Év végi Megacsata/decemberi csatanap!
+3
Tolyci
Boci
Dugó
7 posters
1 / 3 oldal
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Év végi Megacsata/decemberi csatanap!
Írjátok a sereglistát niggerek?
Kitaláltam egy gyors és egyszerű módját a rejtett felállásnak, fasza lesz.
Kitaláltam egy gyors és egyszerű módját a rejtett felállásnak, fasza lesz.
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
Marha Arab!....Imádkozz Istenedhez, hogy egy oldalon legyünk!!!
Dugó- warlord
es hol jatszunk vegul is ////////? Ubinal ? es ki az aki nem jon ? es akkor nincs spec kari sem ? es skavennel sem lehet jonni ugye ? most akor a Dugo jon ? es lehet fel ponttal tobb mint 6000 pont a seregem ? terminatorokat hozzhatok 40k-bol ? es miert van nagy orrod nagymama ? es miert all el enyire a fuled ? es ki ivott a bogrecskembol ? es ki aludt az agyacskamban ?
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
Baszki... nem olvastok!!!!!
ismétlem: - 6 fő - Bíró, Bhazel, Boci, Dugó, V.Bazsi, urbán ez már 123123x letisztázódott.
szóval 4.000-pont.. a többit olvassátok viszsább.
ismétlem: - 6 fő - Bíró, Bhazel, Boci, Dugó, V.Bazsi, urbán ez már 123123x letisztázódott.
szóval 4.000-pont.. a többit olvassátok viszsább.
korintex- warlord
- Hozzászólások száma : 361
3-3-nál mehet a 4000 pont, azt kéne végre tudni baszki hogy ki jön!!
Dugó- warlord
Najó akkor most találjátok hogy hány pont a végső !!!!!!!!!!!!!!!
Skulltaker- warlord
oh csupa orom és vidamsag és kacagas es meg azt mondjak hogy nincs vilag vege
Skulltaker- warlord
már csináltunk ilyet..nem volt kevés! :-)
Majd hozok sok ABO-t, Bazsi meg 5 kocka 50 fős Savage Orkot :-)
Majd hozok sok ABO-t, Bazsi meg 5 kocka 50 fős Savage Orkot :-)
Dugó- warlord
4000 pont goblin és skaven ? nem lesz kevés a 2 asztal ahoz ?
Skulltaker- warlord
ha megoldható a rejtett és ezáltal gyorsabb felállás akkor simán mehet a 4000 pont!
Holnap megyek versenyre a klubba Drukkoljatok!!!
Holnap megyek versenyre a klubba Drukkoljatok!!!
Dugó- warlord
Nekem tetszik Ubi vicces ötlete, Basel kiegészítésével. (szerintem is jobb a módosított táblázata), mágia is ok és igazából minden más is....
Én a 4000pont mellett vagyok 3 vs 3-nál. Olyan ritkán állhatunk fel az átlagnál picit nagyobb sereggel és 2 asztalon szerintem a 12000 is ugyan úgy elfér....
Én a 4000pont mellett vagyok 3 vs 3-nál. Olyan ritkán állhatunk fel az átlagnál picit nagyobb sereggel és 2 asztalon szerintem a 12000 is ugyan úgy elfér....
azhag- champion
- Hozzászólások száma : 215
Baszom azt az ékezet nélküli ku.... :-) A végéből nem értek semmit, de a mágia dobás az jól hangzik...
Dugó- warlord
Dicsertessek Allah es Mohammed az o profetaja !
Na par nappig lekott a munka es milyen aktivity lett egybol a forumon
eloszor is hitetlen testvereim : a dicsoseges Mehmet Basha serege vonul hadba az igaz iget hirdetve a poghany jahurok ellen
masodszor : reggel 8 okes
harmadszor : magia : 4d6 picit keves lesz ekkora pontnal szerintem , esetleg mit szolnatok ehhez 3d6 kozos es mindenki dob 1kockaval maganak hozza amit csak o hasznalhat es a dispell viszont az osszes kockakbol a 3 legnagyobb !!!!
1000 es 1 szer : mission okes de ha kocsog folyton elsetal kiveve 6-ra hogy az istenben birtoklom a csata vegeig ? akkor az utolso korig nem erdemes utnom senkit ha csak nem 6-ost dobot mert ugyis elmegy tole !!szoval 1picit modositani kene a tablazaton :
pl 1-2'es az jo ahogy van 3-as is jo csak anyi hogy a vegen ugyan ugy tovabb all
4-es elfogtad siman es cipeled ezentul magaddal
5-os a buzdito ld es cipeled magaddal inentol kezdve
6-os kapsz varitargyat 1d6x 10 hanincs kari akkor lehet zaszlo is es cipeled a csokat magaddal ,de ha unit rontja apanik vagy break tesztett porra valik az uj varitargy !
