Hírek/Bejelentések
+10
Admin
Tolyci
Mr.judge
azhag
Foxi
Soma
Toma
Skulltaker
Dugó
Boci
14 posters
20 / 39 oldal
20 / 39 oldal • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 39
Re: Hírek/Bejelentések
Amit eddig kitudok venni a képekböl :
úgynézzki a demonoc fegyvere már nem gift hanem magic weapon (tehát lehet negálni , destroy-elni stb)
Bloodletters :
-1S +2pt scally skin 6+
plaguebearers :
upgradedek de nem látom jól öket , ezenfelül drágább 1ponttal
pinkhorror :
úgylátszik ezentúl csak level 1 wizard , 1ponttal drágább
deamonettes :
1 ponttal olcsóbb
great unlean one és herald :
választhat deathböl is spellt
ezen kivül big papa már csak 6w-os
flamers :
maradt a wd- szerinti modositás
fleshounds :
kaptak scally skin 6+ és valami upgrade opcio , pontban változatlan de nem látom hogy lenne kranak
juggers :
átkerült specbe rareböl , csökent a pont ha jól látom , scallyskin 6+ , bloodletter csak s4 mást nem látok ugyanis nem tudom hogy mit tud a deamon of khorne és a hellblade
a többi az 40k-ás
úgynézzki a demonoc fegyvere már nem gift hanem magic weapon (tehát lehet negálni , destroy-elni stb)
Bloodletters :
-1S +2pt scally skin 6+
plaguebearers :
upgradedek de nem látom jól öket , ezenfelül drágább 1ponttal
pinkhorror :
úgylátszik ezentúl csak level 1 wizard , 1ponttal drágább
deamonettes :
1 ponttal olcsóbb
great unlean one és herald :
választhat deathböl is spellt
ezen kivül big papa már csak 6w-os
flamers :
maradt a wd- szerinti modositás
fleshounds :
kaptak scally skin 6+ és valami upgrade opcio , pontban változatlan de nem látom hogy lenne kranak
juggers :
átkerült specbe rareböl , csökent a pont ha jól látom , scallyskin 6+ , bloodletter csak s4 mást nem látok ugyanis nem tudom hogy mit tud a deamon of khorne és a hellblade
a többi az 40k-ás
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
na ezért idióta a hazai WH közösség nagyja:
"Kurtára mindegy, hogy ki írta, vagy ki nem, minden sereg valószínűleg tesztelve van.
És biztos megmondják neki ha idiótaságot talál ki."
FYI:
http://natfka.blogspot.co.uk/2013/02/daemon-information-random-powers.html
"Kurtára mindegy, hogy ki írta, vagy ki nem, minden sereg valószínűleg tesztelve van.
És biztos megmondják neki ha idiótaságot talál ki."
FYI:
http://natfka.blogspot.co.uk/2013/02/daemon-information-random-powers.html
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
némi rule rumor :
http://plastickrak.blogspot.co.nz/2013/02/some-whfb-daemon-rules-updates.html
Some WHFB Daemon rules updates
Some little bits of information I have gathered
Bloodletters of Khorne are now strength 4, with special rules MR1, Scaly skin 6+, Daemonic and Daemon of Khorne. They have the daemonic gift Hellblade.... 14 points
I cant see any reference to killing blow but that dosnt mean they loose it as the sword may grant it.
Pink Horrors stats stay the same, special rules are Daemonic, Daemon of Tzeentch, Blue horrors of Tzeentch, and a unit counts as a level 1 caster.... 13 points
Yay Blue horrors of Tzeentch. No idea how it works but yay!
Plaugebearers are strength 4 Toughness 4, have the Daemonic gift plaguesword, and are Daemons of Nurgle, and Daemonic.... 13 points
Daemonettes get 2 attacks, and become Daemons of Slannesh + Daemonic for 11 points
Bloodcrushers are now special, 3+ a unit, the jugger mounts get toughness 4 and 3 wounds like the WOC ones, and are 65 points. With the scaly skin rules Daemons now have a 3+ 5++ save monstrous cav option!
Edit: might have this wrong, crushers may have 4+ 5++ save since the new WOC juggers only add +2 to the save
Flamers appear to have the same stats as the WD rules, and are 40 points. Special rules flames of Tzeentch, Daemons of Tzeentch, Warpflame, Daemonic and skirmishers.
