Év végi Megacsata/decemberi csatanap!
+3
Tolyci
Boci
Dugó
7 posters
2 / 3 oldal
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
Re: Év végi Megacsata/decemberi csatanap!
Akkor viszont 7-en vagyunk...hmmm
Boci! Újratervezés!!
Boci! Újratervezés!!
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
Nah megerősítést nyert - Bíró jön a csatára... Kimenőt is kapott egész naposat
A milyen sereget hoz - fogalma sincs 23-ig eldönti.
Uff.. ennyi
A milyen sereget hoz - fogalma sincs 23-ig eldönti.
Uff.. ennyi
korintex- warlord
- Hozzászólások száma : 361
Bíró jönne a csatára.
DE mivel nem tud egész nap maradni, valamint nem tudja biztosra mondani, így ma megpróbálok kiszedni belőle valami infót.
Szerintem ő úgy is ellesz, ha nézi, és sikítozik mint pom-pom lány mellettünk.
Amúgy úgy simán jönne, hogy felpakolja a sereget, valamint csatázik, de ha el kell mennie, d.u. valaki átveszi a seregét.(már ha maradt valami belőle.)
DE mivel nem tud egész nap maradni, valamint nem tudja biztosra mondani, így ma megpróbálok kiszedni belőle valami infót.
Szerintem ő úgy is ellesz, ha nézi, és sikítozik mint pom-pom lány mellettünk.
Amúgy úgy simán jönne, hogy felpakolja a sereget, valamint csatázik, de ha el kell mennie, d.u. valaki átveszi a seregét.(már ha maradt valami belőle.)
korintex- warlord
No fiatalok, akkor véglegesítsünk...
2012. 12. 28. Péntek 09:00. Klub D21
3vs3 nem SoM, hanem normál, de stratégiai pontos csata.
3000 pont/sereg random csapattársakkal.
résztvevők:
Balázs(Ork),Basil(DoC?),Boci(WoC),Dani(Saven),Frigli(Dwarf),Ubi(Dwarf)
Javaslatok:
A mágia szerintem mehetne a többszemélyes szerint, azaz, egy vki dob, minden sereg megkapja a pd/dd-ketmajd felváltva castolunk.
Szerintem az egyedibb hangulat és a kisebb tápolás miatt ne legyenek neves karik.
Osszedobhatnánk valami dijat (akár egy tortát vagy sört) a győztes félnek.
Bíró nem jön Ubi, ezt nem is kérdeztük?
Boccccccc...
2012. 12. 28. Péntek 09:00. Klub D21
3vs3 nem SoM, hanem normál, de stratégiai pontos csata.
3000 pont/sereg random csapattársakkal.
résztvevők:
Balázs(Ork),Basil(DoC?),Boci(WoC),Dani(Saven),Frigli(Dwarf),Ubi(Dwarf)
Javaslatok:
A mágia szerintem mehetne a többszemélyes szerint, azaz, egy vki dob, minden sereg megkapja a pd/dd-ketmajd felváltva castolunk.
Szerintem az egyedibb hangulat és a kisebb tápolás miatt ne legyenek neves karik.
Osszedobhatnánk valami dijat (akár egy tortát vagy sört) a győztes félnek.
Bíró nem jön Ubi, ezt nem is kérdeztük?
Boccccccc...
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
Akkor most 6-an maradtunk...
így viszont 3000 pontos seregek kellenének!
így viszont 3000 pontos seregek kellenének!
Dugó- warlord
Nekem változott a programom, így 28.-án csak délután 4 óráig érek rá.
27.-én bármilyen csatában benne vagyok, de 28.-án így a 2-2 ellenfélnél nagyobb biztos nem fér bele.
27.-én bármilyen csatában benne vagyok, de 28.-án így a 2-2 ellenfélnél nagyobb biztos nem fér bele.
Tolyci- champion
- Hozzászólások száma : 206
Ok hogy 4-4-et szeretnénk játszani, de eddig 7-en vagyunk!
Toma/Soma nyilatkozzatok please!
Toma/Soma nyilatkozzatok please!
Dugó- warlord
27 és 28 jó nekem is!
frigli- champion
- Hozzászólások száma : 149
Sziasztok!
Benne vagyok én is! A 28-a is megfelel egy kis vérengzéshez.
Szerintem még korai a spell szabályokról beszélni. Először a minimum közös alap-pontokban kéne megegyezni: csata mérete, random ally vagy nem, stb...
Személy szerint Dugó és Boci mellett vagyok a nagy katyvasz pártján: 4 vs. 4, résztvevőnkét 2500p
Nem erőltetem a Storm of Magic-et, bár ellene sem vagyok. Viszont ha nem játszuk, akkor is kéne valami kis extra. A strategy pointos ötlet nekem bejön.
Már várom!
Benne vagyok én is! A 28-a is megfelel egy kis vérengzéshez.
Szerintem még korai a spell szabályokról beszélni. Először a minimum közös alap-pontokban kéne megegyezni: csata mérete, random ally vagy nem, stb...
