Hírek/Bejelentések
+10
Admin
Tolyci
Mr.judge
azhag
Foxi
Soma
Toma
Skulltaker
Dugó
Boci
14 posters
14 / 39 oldal
14 / 39 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39
Re: Hírek/Bejelentések
nos Ubikam latom Boci kis testverre vagy
eloszor is ki kell dobni azt az efektet a 12-bol ez 4 darab
aztan 6-ost is kell dobni , aztan meg meg szorodik is az a szar
de gondolom a regi loremasteres 2 dispelles 5-6 tzeentc wizard jobban tetszett
es ugye az ullod nem tud hasonlot 1d3 unittal ?
eloszor is ki kell dobni azt az efektet a 12-bol ez 4 darab
aztan 6-ost is kell dobni , aztan meg meg szorodik is az a szar
de gondolom a regi loremasteres 2 dispelles 5-6 tzeentc wizard jobban tetszett
es ugye az ullod nem tud hasonlot 1d3 unittal ?
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
Csak anyit mondanék, hogy a démon of chaos rule - FAQ -
Q: On rolls of 5, 6, 8 and 9 on the Reign of Chaos table (namely
Storm of Fire, Rot, Glorious Rot, the Dark Prince Thirsts and
Khorne’s Wrath), doyou roll for all enemy units,oronlyforthose
that include models and/or Marks from therival Chaos God? (p27)
A: You roll forallenemy units.
Ez NO COMMENT!!!!!!!!!
Ez anyit tesz, hogy 5,6,8,9 nél minden unit-unk kap 1 magic missile-t kb. ami anyit tesz, hogy mintha a Démon sereg kikasztol (2500p sereg - 6 unit) free-ben 6db. 8-12-es erejű/célszámű spellt kiakasztolna !!!!
Ez átgondolatlan, és elfogadhatatlan - mivel mono-god seregek vannak, ezért így az erőteljes unbalance túlzást jelent.
Ezzel csak anyit érnek, el, hogy a Démon sereg ellen senki se akar játszani....
Q: On rolls of 5, 6, 8 and 9 on the Reign of Chaos table (namely
Storm of Fire, Rot, Glorious Rot, the Dark Prince Thirsts and
Khorne’s Wrath), doyou roll for all enemy units,oronlyforthose
that include models and/or Marks from therival Chaos God? (p27)
A: You roll forallenemy units.
Ez NO COMMENT!!!!!!!!!
Ez anyit tesz, hogy 5,6,8,9 nél minden unit-unk kap 1 magic missile-t kb. ami anyit tesz, hogy mintha a Démon sereg kikasztol (2500p sereg - 6 unit) free-ben 6db. 8-12-es erejű/célszámű spellt kiakasztolna !!!!
Ez átgondolatlan, és elfogadhatatlan - mivel mono-god seregek vannak, ezért így az erőteljes unbalance túlzást jelent.
Ezzel csak anyit érnek, el, hogy a Démon sereg ellen senki se akar játszani....
korintex- warlord
- Hozzászólások száma : 361
úgyan az mint nálunk empirénél , csak a rider
Skulltaker- warlord
ja és el sem hiszem, de végre letisztázták, a ló/lovas vitát a markokkal kapcsolatban.... frenzy stb... már évek óta képtelenek voltak, nem is tudom mi vitte rá őket
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
Okés csak Tolyci mondta hogy nem az a próba csatánál , igy visszont akor neki is modosúlt a serege a warrior faq miatt , remélem olvasta
Skulltaker- warlord
az..meg a DP is..
Boci- warlord
ezek szerint akor chaos Dwarf hellcanon is deamonic ?
Skulltaker- warlord
oh Sethre sziv sajnos az új faq miatt
: mivel nem egyezik a footprintje a unitval igy a széllére kell rakni és igy emiatt nem tud make way-velni sem
: mivel nem egyezik a footprintje a unitval igy a széllére kell rakni és igy emiatt nem tud make way-velni sem
Skulltaker- warlord
Karl Franz 18 inchre = mind razor 10-es erő !!!!!!!!!!!!!!! ???