There appears to be an option to upgrade a unit of Plaguebearers to have regenerate, and another option that if you score any roll of 6 to hit with a poisonattack, an additional strength 4 hit is made. Another option is upgrading poison to 5+
http://plastickrak.blogspot.co.nz/2013/02/some-whfb-daemon-rules-updates.html
Some WHFB Daemon rules updates
Some little bits of information I have gathered
Bloodletters of Khorne are now strength 4, with special rules MR1, Scaly skin 6+, Daemonic and Daemon of Khorne. They have the daemonic gift Hellblade.... 14 points
I cant see any reference to killing blow but that dosnt mean they loose it as the sword may grant it.
Pink Horrors stats stay the same, special rules are Daemonic, Daemon of Tzeentch, Blue horrors of Tzeentch, and a unit counts as a level 1 caster.... 13 points
Yay Blue horrors of Tzeentch. No idea how it works but yay!
Plaugebearers are strength 4 Toughness 4, have the Daemonic gift plaguesword, and are Daemons of Nurgle, and Daemonic.... 13 points
Daemonettes get 2 attacks, and become Daemons of Slannesh + Daemonic for 11 points
Bloodcrushers are now special, 3+ a unit, the jugger mounts get toughness 4 and 3 wounds like the WOC ones, and are 65 points. With the scaly skin rules Daemons now have a 3+ 5++ save monstrous cav option!
Edit: might have this wrong, crushers may have 4+ 5++ save since the new WOC juggers only add +2 to the save
Flamers appear to have the same stats as the WD rules, and are 40 points. Special rules flames of Tzeentch, Daemons of Tzeentch, Warpflame, Daemonic and skirmishers.
There appears to be an option to upgrade a unit of Plaguebearers to have regenerate, and another option that if you score any roll of 6 to hit with a poisonattack, an additional strength 4 hit is made. Another option is upgrading poison to 5+
Skulltaker- warlord
azé szerintem dúrvább csak nem lesz...
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
egyikötöknek sem szabad !!! Agyak esetleg emberbör zsebkendöt ?
majd meglátjuk hogy milyen lesz tényleg a könyv , max használom a 7-es könyvet ha tényleg túl durva vagy kitalálunk némi házi rulet .
majd meglátjuk hogy milyen lesz tényleg a könyv , max használom a 7-es könyvet ha tényleg túl durva vagy kitalálunk némi házi rulet .
Skulltaker- warlord
ja értem akkor csak nekem nem szabad!
Dugó- warlord
a sírás az megy mindig mindenhol..ez köztudott...én is sírtam, természetesen az jogos volt
Boci- warlord
hehe az a faszi tényleg egy aberràlt, làtszik a fotóin is! Mondjuk az inkvizitoros fórumon fikàzzák az új DoC- ot is.
Dugó- warlord
Asszem van mitől tartanunk a DoC-val kapcsolatban.. Matthew Ward írta a könyvet, aki az előzőt is de még inkább a 40k Grey Knightot, amitől az összes játékos behányt... Ez a faszi a warhammeresek közkedvelt meme figurája...pl. egyik poén, hogy mikor elfogy a GW pénze szólnak a fegyőrnek, hogy oldozzák el a láncait és ő gyorsan ír egy über nagy f*szság seregkönyvet, ami mindenkit tönkrever... remélem, hogy most azért rárakták a "szájkosarat"...
Boci- warlord
mi a faszom azok a szekerek meg az drone ? fujj de hanyadekok
Skulltaker- warlord
na jó ez màt tényleg vicc...Khorne àgyú....fuck gw...
Dugó- warlord
Az invizítoron van pár kép az új démon figurákról
http://inkvizitor.hu/index.php/forum/viewthread/99/
persze, hogy kell egy mozgó ágyú a DoC seregnek is... mert eddig nem volt elég erős...meg repülő szörnylovasság..az is kellett mert a bloodcrusher nem elég (meg nyilván Nurgle olyan repülős fajta)...nyilván nem az a f*sz írja, aki a mienket elkövette..
amúgy a figuk elég ocsmányak
http://inkvizitor.hu/index.php/forum/viewthread/99/
persze, hogy kell egy mozgó ágyú a DoC seregnek is... mert eddig nem volt elég erős...meg repülő szörnylovasság..az is kellett mert a bloodcrusher nem elég (meg nyilván Nurgle olyan repülős fajta)...nyilván nem az a f*sz írja, aki a mienket elkövette..
amúgy a figuk elég ocsmányak
Boci- warlord
de ez etc...arra tök más szabàlyok vonatkoznak...
