OTC WHFB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Év végi Megacsata/decemberi csatanap!

+3
Tolyci
Boci
Dugó
7 posters

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Év végi Megacsata/decemberi csatanap! - Page 2 Empty Re: Év végi Megacsata/decemberi csatanap!

Témanyitás  Dugó 2012-12-17, 11:52 pm

Akkor viszont 7-en vagyunk...hmmm

Boci! Újratervezés!!

Dugó
Dugó
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 1287

Vissza az elejére Go down

Év végi Megacsata/decemberi csatanap! - Page 2 Empty Re: Év végi Megacsata/decemberi csatanap!

Témanyitás  korintex 2012-12-17, 4:51 pm

Nah megerősítést nyert - Bíró jön a csatára... Kimenőt is kapott egész naposat Very Happy

A milyen sereget hoz - fogalma sincs 23-ig eldönti.

Uff.. ennyi
korintex
korintex
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 361

Témanyitás  korintex 2012-12-17, 3:56 pm

Bíró jönne a csatára.

DE mivel nem tud egész nap maradni, valamint nem tudja biztosra mondani, így ma megpróbálok kiszedni belőle valami infót.
Szerintem ő úgy is ellesz, ha nézi, és sikítozik mint pom-pom lány mellettünk.

Amúgy úgy simán jönne, hogy felpakolja a sereget, valamint csatázik, de ha el kell mennie, d.u. valaki átveszi a seregét.(már ha maradt valami belőle.)

korintex
korintex
warlord
warlord

Témanyitás  Boci 2012-12-17, 3:28 pm

No fiatalok, akkor véglegesítsünk...
2012. 12. 28. Péntek 09:00. Klub D21
3vs3 nem SoM, hanem normál, de stratégiai pontos csata.
3000 pont/sereg random csapattársakkal.
résztvevők:
Balázs(Ork),Basil(DoC?),Boci(WoC),Dani(Saven),Frigli(Dwarf),Ubi(Dwarf)

Javaslatok:
A mágia szerintem mehetne a többszemélyes szerint, azaz, egy vki dob, minden sereg megkapja a pd/dd-ketmajd felváltva castolunk.
Szerintem az egyedibb hangulat és a kisebb tápolás miatt ne legyenek neves karik.
Osszedobhatnánk valami dijat (akár egy tortát vagy sört) a győztes félnek.
Bíró nem jön Ubi, ezt nem is kérdeztük?

Boccccccc...

Boci
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 1534

Témanyitás  Dugó 2012-12-15, 12:41 am

Akkor most 6-an maradtunk...
így viszont 3000 pontos seregek kellenének!

Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  Tolyci 2012-12-14, 11:35 am

Nekem változott a programom, így 28.-án csak délután 4 óráig érek rá.
27.-én bármilyen csatában benne vagyok, de 28.-án így a 2-2 ellenfélnél nagyobb biztos nem fér bele.
Tolyci
Tolyci
champion
champion

Hozzászólások száma : 206

Témanyitás  Dugó 2012-12-12, 5:55 pm

Ok hogy 4-4-et szeretnénk játszani, de eddig 7-en vagyunk!

Toma/Soma nyilatkozzatok please!
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  frigli 2012-12-12, 1:17 pm

27 és 28 jó nekem is!
frigli
frigli
champion
champion

Hozzászólások száma : 149

Témanyitás  azhag 2012-12-11, 12:24 am

Sziasztok!

Benne vagyok én is! A 28-a is megfelel egy kis vérengzéshez.

Szerintem még korai a spell szabályokról beszélni. Először a minimum közös alap-pontokban kéne megegyezni: csata mérete, random ally vagy nem, stb...

Személy szerint Dugó és Boci mellett vagyok a nagy katyvasz pártján: 4 vs. 4, résztvevőnkét 2500p
Nem erőltetem a Storm of Magic-et, bár ellene sem vagyok. Viszont ha nem játszuk, akkor is kéne valami kis extra. A strategy pointos ötlet nekem bejön.

