OTC WHFB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Év végi Megacsata/decemberi csatanap!

+3
Tolyci
Boci
Dugó
7 posters

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Go down

Év végi Megacsata/decemberi csatanap! Empty Re: Év végi Megacsata/decemberi csatanap!

Témanyitás  Dugó 2012-12-25, 6:36 pm

Írjátok a sereglistát niggerek?

Kitaláltam egy gyors és egyszerű módját a rejtett felállásnak, fasza lesz.

Dugó
Dugó
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 1287

Vissza az elejére Go down

Év végi Megacsata/decemberi csatanap! Empty Re: Év végi Megacsata/decemberi csatanap!

Témanyitás  Dugó 2012-12-24, 9:37 am

Marha Arab!....Imádkozz Istenedhez, hogy egy oldalon legyünk!!!

Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2012-12-24, 2:58 am

es hol jatszunk vegul is ////////? Ubinal ? es ki az aki nem jon ? es akkor nincs spec kari sem ? es skavennel sem lehet jonni ugye ? most akor a Dugo jon ? es lehet fel ponttal tobb mint 6000 pont a seregem ? terminatorokat hozzhatok 40k-bol ? es miert van nagy orrod nagymama ? es miert all el enyire a fuled ? es ki ivott a bogrecskembol ? es ki aludt az agyacskamban ?
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 1370

Témanyitás  korintex 2012-12-24, 2:40 am

Baszki... nem olvastok!!!!!

ismétlem: - 6 fő - Bíró, Bhazel, Boci, Dugó, V.Bazsi, urbán ez már 123123x letisztázódott.

szóval 4.000-pont.. a többit olvassátok viszsább.

korintex
korintex
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 361

Témanyitás  Dugó 2012-12-22, 10:12 pm

3-3-nál mehet a 4000 pont, azt kéne végre tudni baszki hogy ki jön!!
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2012-12-22, 5:33 pm

Najó akkor most találjátok hogy hány pont a végső !!!!!!!!!!!!!!!
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2012-12-21, 5:09 pm

oh csupa orom és vidamsag és kacagas Smile es meg azt mondjak hogy nincs vilag vege Twisted Evil
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Dugó 2012-12-21, 3:23 pm

már csináltunk ilyet..nem volt kevés! :-)
Majd hozok sok ABO-t, Bazsi meg 5 kocka 50 fős Savage Orkot :-)
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2012-12-21, 2:43 pm

4000 pont goblin és skaven ? nem lesz kevés a 2 asztal ahoz ?
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Dugó 2012-12-21, 9:39 am

ha megoldható a rejtett és ezáltal gyorsabb felállás akkor simán mehet a 4000 pont!

Holnap megyek versenyre a klubba Drukkoljatok!!!
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  azhag 2012-12-21, 1:24 am

Nekem tetszik Ubi vicces ötlete, Basel kiegészítésével. (szerintem is jobb a módosított táblázata), mágia is ok és igazából minden más is....

Én a 4000pont mellett vagyok 3 vs 3-nál. Olyan ritkán állhatunk fel az átlagnál picit nagyobb sereggel és 2 asztalon szerintem a 12000 is ugyan úgy elfér....
azhag
azhag
champion
champion

Hozzászólások száma : 215

Témanyitás  Dugó 2012-12-20, 8:39 pm

Baszom azt az ékezet nélküli ku.... :-) A végéből nem értek semmit, de a mágia dobás az jól hangzik...
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2012-12-20, 7:57 pm

Dicsertessek Allah es Mohammed az o profetaja !
Na par nappig lekott a munka es milyen aktivity lett egybol a forumon Smile

