarik rá és a saját követőit is kigyakja Very Happy
Na ezt magyarázd bele a fluffba Very Happy
"Nézzük csak kedves Tzeench követőim... most mi támadunk, akkor adjunk a szemét nurgle démonoknak és az ellenségnek! Jah hogy az ellenség Tzeench démonokból áll? Sebaj dögöljenek meg ők is, had gyengüljön az istenük! Jah hogy ez én vagyok oh a fenébe már megint beszopattam magamat!"

Ezt nem hiszem, hogy átgondolták Very Happy
ROFL és LOL

van ket deamon princem vagy greater deamonom aki az en kegyeimert harcolnak (most en vagyok a chaos isten ) Khorne eseteben ugye nem kell fluff let te blood flow
a tobbinel meg eleg ha ezt irom hogy az egyik sereg kevesebb lelkesedest mutatott mint a masik ebben a fazisban igy osztonzesbol alajuk porkolunk nekik (az egyik fel jobban tett a chaos isten celjai erdekeben mint a masik ebben a korben ) stb

ahoz kepest hogy menyire Rpg-zel meg hater sztoryt irtsz a seregednek neha abszolut nulla a kepzeled erod Boci
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2013-04-24, 11:41 am

Nos kedves Ubi !
Minden kulfoldi forumon hasonloan hozzatok 2 partra szakadt - az egyik fele aki verovodas modon hisztizik mint ti ketten ellene , azok akik meg nem jatszotak deamonok ellen - amasik fele aki mar jatszott es mind azt irta hogy nem anyira veszes , hozza teszem hogy a faq elott mar rengeteg verseny alapbol ugy jatszotta hogy ahogy a faq-ban kijott beleerteve az etc szabalyzatat is .

de nezuk sorjaban :
elszor is dobjunk wind of magicet (tehat dobjuk ki hogy mi az efekt ez 1 a 3-hoz ) tehat 63%-ban nem lesz
utana dobj 6-val minden unitra ha megis (6-os miatt ez 1 a 6-hoz kb max 2 unit de az esetek tobbsegeben egyse )
Kozelharcban levo unitokra nem kell dobni (gyere cc-be minel elobb !!!!!!!!!!)
efektek :
5 : small template scatter 1d6 str 4 flaming (van ellene mento ) ez elege T es armour save fuggo , jo esetben senki , szar esetben 5-6 figura , atlagosan kb 2-3 figurad meghal

6 : 1d6+3 str 3-as hit no armour save (nos az no armour save eros de a 3-as ero miatt ez nem tul eros , kb 5-7 talalat abbol kb 1-2 fog jo esetben olni nagyobb T-nel meg zero )

8 : 3d6 minus ld hit no armour save (nos it jon a general ld-je 12 inchen belul , es mivel ld teszt dobas ujra dobhatod a zaszlo miatt is , ez kb anyit tesz hogy jo esetben 1-2 model )

9 ez kohajito annak minden szabalyaval de viszont 3d6 -ot szorodik !!!!!!!!!!!!!!jo esetben 1 figo 9str multiple 1d6 (template look out sir !!) a tobbi meg str 3 as ero es van ellene pancel mento , ebbe sem fog olyan hu de sok bele halni .

nos a 6 korbol kb 3 szor fog ti teket ez kb effektalni atlagosan (1-2 x -er tobbszor 1-2 x-er enyiszer sem )
kb minden korben 1-2 unitra fog ebbol is hatni es kb ebbol is meghal talan 5-6 modeled de szerintem meg enyi sem

Ha hazi rule-ozni akarsz 1 sereget akor kezdjuk el hazi rule-ozni az osszeset !!!!!!!!!!!!!!!!!

meg egyszer neked is mondom Ubi !!! Egy sereg nem abbol all hogy milyen model mit tud hanem az egesz kompletten hogy dolgozik , sereg szabalyok mint ez is egyresz bele lett epitve a modellek araba mast reszt meg a modelek szabalyaiba .
minden modelem dragabb lett , statjai csokentek , magia vedelem szinte nulla , magia tapolas nulla (nekem nincs arcane item hozza feresem pl dispel scrool , power scroll , etc ) A spellek meg nem durvak mint ahogy Boci allitja (tzeentc szar , slaanesh kellemes es nurgle ugyan olyan mint barmelyik kozep kategorias lore - vanak benne jok de nem purple sun , final trans , 13 vagy dwellers !!
miscastott semivel sem tudom kivedeni , alap osztagok dragak herald nekul szarok , heraldok konyen halnak pancel nekul alacsony T-vel 5-os ward eez eleg keves , level caster max a lord lehet aki egyben a general aki kint all a mezon max 6-os T-vel 5 W-vel 5-0s warddal 500 pontert amit az elso korben 1 -2 warmachine loves vagy a 40 ijasz loves elvisz mert nem tud semilyen unitba beallni , tudom van uber tap khorne kannon amitol nem tudtok elszakadni (ez a masik amin fel alla ugral a ket verpistike ) nos multkor jott 2 is es szart se csinaltak !!
ezzel kapcsolatban 2 dolog ha loni akarsz vele akkor nem fog impact hitelni unitokba -akkor hatul all minel meszebb az enemytol hogy lojjon minden korben -ha meg kozelharcolni akarsz vele akor meg lovoldozni nem fog - ha egyben nezed a szabalyat es pontjat akor olcso de ha az nezzem hogy agyukent hasznalom akor draga ha szekerkent hasznalom draga es egyszere mind ket szerepet nem fogja betolteni !!!
es hogy vissza terjunk a torperre
a konyv 6-os de azota szamtalan faq es erreta jott ki egyik sem valtoztatta meg az ullodet hogy szarabul mukodjon vagy hogy az ellenfelnek legyen eselye kivedeni - igy ez a 6-os kiadas allitas nem igazan allja meg a helyet
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Dugó 2013-04-24, 11:12 am