Dugó- warlord
Ha esetleg valaki szeret ilyeneket olvasgatni íme a 2012 ETC sereglistái:
that: http://www.mediafire.com/?w3hkgk3ju0jsm90
vannak érdekesek
that: http://www.mediafire.com/?w3hkgk3ju0jsm90
vannak érdekesek
Boci- warlord
A "leírós" rész megvan egy korábbi postban adtam hozzá linket... a ponttáblázatot most szkenneli egy srác inkvizitoron..ha meg lesz szólok...
Boci- warlord
ha netán valakinek meglenne a ch.W. seregkönyv pdf-ben - írja meg, vagy a linket, hol lehet letölteni - én kerestem nem találtam.
korintex- warlord
- Hozzászólások száma : 361
Hali mindenkinek !!
Sajnos nem férek hozzá az e-mail fiokomhoz
igy megkérnék mindenkit hogy használja ezt az e-mail cimet és dobjon rá 1 e-mailt mert senkinek sem tudom igy fejböl az e-mail cimét
ghazi.basel@edigital.hu
oh és Ubi küld már át Larry e-mail cimét is ide !!
Sajnos nem férek hozzá az e-mail fiokomhoz
igy megkérnék mindenkit hogy használja ezt az e-mail cimet és dobjon rá 1 e-mailt mert senkinek sem tudom igy fejböl az e-mail cimét
ghazi.basel@edigital.hu
oh és Ubi küld már át Larry e-mail cimét is ide !!
Skulltaker- warlord
hàt ez tényleg nem egy nagy szàm...gondolom nem is ócsó...főleg 19000-ért.
Dugó- warlord
az a nagy dög elmondom mit tud:
2 verziója van
az "ütő"
M6 Ws3 S7 T5 W5 I3 A4 Ld5
terror és 4+ armour
vehető neki extra pontért a fergeteges 4 támadása mellé még 2 db 5-ös erejű
csata elején bindelni kell egy karakterhez, akinek megkapja a Ws-ét és az LD-jét, ha ezt nem teszed meg vagy meghal a kari a lény elszabadul, frenzy és dandom movement 2d6 szórás kocka irányba, ha saját egységbe megy kioszt d6 7-es ütést és megáll 1"-re (magyarul olyan mint a fanatikus)
vagyis egy ilyen döghöz képest sem 6W-t sem 6T nem kapott, keveset üt és elég esélyes hogy téged is széjjel vág, vagy lelövik a faszba...
a másik fajta:
M6 Ws3 S5 T5 W5 I3 A D6+2 Ld8
ennek van 5+ regója a 4+ As mellé
18"-re tud egy 6os erejű bound spellként kitolni egy efektet amely random dolgot okoz 1-3 ig D6 T tesztet kell dobni 1 wound a jutalom ha elbaszod.. 5 -ösnél small template T teszt, 6-nál egész unit
1-es dobásra a célpont egység feart kap (azaz tápolódik) 2-es dobásnál stupid lesz 3-as dobásnál egy random tulajdonsága csökken egyel egy random pedig nő 4-esnél továb pattan 4+ra a T dobás
vagyis szarabbul üt, kicsit jobba védelme talán(mondjuk nem tudom mi a pék faszáért nem adtak neki rendes regot, mikor ugyis mindenki tűzsebzéssel szaladgál) és ha esetléeg ki birod castolni a képességét, van rá esély , hogy talán leszedsz 2-3 figurát, de az is lehet hogy inkább feltápolod az egységet...
eddig még nem láttam olyan army listát ahol bármelyiket hozták volna..Chimaera ezerszer jobb és olcsóbb is...