eloszor is hitetlen testvereim : a dicsoseges Mehmet Basha serege vonul hadba az igaz iget hirdetve a poghany jahurok ellen Smile
masodszor : reggel 8 okes
harmadszor : magia : 4d6 picit keves lesz ekkora pontnal szerintem , esetleg mit szolnatok ehhez 3d6 kozos es mindenki dob 1kockaval maganak hozza amit csak o hasznalhat es a dispell viszont az osszes kockakbol a 3 legnagyobb !!!!
1000 es 1 szer : mission okes de ha kocsog folyton elsetal kiveve 6-ra hogy az istenben birtoklom a csata vegeig ? akkor az utolso korig nem erdemes utnom senkit ha csak nem 6-ost dobot mert ugyis elmegy tole !!szoval 1picit modositani kene a tablazaton :
pl 1-2'es az jo ahogy van 3-as is jo csak anyi hogy a vegen ugyan ugy tovabb all
4-es elfogtad siman es cipeled ezentul magaddal
5-os a buzdito ld es cipeled magaddal inentol kezdve
6-os kapsz varitargyat 1d6x 10 hanincs kari akkor lehet zaszlo is es cipeled a csokat magaddal ,de ha unit rontja apanik vagy break tesztett porra valik az uj varitargy !
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Dugó 2012-12-20, 4:11 pm

A 7-óra az korai lesz Tesó...legyen 8...de ez attól függ hányra tud jönni a kulcsos ember!

szerintem elég lenne 3000 pont is seregenként, nem?

amúgy a scenario tetszik, mehet.

A rejtett felállást valahogy megoldjuk, ha van valakinek nagy lepedője az hozza!

Ja igen! A mágiát ne tápoljuk túl..dobjunk 4d6-al az legyen oldalanként közös azt kész...

Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  frigli 2012-12-20, 2:02 pm

Hali Népek!

28-án nyugodtan mehettek, szabad a pálya. Annyi asztalt kaptok, amennyit szeretnétek, csak írjátok meg, hogy hány óra felé mennétek le, hogy tudjak szólni a felelősnek, aki nyit.
frigli
frigli
champion
champion

Hozzászólások száma : 149

Témanyitás  korintex 2012-12-20, 1:43 pm

Jah és tényleg javaslom ezt megfontolásra:

Scenario:
- A pálya közepén van 4db. stratégiai pont. - ezeket kell a csata végén tartani - mint a 3-as csatánál szabálynál. - ezek érnek 1-1 pontott
- A seregek generálisának megölése 1 pont (mint a 3-as csatánál)
kiegészítve ezzel:

Kapd el a rohadékokat mission.
Felrakunk mindegyik strat pontra 1db. lényt:
- Angyal
- Télapó
- La Befana boszorkány (sperünyles boszi)
- Yule-bak (A hátán viszi a Yule-manót)

A köv szabályok vonatkoznak rájuk:
- minden körben mozognak 1-et - random irány, random táv - táv: 2d6 (mint a goblin fanatikus)
- Nem rohamozhatóak -csak ráállhatóak. - ekkor fogjuk el őket.
- Amikor rááll egy unit dobni kell a táblázaton:
D6:
1 - Megijed és dühös lesz - kap a unit D6 s4-es hit-et - és elfut a unit-tól elfele - 2d6-ot
2 - Megijed és elfut, de maga mögé szór csillámport- a unit-tól elfele - 2d6-ot., a unit elszomorodik -1LD-t kap a kör végéig.
3 - Rosszallóan megfedi a harcosokat (persze mágiával Very Happy) amiért az ünnepek alatt csatáznak (a unit mozgása megáll, abban a körben nem mehet tovább, mozgáspontjaik elvesznek- de csak ennyi)
4 - beszélget a unit-al, és bátorítja őket. - A unit +1 Ld-t kap a kör végéig - de utána elsétál. unit-tól elfele - 2d6-ot.
5 - Kari Ajándékot ad.(random var tárgyat ad a unit-nak - ki kell dobni mit ad - ha van kari a unit-ban akkor megkapja, ha nincs akkor nem.)
6 - Annyira örül, hogy beáll a unit-ba. - ezzel az adott oldal mellet teszi le voksát - ez 1.pont-ott jelent a végső számolásnál.

Amikor elfut, vagy elmegy, átmehet unit-okon. Ekkor nem kell dobni. csak akkor kell, ha a unit kifejezetten rááll.
1 unit 1 körben csak 1x próbálhatja meg elfogni!!!

A +1pont mint végső strat érték miatt célpontok lesznek. Very Happy
korintex
korintex
warlord
warlord

Témanyitás  korintex 2012-12-20, 1:21 pm

Hua,

Akkor szummáznám:

1. Balázs(Ork)
2. Basil(DoC?)
3. Boci(WoC),
4. Dani(Saven),
5. Ubi(Dwarf)
6. Biro (H.elf, Empire, TK, lizard?) - valószínűségi sorrendben.