lol!
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  Boci 2013-04-24, 11:10 am

Az a legviccesebb amúgy az egészben, hogy mondjuk ha két DoC sereg játszik egymás ellen, akkor a saját körében mindkettőnek csak a meghatározott mark-val rendelkező egységeire hat a dolog, a másik körében pedig az összesre (mivel az összes ellenséges unitra hat)..
Vagyis a te körödben az istened kiválogatja, hogy melyik unit nem szimpatikus neki a másik körében meg szarik rá és a saját követőit is kigyakja Very Happy
Na ezt magyarázd bele a fluffba Very Happy
"Nézzük csak kedves Tzeench követőim... most mi támadunk, akkor adjunk a szemét nurgle démonoknak és az ellenségnek! Jah hogy az ellenség Tzeench démonokból áll? Sebaj dögöljenek meg ők is, had gyengüljön az istenük! Jah hogy ez én vagyok oh a fenébe már megint beszopattam magamat!"

Ezt nem hiszem, hogy átgondolták Very Happy
ROFL és LOL

Boci
warlord
warlord

Témanyitás  korintex 2013-04-24, 9:25 am

Bhazel - figyi - pár dolog:

1. igen 6-ot kell dobni, de az esély a sérülésre - arányaiban 6:1-hez ellened - és ezt minden mágia fázisban előjön.

2. az 5, 6, 8,9 a kockadobások döntő része, mivel erre van a legnagyobb esélyed, hogy kidobod... ez is az esélyét növeli, hogy az ellenség unit-jait eltünteted.

3 ezen kívül- neked már mono-god sereged van, így a 4-ből csak 1 fog rád hatni, ugye ekkor már 4:1-hez hogy megint előnyben van a démon + minden unit-odnak van 5+-os ward save-je, ami elég ritka ugyebár, és a hatások többsége szinte majdnem ignorálja a páncélt. (és ne az 1+-ból indulj ki.)

4. Aki ezt nem fogja fel, és ilyen szabályokat csinál, az egy hülye!!

5. A törpe üllő 6-ik kiadás!!!!!!!!! ezt kéretik figyelembe venni, elég hülyék, hogy nem adták ki se a 7 se a 8-as Törpét- és amúgy is először ki kell jöjjön 4+-ra, és utána d3 unit-ra hat - ami lehet hogy akár felrobbanását is eredményezi - itt meg ugye semmi backeffect nincs a démonnak

Megértem, hogy a te sereged, és szeretnéd védeni, meg játszani vele, de ezeket be nem látni, elég nagy félrebeszélés. amúgy igen próbáljuk ki, ismersz nem szoktam megijedni az eltápolt seregek elleni csatától, mert ha így lenne nem TK-val játszanék... farao

És még 1. van már most javaslatom, hogy lehetne ezt ballancra hozni, de persze próbáljuk ki előtte az originalt - (javaslat - csak akkor hat az ellenségre, és csak annyi unitra max, ami a saját démon seregre is hat. PL: ha 6db. démon unit-ra hat, akkor 6db. ellenséges unit-ra is hathat, a többi kockadobás kérdése.)
korintex
korintex
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2013-04-24, 12:01 am

Boci Es Ubi !!
most nem dolgozom szerda , csut es pentek , raertek esetleg kiprobalni hogy legyen igazabol okotok sirni ?
de tudjatok mit hogy ne hogy az legyen mert en jol dobok es kidobom majd mindig a 6-ost minden osztagodra igy majd ti dobalhatok a sajat osztagjaitokra helyetem Smile
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2013-04-23, 11:40 pm

de neked is azt mondom mint Bocinak
Jatszunk 3-4 gamet es utana alkossunk velemenyt hogy menyire durva vele vagy menyire szar a deamon nelkule
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

13 / 39 oldal Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 39  Next

Vissza az elejére

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.