Skulltaker- warlord
lol tényleg gyorsan válltozik a világ warhammerben
igyhogy vissza vágjak Dani ha vasárnap lett volna a faq akor a slavek után over run
de úgynézz ki legalább aki a rulebook faq-ot csinálta 1 picit jobban ért hozzá mint a többiek
végre nincs megint look out impact ellen , to hit , to wound 1-re szopóka stb
nem is olyan rossz ez a faq
igyhogy vissza vágjak Dani ha vasárnap lett volna a faq akor a slavek után over run
de úgynézz ki legalább aki a rulebook faq-ot csinálta 1 picit jobban ért hozzá mint a többiek
végre nincs megint look out impact ellen , to hit , to wound 1-re szopóka stb
nem is olyan rossz ez a faq
Skulltaker- warlord
megjött az összes FAQ!
olvasgassátok:
http://www.games-workshop.com/gws/content/article.jsp?catId=cat440134a&categoryId=1000018§ion=&pIndex=2&aId=3000006&start=3&multiPageMode=true
(a hellcannon démon lett.. asszem gyakori lesz a light lore....)
olvasgassátok:
http://www.games-workshop.com/gws/content/article.jsp?catId=cat440134a&categoryId=1000018§ion=&pIndex=2&aId=3000006&start=3&multiPageMode=true
(a hellcannon démon lett.. asszem gyakori lesz a light lore....)
Boci- warlord
na basszus..megjött a rulebook errata is...
az instability miatt megszünt egység után megint lehet overrunolni... jó hogy megváltoztatták
a wind blast nem tolhat le pályáról
a burning head-et bele lehet lőni közelharcba (LOL?)
a nem sima mounton ülő karakterekre nem hat a killing blow (!!)
változik a vilgá elég gyorsan!
(jah a HTC-s dolgokat ne itt tárgyaljátok ha nem a saját topicjában!)
az instability miatt megszünt egység után megint lehet overrunolni... jó hogy megváltoztatták
a wind blast nem tolhat le pályáról
a burning head-et bele lehet lőni közelharcba (LOL?)
a nem sima mounton ülő karakterekre nem hat a killing blow (!!)
változik a vilgá elég gyorsan!
(jah a HTC-s dolgokat ne itt tárgyaljátok ha nem a saját topicjában!)
Boci- warlord
Skulltaker- warlord
Nincs a seregembe olcsó kis szar...az csak Empirenél van
Átírtam a sereget..No Slave..No Jezzail...3 Horda assaultol előre..egyik felén ABO, másikon Doomwheel fedez..Grey Seer hátúlról nyomja a death Frenzyt mindenkire...Tolom előre a bandát azt lesz ami lesz...legalább nem kell gondolkozni...benne leszek az időbe...
Átírtam a sereget..No Slave..No Jezzail...3 Horda assaultol előre..egyik felén ABO, másikon Doomwheel fedez..Grey Seer hátúlról nyomja a death Frenzyt mindenkire...Tolom előre a bandát azt lesz ami lesz...legalább nem kell gondolkozni...benne leszek az időbe...
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
Nos mivel mindanyian ellégé lassan játszunk Etc-hez képest és biztos vagyok benne hogy egyikünk se fogja lenyomni a 6 körét esetleg Arpo és Tolycin kivül . Igy Dugó , Ubi és én ré kell hogy mozduljunk a következő stratégiára : nagy ellenséges osztagokat békén hagyni leg olcsobb kis szarral terelgetni , kis osztagokat gyorsan leirtani (koncentrált tüz , mágia , cc egyszere egy ossztagra mig nullára fogy majd átugrani a kövre )
saját sereget egyben tartani hogy elvegyük az ellen kedvét a rohamtól . Mi visszont szerezünkb be minél többet (sok kicsi össze adva nyereséghez vezett föleg ha ma mi kevés pontott bukunk )
saját sereget egyben tartani hogy elvegyük az ellen kedvét a rohamtól . Mi visszont szerezünkb be minél többet (sok kicsi össze adva nyereséghez vezett föleg ha ma mi kevés pontott bukunk )
Skulltaker- warlord
szerintem is hagyjuk ezt a seregösszehasonlítósdit, mert szerintem kb. ugyanannyira ismerem (de szerintem jórészét sokkal jobban), mint te és érzem, hogy mi a balance-olt és mi a faszság...
de majd azért az első 5-10 csatád után kiváncsi leszek, hogy melyik sereg fogja tudni elmondani, hogy megverte... és abban 100%-ig biztos vagyok, hogy sem a TK, sem az Ogre nem lesz közte, de még a Skavennek sem adok jó esélyeket...
majd visszatérünk rá fél év múlva, vagy amikor érdemes lesz ilyen összevetést készíteni...
de majd azért az első 5-10 csatád után kiváncsi leszek, hogy melyik sereg fogja tudni elmondani, hogy megverte... és abban 100%-ig biztos vagyok, hogy sem a TK, sem az Ogre nem lesz közte, de még a Skavennek sem adok jó esélyeket...
majd visszatérünk rá fél év múlva, vagy amikor érdemes lesz ilyen összevetést készíteni...