2 verziója van
az "ütő"
M6 Ws3 S7 T5 W5 I3 A4 Ld5
terror és 4+ armour
vehető neki extra pontért a fergeteges 4 támadása mellé még 2 db 5-ös erejű
csata elején bindelni kell egy karakterhez, akinek megkapja a Ws-ét és az LD-jét, ha ezt nem teszed meg vagy meghal a kari a lény elszabadul, frenzy és dandom movement 2d6 szórás kocka irányba, ha saját egységbe megy kioszt d6 7-es ütést és megáll 1"-re (magyarul olyan mint a fanatikus)
vagyis egy ilyen döghöz képest sem 6W-t sem 6T nem kapott, keveset üt és elég esélyes hogy téged is széjjel vág, vagy lelövik a faszba...
a másik fajta:
M6 Ws3 S5 T5 W5 I3 A D6+2 Ld8
ennek van 5+ regója a 4+ As mellé
18"-re tud egy 6os erejű bound spellként kitolni egy efektet amely random dolgot okoz 1-3 ig D6 T tesztet kell dobni 1 wound a jutalom ha elbaszod.. 5 -ösnél small template T teszt, 6-nál egész unit
1-es dobásra a célpont egység feart kap (azaz tápolódik) 2-es dobásnál stupid lesz 3-as dobásnál egy random tulajdonsága csökken egyel egy random pedig nő 4-esnél továb pattan 4+ra a T dobás
vagyis szarabbul üt, kicsit jobba védelme talán(mondjuk nem tudom mi a pék faszáért nem adtak neki rendes regot, mikor ugyis mindenki tűzsebzéssel szaladgál) és ha esetléeg ki birod castolni a képességét, van rá esély , hogy talán leszedsz 2-3 figurát, de az is lehet hogy inkább feltápolod az egységet...
eddig még nem láttam olyan army listát ahol bármelyiket hozták volna..Chimaera ezerszer jobb és olcsóbb is...
Boci- warlord
mér ez az új dög nagy szörny amnyira szar?...amúgy az Ogrek nem rosszak én mâr tapasztaltam...
Dugó- warlord
akár el is kezdheted gyűjteni őket... most olvastem egy hűdemilyenjó army listát 44 figura van benne... és ez már direkt úgy lett összetéve, hogy ne túl sok monster legyen.. ha inkább kihagyod a semmi értelme sincs 15-20 fős infantry-t, akkor megúszod 20 figurából is
csak készülj fel, hogy sok pontot nem fogsz írni, téged meg cafatokká lőnek/castolnak az első körben...
sok sikert!
az igazsághoz hozzá tartozik, hogy lehet azért nagyobb létszámú sereget is csinálni, pl. mark nélkül kicsivel olcsóbban kijön a warrior is mint régen... csak ugyebár most a kb. ugyanolyan árú seregek a régihez képest kicsit gyengébbek is (ami elég vicces egy új kiadás esetében)...
az a legnagyobb bajom, hogy az új seregkönyvekben mindenkinél lett pár új fajta unit új szép figurákkal nagy bestékkel akikkel mindenki játszik (pl szfinx, pók, vagy abo) míg itt az használhatatlan lett, így ezt az örömöt elvették tőlünk...
jah és Ubi el kell keserítselek, Nurgling base nem nálunk van hanem a DoC-nál
csak készülj fel, hogy sok pontot nem fogsz írni, téged meg cafatokká lőnek/castolnak az első körben...
sok sikert!
az igazsághoz hozzá tartozik, hogy lehet azért nagyobb létszámú sereget is csinálni, pl. mark nélkül kicsivel olcsóbban kijön a warrior is mint régen... csak ugyebár most a kb. ugyanolyan árú seregek a régihez képest kicsit gyengébbek is (ami elég vicces egy új kiadás esetében)...
az a legnagyobb bajom, hogy az új seregkönyvekben mindenkinél lett pár új fajta unit új szép figurákkal nagy bestékkel akikkel mindenki játszik (pl szfinx, pók, vagy abo) míg itt az használhatatlan lett, így ezt az örömöt elvették tőlünk...
jah és Ubi el kell keserítselek, Nurgling base nem nálunk van hanem a DoC-nál
Boci- warlord
én szivesen kipróbálnám majd a WOC-ot
úgyis van már nurgle swarm base-em
úgyis van már nurgle swarm base-em
korintex- warlord
úgy gondoltam, ha már rákényszerítenek, hogy monster armyval játszak (amit WoC-val nem fogok), akkor tényleg monster army legyen..elkezdem felhúzn az ogre sereget a hiányzókkal..azok legalább viccesek és azok amik
Boci- warlord
érdekes, husos jagernautnak nem rossz
korintex- warlord
de ez mihez kell neked?...Ogre army lesz?...
Dugó- warlord
20 / 39 oldal • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 29 ... 39
20 / 39 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.