Hírek/Bejelentések
+10
Admin
Tolyci
Mr.judge
azhag
Foxi
Soma
Toma
Skulltaker
Dugó
Boci
14 posters
15 / 39 oldal
15 / 39 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39
Re: Hírek/Bejelentések
Úgy működik, hogy minden DoC mágia fázisban (azaz a tiedben nem) kell megnézni a dobott értékhez tartozó szopatást...
És b*zd meg a fluffodat Bázel...
Tényleg milyen mókás lesz majd mikor mondjuk ellened megy valami DoC-val és "csak" 1 vagy 2 unitod szopja be a noarmouros templatet.. mondjuk az egyik a steamtank legyen, a másik meg a nehézlovasságod..és ne haljon meg csak a fele..ingyen...dispell lehetőség nélkül..
majd megnézem akkor hogy fog sírni aszád...
pont hogy szépen megfordítja az egész csata kimenetelét...
ráadásul nekem kurvára ne sírjál az áraid miatt, amikor a mozgó hp visszanyerő impactoló ágyúd 5 ponttal drágább mint egy sima cannon.. a nurgle egységeid meg 1vs 1 ben átlagos dobássalölhetetlenek...főleg epidemussal...
és akkor még azért mágia fázisban (még mielőtt szétbasznál a kurvára nem gyenge nurgle loreval) azért essen már le 10-20 figurám...
hát b+
És b*zd meg a fluffodat Bázel...
Tényleg milyen mókás lesz majd mikor mondjuk ellened megy valami DoC-val és "csak" 1 vagy 2 unitod szopja be a noarmouros templatet.. mondjuk az egyik a steamtank legyen, a másik meg a nehézlovasságod..és ne haljon meg csak a fele..ingyen...dispell lehetőség nélkül..
majd megnézem akkor hogy fog sírni aszád...
pont hogy szépen megfordítja az egész csata kimenetelét...
ráadásul nekem kurvára ne sírjál az áraid miatt, amikor a mozgó hp visszanyerő impactoló ágyúd 5 ponttal drágább mint egy sima cannon.. a nurgle egységeid meg 1vs 1 ben átlagos dobássalölhetetlenek...főleg epidemussal...
és akkor még azért mágia fázisban (még mielőtt szétbasznál a kurvára nem gyenge nurgle loreval) azért essen már le 10-20 figurám...
hát b+
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
nos ha jól emlékszel kedves Dugó én még elő is jöttem neked fluff-val hogy véres húst kötnek a terelgető goblinok a hátúkra és a squig meg nyálcsorgatva rohan utánuk !!!!!! Bazsi mondta hogy a szabály a lényeg , szóval ne rám fikázál .
A táblázat meg csak az én körömben müködik és a te mágia fázisodban nincs semi
és még igyis a táblázatt a jelen formátumában nekem 60%ban jó ezzel együtt és 40%ban rossz
a faq elött ez úgy nézett ki hogy a 3 effekt volt jó , 1 semleges és az összes többi meg szoppás a 12-böl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A táblázat meg csak az én körömben müködik és a te mágia fázisodban nincs semi
és még igyis a táblázatt a jelen formátumában nekem 60%ban jó ezzel együtt és 40%ban rossz
a faq elött ez úgy nézett ki hogy a 3 effekt volt jó , 1 semleges és az összes többi meg szoppás a 12-böl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
Skulltaker írta:
néha nem árt a kurva fluff is elolvasni mert tudom hogy nem szabály de sokszor tisztázza a dolgokat
Hogy az a jó édes az Basel!!....Hogy változnak a dolgok...Múltkor amikor én írtam ugyan ezt az első sorban lévő Squig Herderekre akkor még nem számított, ugye?...Mindenk leszarta..te is..
hú de felbaszódtam most agyilag!...Akkor az volt a duma, hogy az csak a "Fluff"...a szabályt kell nézni...tudom, hogy most más a dolog...de grrrrr....
Amúgy nem értem ezt most pontosan...
Kidobom a power dice-aimat, és a dobott érték alapján történik valami egy táblázat alapján, amitől lehet szopni nagyot?...Csak azért mert Daemon ellen játszom?...ez jóóóó...És mondjuk a Törpe is szopik aki nem is varázsol?
És ha nem akarok varázsolni?...vagy nem hozok Castert?
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
Tudod mit !!! olvasd végig ezt !!
nyugaton ahol már versenyeken is igy játszoták eddig is :
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic.php?f=3&t=113387&sid=c01854515caad2710be8792c617c9b72
olyan vagy mint a sok siró vérovodás pistike
nyugaton ahol már versenyeken is igy játszoták eddig is :
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic.php?f=3&t=113387&sid=c01854515caad2710be8792c617c9b72
olyan vagy mint a sok siró vérovodás pistike
Skulltaker- warlord
ja és nincs ingyen !!!!!!!!!!!!! kis barátom szarrá tápolták lefelé eröben a daemont és drágább lett pontban és szarabblet az eröben is ezért kapta ezt szóval bele van épitve maga a seregbe !!!!!!!!!!