Boci- warlord
na na na na ne kezdjük megint a személyeskedést kérem szépen...hogy jön ide a Skaven má megin...ráadásul kb. 6 csata óta nem tudtam nyerni velül, max döntetlenezni...ugyhogy nekem neee...
amúgy a példáid teljesen jók voltak (kivéve a TK-s..azt nem kellett volna..nincs az az állat aki a föld alól hozza őket...)...szerintem se kell még előre sírni, majd meglátjuk...
Ja amúgy az HTC VP tábla alapján a 150 pontos különbségért mindketten 10-10 pontot kapnánk...érdemes tehát odafigyelni, és ha zakóra is állunk akkor is pontot szerezni, mert minél kisebb a különbség annál több pontot kap a vesztes is.
amúgy a példáid teljesen jók voltak (kivéve a TK-s..azt nem kellett volna..nincs az az állat aki a föld alól hozza őket...)...szerintem se kell még előre sírni, majd meglátjuk...
Ja amúgy az HTC VP tábla alapján a 150 pontos különbségért mindketten 10-10 pontot kapnánk...érdemes tehát odafigyelni, és ha zakóra is állunk akkor is pontot szerezni, mert minél kisebb a különbség annál több pontot kap a vesztes is.
Dugó- warlord
De öcsém te tényleg nem érted !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
egy sereg nem arról szól csak hogy mi tud x ,y ha nem milyen extra spec szabályai illetve túlajdonságai vannak és ez bele van épitve egyrészt a modellek pontjába más részt a unitok statjába is !!
mivel le tápolták elég erössen a deamonokat és növelték a pontokat igy ezzel balancolják
érdekes hogy Ubi üllöje ellen nem sirsz peddig az 1d3 unitra hat és úgyan úgy nem tudsz ellene védekezni ,
lizivel játszól , egyedül te nem szivsz a mágia fázisban de ha mégis átadod csóri ellenséges wizardnak aki nem tudd ellene védekezni
nem hisztizel hogy az Ogrénak sokkal jobb ágyúi vannak mint a törpének és empirének együtt , de a Deamoné az bazmeg igen feltéve ha Khorne sereggel akarok játszani hátha túl élem velük az ellsö mágia fázist dispell nékül .
nem hisztizel hogy a fél tombking sereg a föld alól jön és nem tudsz vele mit kezdeni
de az egyetlen amirre hisztizel az a skaven ami ellen eddig sem tudtunk semivel védekezni és most ez a eszméletlen nagy táblázat
egy sereg nem arról szól csak hogy mi tud x ,y ha nem milyen extra spec szabályai illetve túlajdonságai vannak és ez bele van épitve egyrészt a modellek pontjába más részt a unitok statjába is !!
mivel le tápolták elég erössen a deamonokat és növelték a pontokat igy ezzel balancolják
érdekes hogy Ubi üllöje ellen nem sirsz peddig az 1d3 unitra hat és úgyan úgy nem tudsz ellene védekezni ,
lizivel játszól , egyedül te nem szivsz a mágia fázisban de ha mégis átadod csóri ellenséges wizardnak aki nem tudd ellene védekezni
nem hisztizel hogy az Ogrénak sokkal jobb ágyúi vannak mint a törpének és empirének együtt , de a Deamoné az bazmeg igen feltéve ha Khorne sereggel akarok játszani hátha túl élem velük az ellsö mágia fázist dispell nékül .
nem hisztizel hogy a fél tombking sereg a föld alól jön és nem tudsz vele mit kezdeni
de az egyetlen amirre hisztizel az a skaven ami ellen eddig sem tudtunk semivel védekezni és most ez a eszméletlen nagy táblázat
Skulltaker- warlord
Előbb utóbb a sok fasz szabály az egész játékot fogja tönkrebaszni...azt majd jól megnézheti magát a GW amikor mindenki elpártol tőlük a sok hülyeség, meg egyenlőtlenség miatt....
Dugó- warlord
na jó hagyjuk ki a unitok összehasonlítgatását, a dologból, mert felbaszom magam...főleg ha a nagydémonok de méginkább a démon prince-ről akarod beadni, hogy sajnálni kell...ne legyél nevetséges!