Na par nappig lekott a munka es milyen aktivity lett egybol a forumon
eloszor is hitetlen testvereim : a dicsoseges Mehmet Basha serege vonul hadba az igaz iget hirdetve a poghany jahurok ellen
masodszor : reggel 8 okes
harmadszor : magia : 4d6 picit keves lesz ekkora pontnal szerintem , esetleg mit szolnatok ehhez 3d6 kozos es mindenki dob 1kockaval maganak hozza amit csak o hasznalhat es a dispell viszont az osszes kockakbol a 3 legnagyobb !!!!
1000 es 1 szer : mission okes de ha kocsog folyton elsetal kiveve 6-ra hogy az istenben birtoklom a csata vegeig ? akkor az utolso korig nem erdemes utnom senkit ha csak nem 6-ost dobot mert ugyis elmegy tole !!szoval 1picit modositani kene a tablazaton :
pl 1-2'es az jo ahogy van 3-as is jo csak anyi hogy a vegen ugyan ugy tovabb all
4-es elfogtad siman es cipeled ezentul magaddal
5-os a buzdito ld es cipeled magaddal inentol kezdve
6-os kapsz varitargyat 1d6x 10 hanincs kari akkor lehet zaszlo is es cipeled a csokat magaddal ,de ha unit rontja apanik vagy break tesztett porra valik az uj varitargy !
Skulltaker- warlord
A 7-óra az korai lesz Tesó...legyen 8...de ez attól függ hányra tud jönni a kulcsos ember!
szerintem elég lenne 3000 pont is seregenként, nem?
amúgy a scenario tetszik, mehet.
A rejtett felállást valahogy megoldjuk, ha van valakinek nagy lepedője az hozza!
Ja igen! A mágiát ne tápoljuk túl..dobjunk 4d6-al az legyen oldalanként közös azt kész...
szerintem elég lenne 3000 pont is seregenként, nem?
amúgy a scenario tetszik, mehet.
A rejtett felállást valahogy megoldjuk, ha van valakinek nagy lepedője az hozza!
Ja igen! A mágiát ne tápoljuk túl..dobjunk 4d6-al az legyen oldalanként közös azt kész...
Dugó- warlord
Hali Népek!
28-án nyugodtan mehettek, szabad a pálya. Annyi asztalt kaptok, amennyit szeretnétek, csak írjátok meg, hogy hány óra felé mennétek le, hogy tudjak szólni a felelősnek, aki nyit.
28-án nyugodtan mehettek, szabad a pálya. Annyi asztalt kaptok, amennyit szeretnétek, csak írjátok meg, hogy hány óra felé mennétek le, hogy tudjak szólni a felelősnek, aki nyit.
frigli- champion
- Hozzászólások száma : 149
Jah és tényleg javaslom ezt megfontolásra:
Scenario:
- A pálya közepén van 4db. stratégiai pont. - ezeket kell a csata végén tartani - mint a 3-as csatánál szabálynál. - ezek érnek 1-1 pontott
- A seregek generálisának megölése 1 pont (mint a 3-as csatánál)
kiegészítve ezzel:
Kapd el a rohadékokat mission.
Felrakunk mindegyik strat pontra 1db. lényt:
- Angyal
- Télapó
- La Befana boszorkány (sperünyles boszi)
- Yule-bak (A hátán viszi a Yule-manót)
A köv szabályok vonatkoznak rájuk:
- minden körben mozognak 1-et - random irány, random táv - táv: 2d6 (mint a goblin fanatikus)
- Nem rohamozhatóak -csak ráállhatóak. - ekkor fogjuk el őket.
- Amikor rááll egy unit dobni kell a táblázaton:
D6:
1 - Megijed és dühös lesz - kap a unit D6 s4-es hit-et - és elfut a unit-tól elfele - 2d6-ot
2 - Megijed és elfut, de maga mögé szór csillámport- a unit-tól elfele - 2d6-ot., a unit elszomorodik -1LD-t kap a kör végéig.
3 - Rosszallóan megfedi a harcosokat (persze mágiával ) amiért az ünnepek alatt csatáznak (a unit mozgása megáll, abban a körben nem mehet tovább, mozgáspontjaik elvesznek- de csak ennyi)
4 - beszélget a unit-al, és bátorítja őket. - A unit +1 Ld-t kap a kör végéig - de utána elsétál. unit-tól elfele - 2d6-ot.
5 - Kari Ajándékot ad.(random var tárgyat ad a unit-nak - ki kell dobni mit ad - ha van kari a unit-ban akkor megkapja, ha nincs akkor nem.)
6 - Annyira örül, hogy beáll a unit-ba. - ezzel az adott oldal mellet teszi le voksát - ez 1.pont-ott jelent a végső számolásnál.