Skulltaker- warlord
Boci írta:Ja... hogy azok is értsék, akik nem ismerik a DoC seregkönyvet..minden DoC magic fázisban a dobott powerdice értékhez tartozik egy speciális effekt...
ezek közül 4 hatása minden ellenséges (azaz a te összes unitodra) érvényesül.
D6 dobás után, minden unitod, amelyikre 6-ost dobott beszopik egy szép adag sebzést (kistemplate S4 tűz, esetleg kis template no armour save, esetleg kistemplét közepén S9 d6 multiple wound amúgy S3 no armour save)...
Ja és a démonnál csak akkor jön létre ugyanez, ha a megfelelő istenhez tartozó unit van a seregben (pl csak nurgle,vagy csak slaanesh unitokra hat).
Hát a jó k*rva *nyádat...
Tök ingyen, semlegesíthetetlenül szétb*ssza a seregedet a mágia fázis elején, úgy hogy a kisujját sem kell megmozdítani miatta...
De ismétlem mi a f*szom közöm van nekem a kib*szott káosz istenek viszálykodásához?
nos Boci az a kurva template még azért szoródik is !!
egyébként kb ha 1 vagy max 2 unitra ha kijön egy körben , vagy egyre se és még azse biztos hogy nem szóródik le a faszba róla
mert a törpe üllő nem ugyan ez 1d3 unittal minden körben ?
és a régi loremasteres wizardnál fejenként 2 dispellel ez tényleg kúrva dúrva , föleg hogy nekünk nincs most 1 dispell scrollsem , sem a réggi mágia zászlóink , sem semi arcane , magic armour , talizman , vagy enchanted item és igen nálam csak akkor jön ki ha van olyan osztagom viszont ha nem akarom hogy én is szivjak akkor mono god lista és az meg nem anyira jó mert sok minden kiesik belöle igy és gyengül a sereg töle
Skulltaker- warlord
oh és ez nem a chaos istenek rivalizása
ha elolvasod a fluff részét egyböl kiderül hogy megmutatják hatalmukat a csata mezön és nem egymást szopatják de ha már ott van a rivális isten egysége is akkor oda basznak annak is !!
néha nem árt a kurva fluff is elolvasni mert tudom hogy nem szabály de sokszor tisztázza a dolgokat
ha elolvasod a fluff részét egyböl kiderül hogy megmutatják hatalmukat a csata mezön és nem egymást szopatják de ha már ott van a rivális isten egysége is akkor oda basznak annak is !!
Skulltaker- warlord
Ja... hogy azok is értsék, akik nem ismerik a DoC seregkönyvet..minden DoC magic fázisban a dobott powerdice értékhez tartozik egy speciális effekt...
D6 dobás után, minden unitod, amelyikre 6-ost dobott beszopik egy szép adag sebzést (kistemplate S4 tűz, esetleg kis template no armour save, esetleg kistemplét közepén S9 d6 multiple wound amúgy S3 no armour save)...
Ja és a démonnál csak akkor jön létre ugyanez, ha a megfelelő istenhez tartozó unit van a seregben (pl csak nurgle,vagy csak slaanesh unitokra hat).
Tök ingyen, semlegesíthetetlenül szétb*ssza a seregedet a mágia fázis elején, úgy hogy a kisujját sem kell megmozdítani miatta...
De ismétlem mi a f*szom közöm van nekem a kib*szott káosz istenek viszálykodásához?
Boci- warlord
ezt eddig is tudtam ! nem értem miért irod a warrior priestet ?
vagy még mindig nem érted mi volt a problémám velük som-ben ?
akkor mégegyszer :
som-ben vannak új extra brútál spellek amik attól fügnek hogy hány furnaciét birtokolsz az enemy-hez képest (presence , equal , dominace )
és mivel házi rule-ként azt irtúk hogy ez nincs hanem mint bonusz kapsz extrat a castingra attól függöen hogy hány furnacét birtokolsz (presence , equal vagy dominace )
nos wd-ben kijött hivatalos ruleként extra papi spellek som-hez melyek megint csak atól függnek hogy hány furnacét birtokolsz
és ezért mondtam hogy mivel nem játszuk az ö spelljeiket sem akor viszont kapják meg ök is a furnacék számából eredő casting bonuszt csak úgy mint ahogy a rendes spellekkel tettük !!
senki sem akart velük ráülni a furnacéra és senki sem akart nekik bonuszt adni castingra a pörgetésböl !!!!
remélem most már érted
vagy még mindig nem érted mi volt a problémám velük som-ben ?