én most erről a fasz szabályról vitáztam... de tudod mit, tényleg azt kívánom, hogy bassza szét egy ilyen majd egyszer a lovasságod meg tankodat vagy mondjuk Daninak a furnacéját unitostól és folyjon a könny patakokban!
téma részemről off
én most erről a fasz szabályról vitáztam... de tudod mit, tényleg azt kívánom, hogy bassza szét egy ilyen majd egyszer a lovasságod meg tankodat vagy mondjuk Daninak a furnacéját unitostól és folyjon a könny patakokban!
téma részemről off
A hozzászólást Boci összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2013-04-23, 2:10 pm-kor.
Boci- warlord
tudod mikor sirjál !!!!
amikor neked a 4lvl castered aki egyben a genrális egy kurva monster aki kint áll a mezön mert nem tud beállni sehova , igy zéró look out sir-vel és összesen van egy 5-ös wardja és jó esetben páncélja sincs 5-6 T-vel 5 W-vel amit jó esetben az elsö körben lelönek (Tudom ez van a Tk-nál , Lizardnál , nagypók vagy nálam steam tank , abo stb ) de baker nálatok ez nem a generál ,és a 4 szintü varázsló is egyben !!!
ja és nem kerül közel 500 pontba
amikor neked a 4lvl castered aki egyben a genrális egy kurva monster aki kint áll a mezön mert nem tud beállni sehova , igy zéró look out sir-vel és összesen van egy 5-ös wardja és jó esetben páncélja sincs 5-6 T-vel 5 W-vel amit jó esetben az elsö körben lelönek (Tudom ez van a Tk-nál , Lizardnál , nagypók vagy nálam steam tank , abo stb ) de baker nálatok ez nem a generál ,és a 4 szintü varázsló is egyben !!!
ja és nem kerül közel 500 pontba
Skulltaker- warlord
Skulltaker írta:Empire rule change :
most már semilyen papi hatás (spell , hatred stb ) nem hat másra mint a lovasra , legyen az az altarból vagy papi spellböl
A kurva lovaid nem ették volna meg a Stormverminjeimet...mé nem jött ki ez a FAQ vasárnap!!!
Basel itt mijndenki szarik a Fluffra...kurva powergamer brigád vagyunk...Bazsival az élen!
Dugó- warlord
egyrészt nem vertünk szarrá mert abbahagytuk a 3. körben..és akkor fordult éppen ránk az ölhetetlen DP és a vadállat SC unitod meg még másik 2 már nem tudom mi... és ne felejtsd el, hogy végig kibaszott mákosan dobtunk te pedig szarul... mi lesz ha csak átlagosan dobsz.. és azt se felejtsd el, hogy ez 2 vs 2 volt, ahol ráadásul rád is készülhettünk és össze is hangolhattuk a két sereget...kb 2-3 dobásunk nem sikerült volna és akkor véres ronggyá aprítasz (ha jól emléxem volt egy sikertelen overrunod, ami miatt én tudtam rohamozni...ha ez nincs akkor kb nullára versz)
és továbbra is azt mondom, hogy nem baj ha erős az ellenfél, mert van benne kihívás, de ez kb ugyanolyan dolog, mint ami miatt Soma sírt...egy kivédhetetlen faszság, amihez közöm sincs eldönti a meccset... képzeld el ha van mondjuk 20 unitom, a te kezedet ismerve legalább 7 fogja megkapni a templatet, amit scatter után minimum4 be fog szívni, vagy így vagy úgy... innentől kezdve biztos lesz esélyem... szóval tesztelés után sem fog megváltozni ez a baromság
és továbbra is azt mondom, hogy nem baj ha erős az ellenfél, mert van benne kihívás, de ez kb ugyanolyan dolog, mint ami miatt Soma sírt...egy kivédhetetlen faszság, amihez közöm sincs eldönti a meccset... képzeld el ha van mondjuk 20 unitom, a te kezedet ismerve legalább 7 fogja megkapni a templatet, amit scatter után minimum4 be fog szívni, vagy így vagy úgy... innentől kezdve biztos lesz esélyem... szóval tesztelés után sem fog megváltozni ez a baromság
Boci- warlord
Bazd meg Boci mi lenne ha egyszer kiprobálnánk élesbe úgy kb 2-3 játék során és akkor sirjon a szád !!
múltkor szarrá vertettek 2 khorne ágyú és epidemus meg plaque bearrel együtt és szét castoltál mert lófasz mágia védelmem se volt
múltkor szarrá vertettek 2 khorne ágyú és epidemus meg plaque bearrel együtt és szét castoltál mert lófasz mágia védelmem se volt
Skulltaker- warlord
Empire rule change :
most már semilyen papi hatás (spell , hatred stb ) nem hat másra mint a lovasra , legyen az az altarból vagy papi spellböl
Skulltaker- warlord
14 / 39 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39
14 / 39 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.