Seregek összpontszáma: 12.000-point. - ebből minden sereg 4.000-pt-ot tesz fel. - seregek grand army-k.
Spec karik: nem lesznek!
A mágia: Minden körben vki dob 2d6-al, minden sereg megkapja a pd/dd-ket majd felváltva castolunk. - mindenki mindenkire használhat bármilyen kockát.

Felállás: titkos - rejtett- (ha megoldható.)
Ki-kivel legyen: helyszínen dobjunk!!!!! - ez azért jó, mert így szűrhető az adott sereg ellen való készülés - így általános okos seregeket kell összerakni + kiszűrődik az előre készülés - vagyis helyszíni have-fun meglepi stratégia kell legyen.... - ezt mielőbb megcsináljuk, és max 15 percet kapnak a vezérek a felállás megbeszélésére. és utána el kell kezdeni a felállást!!!!
Pálya: A Pályán sima terepfelrakás legyen - 1-1 /oldal - dobjuk mi legyen - de mivel nagy a pálya legyen a tereptárgy száma max! - így have fun! Very Happy - az asztal - 2db.

Kérdés
- Frigli - biztos nem jössz?
- Mi lenne ha 7-kor már gyűlnénk a klubban? - ez megoldható? - így a felállás, bepakolásnál nyernénk kis időt.

korintex
korintex
warlord
warlord

Témanyitás  Dugó 2012-12-20, 1:06 pm

Mostmár ismét csak 3-3-an vagyunk akkor!

Frigli! 28-án szeretnénk játszani...nem 27-én!...Nyitva lesz a klub?
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  azhag 2012-12-20, 12:28 am

szerintem úgy oldjuk meg, hogy előre sorsoljuk ki a csapattársakat:

az az oldal, ahol hárman vannak: 3*4000pont/sereg=12000pont

az az oldal, ahol négyen vannak: 4*3000pont/sereg=12000pont

azzal a kikötéssel, hogy így általánosítjuk a pont megkötéseket és azt mondjuk, hogy semelyik sereg sem grand army, vagy azt, hogy mind 3000, mind a 4000 is annak számít (ennek ugye a spec, rare...unitok miatt van jelentősége)

ezzel persze sérül a teljes meglepetés ereje, de a felállítást még így is csinálhatjuk rejtett felállásra, ami szerintem elég sok vicces helyzetet generálhat

én szívesen hoznék spec karit, de belátom, hogy az elég sok mindent megbonyolít...benne vagyok a spec. kari nélküli összeírásban!

mit szóltok?
azhag
azhag
champion
champion

Hozzászólások száma : 215

Témanyitás  frigli 2012-12-20, 12:21 am

Vegyetek ki engem, mert úgy néz ki, máshol programolok.

Akkor a D21-be szeretnétek 27-én lejönni? Gondolom 2 asztal kellene reggeltől estig mi? Csak hogy össze tudjam szervezni a klub programjait a férőhelyekkel, mert szerencsére kezd a két ünnep között sűrűsödni. Smile
frigli
frigli
champion
champion

Hozzászólások száma : 149

Témanyitás  Dugó 2012-12-19, 10:15 am

Az a baj, hogy 6 embert tuti nem lehet átszervezni mert biztos ott is lesz akinek nem jó.
Nekem spec megoldható.
De max jövök 2 sereggel....
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  Boci 2012-12-19, 12:18 am

csö rög a lánc...anya szigorú...apa kocsit hajt... Very Happy lol!

Boci
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 1534

Témanyitás  Tolyci 2012-12-18, 10:35 pm

Legyen 27.-én és akkor megyek.
28.-án nem vállalom be a nagy csatát, mivel szerintem nagyon hosszú lesz, nekem meg 5-re fixen vissza kell érnem.
Tolyci
Tolyci
champion
champion

Hozzászólások száma : 206

Témanyitás  Dugó 2012-12-18, 9:10 pm

Jó terv.... Rolling Eyes

De tényleg?
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  Boci 2012-12-18, 9:03 pm

..jön Tolyci, mindenki rászáll és kinyírjuk hamar és hazamehet, délután Very Happy
újratervezve Very Happy lol!

Boci
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 1534

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 3 oldal 1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.