akkor mégegyszer :
som-ben vannak új extra brútál spellek amik attól fügnek hogy hány furnaciét birtokolsz az enemy-hez képest (presence , equal , dominace )
és mivel házi rule-ként azt irtúk hogy ez nincs hanem mint bonusz kapsz extrat a castingra attól függöen hogy hány furnacét birtokolsz (presence , equal vagy dominace )
nos wd-ben kijött hivatalos ruleként extra papi spellek som-hez melyek megint csak atól függnek hogy hány furnacét birtokolsz
és ezért mondtam hogy mivel nem játszuk az ö spelljeiket sem akor viszont kapják meg ök is a furnacék számából eredő casting bonuszt csak úgy mint ahogy a rendes spellekkel tettük !!
senki sem akart velük ráülni a furnacéra és senki sem akart nekik bonuszt adni castingra a pörgetésböl !!!!
remélem most már érted
Skulltaker- warlord
komolyan eldurran az agyam ettől a barom Matt Ward-tól...
de legalább az empirénél tisztázták:
Q: Do Warrior Priests and Arch Lectors count as Wizards? (p36)
A: No.
köszi, és üdv a storm of magic világában...
de legalább az empirénél tisztázták:
Q: Do Warrior Priests and Arch Lectors count as Wizards? (p36)
A: No.
köszi, és üdv a storm of magic világában...
Boci- warlord
pont akartam írni
http://www.games-workshop.com/MEDIA_CustomProductCatalog/m3170234a_Daemons_of_Chaos_v1.0_APRIL13.pdf
faszom a GW-be...miért kell minden enemy unitnak dobni??
hát mi a p*csa közöm van nekem a káosz istenek rivalizálásához... ez így eléggé agyatlan f*szság!!
http://www.games-workshop.com/MEDIA_CustomProductCatalog/m3170234a_Daemons_of_Chaos_v1.0_APRIL13.pdf
faszom a GW-be...miért kell minden enemy unitnak dobni??
hát mi a p*csa közöm van nekem a káosz istenek rivalizálásához... ez így eléggé agyatlan f*szság!!
Boci- warlord
új empire és daemon faq !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és a legfontosabb !!!!!!!!!!!!! dobni kell minden ellenséges osztagra
és a legfontosabb !!!!!!!!!!!!! dobni kell minden ellenséges osztagra
Skulltaker- warlord
április 27
ez úgynézz ki mintha a phoenix reklám lenne
szóval április 27 high elf !!
ez úgynézz ki mintha a phoenix reklám lenne
szóval április 27 high elf !!
Skulltaker- warlord
A phoenix-ek tetszenek , de a szeker eleg gyengus kinezetu
Skulltaker- warlord
Ha még nem látta volna valaki..
http://www.lounge.belloflostsouls.net/showthread.php?31032-High-Elf-leaked-pictures
ez már a 21. század... repülő szekerek az égen főnixmadár a talpam alatt..
http://www.lounge.belloflostsouls.net/showthread.php?31032-High-Elf-leaked-pictures
ez már a 21. század... repülő szekerek az égen főnixmadár a talpam alatt..
Boci- warlord
a multkori daemon elleni csatan utan megertem
Skulltaker- warlord
sajnálom a bánatod, de azok már vannak itthon
Boci- warlord
uuuu....megjöttek a bitangok....szerencsére Mournfang Cavalryt nem látok!
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
azt hiszem egy időre elláttam magam összerakni valóval
http://kepfeltoltes.hu/view/130409/IMG2742_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/130409/IMG2742_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Boci- warlord
Skulltaker- warlord
a troll mothert meg a squig katapultot várom sok szeretettel!!!
azhag- champion
- Hozzászólások száma : 215
Inkvizitoron egy srác keres HTC gyakorlásra ellenfelet a héten délután általában 5 utáni időpontban.
HighElf sereggel játszik és mivel nálunk ilyen nincs,a kit érint szerintem jó gyakorlás lenne!
HighElf sereggel játszik és mivel nálunk ilyen nincs,a kit érint szerintem jó gyakorlás lenne!
Boci- warlord
Skulltaker- warlord
forge world open day 2013 !
oh az squig lövö ''''''''''''''1
http://taleoffourgeeks.co.uk/
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic.php?f=3&t=112909&sid=ef3fef141e22dc4fdf220de52b313606
black fire pass coming out !!!!! új orc és empire egységek a láthatáron )
oh az squig lövö ''''''''''''''1
http://taleoffourgeeks.co.uk/
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic.php?f=3&t=112909&sid=ef3fef141e22dc4fdf220de52b313606
black fire pass coming out !!!!! új orc és empire egységek a láthatáron )
Skulltaker- warlord
15 / 39 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 39
15 / 39 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.