Személy szerint Dugó és Boci mellett vagyok a nagy katyvasz pártján: 4 vs. 4, résztvevőnkét 2500p
Nem erőltetem a Storm of Magic-et, bár ellene sem vagyok. Viszont ha nem játszuk, akkor is kéne valami kis extra. A strategy pointos ötlet nekem bejön.
Már várom!
azhag- champion
- Hozzászólások száma : 215
viszont minimum minden seregnek legalabb 1spellt elkell nyomnia per magia fazis tehat ne legyen azert az se hogy 1sereg hasznalja el a 6d6-ot mert neki uber bitang spelljei vanak
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
szerintem meg legyen 6d6 power es ebbol a 3 legnagyobb a dispell es ezt ossza be mind 2 oldal ugy ahogy akarja !!
Skulltaker- warlord
bar ha belegondolok ez igy nem okes , mi van ha mind a 4-en 1 ellen castollnak akor mar eselyed sincs dispellelni ugye mert a tobbiek nem segithetnek te meg elhasznaltad akockaidat az elso sereg ellen a masodikra sereg ellen a scroll-t is es a harmadik meg 4.sereg ellen nem tudsz mit kezdeni es ez igy esetleges game over enek a seregnek 1 magia fazis alatt !!!!!!!!!!!!
Skulltaker- warlord
Jol hangzik !
1 hozza fozes : mondjuk ha azert olyan spellt akarunk dispellelni ami pl augment vagy hasonlo azert arra lehesen osszedobni kozosen dispell kockakat
1 hozza fozes : mondjuk ha azert olyan spellt akarunk dispellelni ami pl augment vagy hasonlo azert arra lehesen osszedobni kozosen dispell kockakat
Skulltaker- warlord
hua..
Mit szólnátok ehhez:
4vs4 - mindegyik sereg 2500p.
Szerintem ott sorsoljuk ki az.hogy ki-kivel lesz, így nagy meglepik lesznek!
szabály javaslataim:
Legyen a pálya kellős közepén 5 db. elfoglalható pont - u.a. mint a 3-as csatánál. - ezeket kell tartani, megszerezni.
Körök száma 6db.
Mágia: 1 oldal dob - teljesen hasonló mint a sima csata - minden sereg megkapja a powe dice-t, és minden ellentétes sereg megkapja a dispelt(és a generálásokat). Mindenki csak a saját power dice-t használhatja. és mindenki a unitjára nyomott spellek ellen csak a saját dispel kockáit használhatja. - ennek a kivétele a dispel scroll. azt lehessen használni bárkijét bárkire.
Nincs ally szabály - vagyis mindenki sima semleges a saját oldalán.
Mit szólnátok ehhez:
4vs4 - mindegyik sereg 2500p.
Szerintem ott sorsoljuk ki az.hogy ki-kivel lesz, így nagy meglepik lesznek!
szabály javaslataim:
Legyen a pálya kellős közepén 5 db. elfoglalható pont - u.a. mint a 3-as csatánál. - ezeket kell tartani, megszerezni.
Körök száma 6db.
Mágia: 1 oldal dob - teljesen hasonló mint a sima csata - minden sereg megkapja a powe dice-t, és minden ellentétes sereg megkapja a dispelt(és a generálásokat). Mindenki csak a saját power dice-t használhatja. és mindenki a unitjára nyomott spellek ellen csak a saját dispel kockáit használhatja. - ennek a kivétele a dispel scroll. azt lehessen használni bárkijét bárkire.
Nincs ally szabály - vagyis mindenki sima semleges a saját oldalán.
korintex- warlord
Szerintem is hagyjuk az Som-et de viszont legyen joval tobb a power es dispell kockak szama mert sok lesz a caster
Skulltaker- warlord
Nekem a nagy katyvasz csata a szimpibb, azaz a 4 vs. 4....
A random sorsolást előtte is megejthetnénk, akkor még össze is tudnánk koordinálni a seregeket.
A SoM nekem nem annyira szimpi, igy is elég körülményes lesz ekkora méretekkel szerintem...
A random sorsolást előtte is megejthetnénk, akkor még össze is tudnánk koordinálni a seregeket.
A SoM nekem nem annyira szimpi, igy is elég körülményes lesz ekkora méretekkel szerintem...
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
nekem az 1-es opcio
de benne vagyok a 2-esben is
de benne vagyok a 2-esben is
Skulltaker- warlord
hua
meg kéne beszélni, hogy lesz a giga fight....
több opció van:
1. ugyebár 1-1- oldal ~8000-pt. - ekkor egy oldal 2 sereg így 4.000-pt/sereg. (ekkor mivel vagy 8-an vagyunk, legalább 2 asztal - két külön game lenne)
2. mivel vagyunk már kb. 8-an. így lehet olyan hogy 4-4 sereg per oldal kb 2000-2500pt. per oldal.
Szóval kéne szavazni, kinek melyik opció tetszik, hogy az ünnepek alatt lehessen agyalni a seregen.
A kidobásos ki-kivel lesz/oldal nekem tetszik!