Amikor elfut, vagy elmegy, átmehet unit-okon. Ekkor nem kell dobni. csak akkor kell, ha a unit kifejezetten rááll.
1 unit 1 körben csak 1x próbálhatja meg elfogni!!!
A +1pont mint végső strat érték miatt célpontok lesznek.
Scenario:
- A pálya közepén van 4db. stratégiai pont. - ezeket kell a csata végén tartani - mint a 3-as csatánál szabálynál. - ezek érnek 1-1 pontott
- A seregek generálisának megölése 1 pont (mint a 3-as csatánál)
kiegészítve ezzel:
Kapd el a rohadékokat mission.
Felrakunk mindegyik strat pontra 1db. lényt:
- Angyal
- Télapó
- La Befana boszorkány (sperünyles boszi)
- Yule-bak (A hátán viszi a Yule-manót)
A köv szabályok vonatkoznak rájuk:
- minden körben mozognak 1-et - random irány, random táv - táv: 2d6 (mint a goblin fanatikus)
- Nem rohamozhatóak -csak ráállhatóak. - ekkor fogjuk el őket.
- Amikor rááll egy unit dobni kell a táblázaton:
D6:
1 - Megijed és dühös lesz - kap a unit D6 s4-es hit-et - és elfut a unit-tól elfele - 2d6-ot
2 - Megijed és elfut, de maga mögé szór csillámport- a unit-tól elfele - 2d6-ot., a unit elszomorodik -1LD-t kap a kör végéig.
3 - Rosszallóan megfedi a harcosokat (persze mágiával ) amiért az ünnepek alatt csatáznak (a unit mozgása megáll, abban a körben nem mehet tovább, mozgáspontjaik elvesznek- de csak ennyi)
4 - beszélget a unit-al, és bátorítja őket. - A unit +1 Ld-t kap a kör végéig - de utána elsétál. unit-tól elfele - 2d6-ot.
5 - Kari Ajándékot ad.(random var tárgyat ad a unit-nak - ki kell dobni mit ad - ha van kari a unit-ban akkor megkapja, ha nincs akkor nem.)
6 - Annyira örül, hogy beáll a unit-ba. - ezzel az adott oldal mellet teszi le voksát - ez 1.pont-ott jelent a végső számolásnál.
Amikor elfut, vagy elmegy, átmehet unit-okon. Ekkor nem kell dobni. csak akkor kell, ha a unit kifejezetten rááll.
1 unit 1 körben csak 1x próbálhatja meg elfogni!!!
A +1pont mint végső strat érték miatt célpontok lesznek.
korintex- warlord
Hua,
Akkor szummáznám:
1. Balázs(Ork)
2. Basil(DoC?)
3. Boci(WoC),
4. Dani(Saven),
5. Ubi(Dwarf)
6. Biro (H.elf, Empire, TK, lizard?) - valószínűségi sorrendben.
Seregek összpontszáma: 12.000-point. - ebből minden sereg 4.000-pt-ot tesz fel. - seregek grand army-k.
Spec karik: nem lesznek!
A mágia: Minden körben vki dob 2d6-al, minden sereg megkapja a pd/dd-ket majd felváltva castolunk. - mindenki mindenkire használhat bármilyen kockát.
Felállás: titkos - rejtett- (ha megoldható.)
Ki-kivel legyen: helyszínen dobjunk!!!!! - ez azért jó, mert így szűrhető az adott sereg ellen való készülés - így általános okos seregeket kell összerakni + kiszűrődik az előre készülés - vagyis helyszíni have-fun meglepi stratégia kell legyen.... - ezt mielőbb megcsináljuk, és max 15 percet kapnak a vezérek a felállás megbeszélésére. és utána el kell kezdeni a felállást!!!!
Pálya: A Pályán sima terepfelrakás legyen - 1-1 /oldal - dobjuk mi legyen - de mivel nagy a pálya legyen a tereptárgy száma max! - így have fun! - az asztal - 2db.
Kérdés
- Frigli - biztos nem jössz?
- Mi lenne ha 7-kor már gyűlnénk a klubban? - ez megoldható? - így a felállás, bepakolásnál nyernénk kis időt.
Akkor szummáznám:
1. Balázs(Ork)
2. Basil(DoC?)
3. Boci(WoC),
4. Dani(Saven),
5. Ubi(Dwarf)
6. Biro (H.elf, Empire, TK, lizard?) - valószínűségi sorrendben.
Seregek összpontszáma: 12.000-point. - ebből minden sereg 4.000-pt-ot tesz fel. - seregek grand army-k.
Spec karik: nem lesznek!
A mágia: Minden körben vki dob 2d6-al, minden sereg megkapja a pd/dd-ket majd felváltva castolunk. - mindenki mindenkire használhat bármilyen kockát.
Felállás: titkos - rejtett- (ha megoldható.)
Ki-kivel legyen: helyszínen dobjunk!!!!! - ez azért jó, mert így szűrhető az adott sereg ellen való készülés - így általános okos seregeket kell összerakni + kiszűrődik az előre készülés - vagyis helyszíni have-fun meglepi stratégia kell legyen.... - ezt mielőbb megcsináljuk, és max 15 percet kapnak a vezérek a felállás megbeszélésére. és utána el kell kezdeni a felállást!!!!
Pálya: A Pályán sima terepfelrakás legyen - 1-1 /oldal - dobjuk mi legyen - de mivel nagy a pálya legyen a tereptárgy száma max! - így have fun! - az asztal - 2db.
Kérdés
- Frigli - biztos nem jössz?
- Mi lenne ha 7-kor már gyűlnénk a klubban? - ez megoldható? - így a felállás, bepakolásnál nyernénk kis időt.
korintex- warlord
Mostmár ismét csak 3-3-an vagyunk akkor!
Frigli! 28-án szeretnénk játszani...nem 27-én!...Nyitva lesz a klub?
Frigli! 28-án szeretnénk játszani...nem 27-én!...Nyitva lesz a klub?
Dugó- warlord
szerintem úgy oldjuk meg, hogy előre sorsoljuk ki a csapattársakat:
az az oldal, ahol hárman vannak: 3*4000pont/sereg=12000pont
az az oldal, ahol négyen vannak: 4*3000pont/sereg=12000pont
azzal a kikötéssel, hogy így általánosítjuk a pont megkötéseket és azt mondjuk, hogy semelyik sereg sem grand army, vagy azt, hogy mind 3000, mind a 4000 is annak számít (ennek ugye a spec, rare...unitok miatt van jelentősége)
ezzel persze sérül a teljes meglepetés ereje, de a felállítást még így is csinálhatjuk rejtett felállásra, ami szerintem elég sok vicces helyzetet generálhat
én szívesen hoznék spec karit, de belátom, hogy az elég sok mindent megbonyolít...benne vagyok a spec. kari nélküli összeírásban!
mit szóltok?
az az oldal, ahol hárman vannak: 3*4000pont/sereg=12000pont
az az oldal, ahol négyen vannak: 4*3000pont/sereg=12000pont
azzal a kikötéssel, hogy így általánosítjuk a pont megkötéseket és azt mondjuk, hogy semelyik sereg sem grand army, vagy azt, hogy mind 3000, mind a 4000 is annak számít (ennek ugye a spec, rare...unitok miatt van jelentősége)
ezzel persze sérül a teljes meglepetés ereje, de a felállítást még így is csinálhatjuk rejtett felállásra, ami szerintem elég sok vicces helyzetet generálhat
én szívesen hoznék spec karit, de belátom, hogy az elég sok mindent megbonyolít...benne vagyok a spec. kari nélküli összeírásban!
mit szóltok?
azhag- champion
- Hozzászólások száma : 215
Vegyetek ki engem, mert úgy néz ki, máshol programolok.
Akkor a D21-be szeretnétek 27-én lejönni? Gondolom 2 asztal kellene reggeltől estig mi? Csak hogy össze tudjam szervezni a klub programjait a férőhelyekkel, mert szerencsére kezd a két ünnep között sűrűsödni.
Akkor a D21-be szeretnétek 27-én lejönni? Gondolom 2 asztal kellene reggeltől estig mi? Csak hogy össze tudjam szervezni a klub programjait a férőhelyekkel, mert szerencsére kezd a két ünnep között sűrűsödni.
frigli- champion
- Hozzászólások száma : 149
Az a baj, hogy 6 embert tuti nem lehet átszervezni mert biztos ott is lesz akinek nem jó.
Nekem spec megoldható.
De max jövök 2 sereggel....
Nekem spec megoldható.
De max jövök 2 sereggel....
Dugó- warlord
csö rög a lánc...anya szigorú...apa kocsit hajt...
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
Legyen 27.-én és akkor megyek.
28.-án nem vállalom be a nagy csatát, mivel szerintem nagyon hosszú lesz, nekem meg 5-re fixen vissza kell érnem.
28.-án nem vállalom be a nagy csatát, mivel szerintem nagyon hosszú lesz, nekem meg 5-re fixen vissza kell érnem.
Tolyci- champion
- Hozzászólások száma : 206
Jó terv....
De tényleg?
De tényleg?
Dugó- warlord
..jön Tolyci, mindenki rászáll és kinyírjuk hamar és hazamehet, délután
újratervezve
újratervezve
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
1 / 3 oldal • 1, 2, 3
1 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.