Én a gyilkos halálthozó törp-el fogok jönni! már úgy hiányoznak a drágáim...elő kell vennem, leporolni őket.. :D
meg kéne beszélni, hogy lesz a giga fight....
több opció van:
1. ugyebár 1-1- oldal ~8000-pt. - ekkor egy oldal 2 sereg így 4.000-pt/sereg. (ekkor mivel vagy 8-an vagyunk, legalább 2 asztal - két külön game lenne)
2. mivel vagyunk már kb. 8-an. így lehet olyan hogy 4-4 sereg per oldal kb 2000-2500pt. per oldal.
Szóval kéne szavazni, kinek melyik opció tetszik, hogy az ünnepek alatt lehessen agyalni a seregen.
A kidobásos ki-kivel lesz/oldal nekem tetszik!
Én a gyilkos halálthozó törp-el fogok jönni! már úgy hiányoznak a drágáim...elő kell vennem, leporolni őket.. :D
korintex- warlord
ok meg van a beosztás terv is bár még változhat !
tehát szabadnapok decemberre :
10 hétfő
14 péntek
17 hétfő
20 csütörtök
25 , 26 ,27 , 28
31
tehát szabadnapok decemberre :
10 hétfő
14 péntek
17 hétfő
20 csütörtök
25 , 26 ,27 , 28
31
Skulltaker- warlord
én is így gondoltam
Dugó- warlord
oh és allies systemet hanyagoljuk . mert a random miatt elég desparate ally lesz az egyik oldal mig lehet hogy trusted a másik és ez elég hátrányos lehet illetve elönyös az egyik oldalnak
Skulltaker- warlord
jól hangzik
bár Sm 1 picit lasitani fogja a csatát
bár Sm 1 picit lasitani fogja a csatát
Skulltaker- warlord
Na egy kis összegzés!
Decemberi Megacsata napja: dec 28. péntek!
Eddig jön:
Boci
Ubi
Basel
Tolyci
Dugó
Bazsi?
Frigli
A játékkal kapcsolatban jöhetnek az ötletek!
Amire én gondoltam az egy SoM game. Méghozzá az a fajta amikor a középvonal mentén felrakunk seregenkén 1 Fulcrumot. Amelyik oldal a legtöbbet birtokolja a game végén a nyer.
A SoM-al kapcsolatos szabályokat majd megvitatjuk, vagy felírom ahogy múltkor megbeszéltük...Egy biztos mindenki olvassa el a SoM alapszabályait. (már amennyiben ti is SoM-ot szeretnétek játszani...hiszen nem kötelező)
Helyszin D21 Klub. Kezdés 8-kor!!!
Ha 3-3-an vagyunk akkor 2500pont (+ SoM extra) seregenként. Hogy ki kivel lesz azt szerintem dobjuk ki a helyszínen, hogy nagyobb legyen a meglepetés!
Amit még javaslok: a felrakást meg kéne oldani "eltakarásos" módszerrel. Azaz kifeszítünk valamit keresztbe és rejtett felállásban rakjuk fel a dolgokat. Ez gyorsabb is és még tovább fokozza a meglepetést!
Vélemény?
Decemberi Megacsata napja: dec 28. péntek!
Eddig jön:
Boci
Ubi
Basel
Tolyci
Dugó
Bazsi?
Frigli
A játékkal kapcsolatban jöhetnek az ötletek!
Amire én gondoltam az egy SoM game. Méghozzá az a fajta amikor a középvonal mentén felrakunk seregenkén 1 Fulcrumot. Amelyik oldal a legtöbbet birtokolja a game végén a nyer.
A SoM-al kapcsolatos szabályokat majd megvitatjuk, vagy felírom ahogy múltkor megbeszéltük...Egy biztos mindenki olvassa el a SoM alapszabályait. (már amennyiben ti is SoM-ot szeretnétek játszani...hiszen nem kötelező)
Helyszin D21 Klub. Kezdés 8-kor!!!
Ha 3-3-an vagyunk akkor 2500pont (+ SoM extra) seregenként. Hogy ki kivel lesz azt szerintem dobjuk ki a helyszínen, hogy nagyobb legyen a meglepetés!
Amit még javaslok: a felrakást meg kéne oldani "eltakarásos" módszerrel. Azaz kifeszítünk valamit keresztbe és rejtett felállásban rakjuk fel a dolgokat. Ez gyorsabb is és még tovább fokozza a meglepetést!
Vélemény?
Dugó- warlord
Nekem is jó mind 2 nap
bár lassan kezdünk már elegen lenni 2 mega fighthoz is
oh és decemberi szabad napok
kezdésnek dec 10 hétfő és dec 14 péntek a többit még nem tudom de az biztos hogy az öszes szombat és vasárnap esélytelen
bár lassan kezdünk már elegen lenni 2 mega fighthoz is
oh és decemberi szabad napok
kezdésnek dec 10 hétfő és dec 14 péntek a többit még nem tudom de az biztos hogy az öszes szombat és vasárnap esélytelen
Skulltaker- warlord
én is úgy gondoltam, hogy 8-kor kezdünk!...
Dugó- warlord
2 / 3 oldal • 1, 2, 3
2 / 3 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.