Már várom! Smile
azhag
azhag
champion
champion

Hozzászólások száma : 215

Témanyitás  Skulltaker 2012-12-10, 3:28 pm

viszont minimum minden seregnek legalabb 1spellt elkell nyomnia per magia fazis tehat ne legyen azert az se hogy 1sereg hasznalja el a 6d6-ot mert neki uber bitang spelljei vanak Smile
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 1370

Témanyitás  Skulltaker 2012-12-10, 3:26 pm

szerintem meg legyen 6d6 power es ebbol a 3 legnagyobb a dispell es ezt ossza be mind 2 oldal ugy ahogy akarja !!
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2012-12-10, 3:24 pm

bar ha belegondolok ez igy nem okes , mi van ha mind a 4-en 1 ellen castollnak akor mar eselyed sincs dispellelni ugye mert a tobbiek nem segithetnek te meg elhasznaltad akockaidat az elso sereg ellen a masodikra sereg ellen a scroll-t is es a harmadik meg 4.sereg ellen nem tudsz mit kezdeni es ez igy esetleges game over enek a seregnek 1 magia fazis alatt !!!!!!!!!!!!
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2012-12-10, 3:20 pm

Jol hangzik !
1 hozza fozes : mondjuk ha azert olyan spellt akarunk dispellelni ami pl augment vagy hasonlo azert arra lehesen osszedobni kozosen dispell kockakat
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  korintex 2012-12-10, 3:16 pm

hua..

Mit szólnátok ehhez:

4vs4 - mindegyik sereg 2500p.

Szerintem ott sorsoljuk ki az.hogy ki-kivel lesz, így nagy meglepik lesznek! Very Happy

szabály javaslataim:
Legyen a pálya kellős közepén 5 db. elfoglalható pont - u.a. mint a 3-as csatánál. - ezeket kell tartani, megszerezni.

Körök száma 6db.
Mágia: 1 oldal dob - teljesen hasonló mint a sima csata - minden sereg megkapja a powe dice-t, és minden ellentétes sereg megkapja a dispelt(és a generálásokat). Mindenki csak a saját power dice-t használhatja. és mindenki a unitjára nyomott spellek ellen csak a saját dispel kockáit használhatja. - ennek a kivétele a dispel scroll. azt lehessen használni bárkijét bárkire.

Nincs ally szabály - vagyis mindenki sima semleges a saját oldalán.
korintex
korintex
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2012-12-10, 2:03 pm

Szerintem is hagyjuk az Som-et de viszont legyen joval tobb a power es dispell kockak szama mert sok lesz a caster
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Boci 2012-12-10, 1:49 pm

Nekem a nagy katyvasz csata a szimpibb, azaz a 4 vs. 4....
A random sorsolást előtte is megejthetnénk, akkor még össze is tudnánk koordinálni a seregeket.
A SoM nekem nem annyira szimpi, igy is elég körülményes lesz ekkora méretekkel szerintem...

Boci
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 1534

Témanyitás  Skulltaker 2012-12-10, 11:50 am

nekem az 1-es opcio

de benne vagyok a 2-esben is Smile

Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  korintex 2012-12-10, 11:41 am

hua

meg kéne beszélni, hogy lesz a giga fight....

több opció van:

1. ugyebár 1-1- oldal ~8000-pt. - ekkor egy oldal 2 sereg így 4.000-pt/sereg. (ekkor mivel vagy 8-an vagyunk, legalább 2 asztal - két külön game lenne)

2. mivel vagyunk már kb. 8-an. így lehet olyan hogy 4-4 sereg per oldal kb 2000-2500pt. per oldal.

Szóval kéne szavazni, kinek melyik opció tetszik, hogy az ünnepek alatt lehessen agyalni a seregen.

A kidobásos ki-kivel lesz/oldal nekem tetszik!

Én a gyilkos halálthozó törp-el fogok jönni! már úgy hiányoznak a drágáim...elő kell vennem, leporolni őket.. Very Happy:D
korintex
korintex
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2012-12-08, 9:41 pm

ok meg van a beosztás terv is bár még változhat !
tehát szabadnapok decemberre :
10 hétfő
14 péntek
17 hétfő
20 csütörtök
25 , 26 ,27 , 28
31
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Dugó 2012-12-08, 9:38 pm

én is így gondoltam Very Happy
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2012-12-08, 7:34 pm

oh és allies systemet hanyagoljuk . mert a random miatt elég desparate ally lesz az egyik oldal mig lehet hogy trusted a másik és ez elég hátrányos lehet illetve elönyös az egyik oldalnak
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2012-12-08, 7:32 pm

jól hangzik
bár Sm 1 picit lasitani fogja a csatát
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Dugó 2012-12-08, 7:06 pm

Na egy kis összegzés!

Decemberi Megacsata napja: dec 28. péntek!

Eddig jön:

Boci
Ubi
Basel
Tolyci
Dugó
Bazsi?
Frigli

A játékkal kapcsolatban jöhetnek az ötletek!

Amire én gondoltam az egy SoM game. Méghozzá az a fajta amikor a középvonal mentén felrakunk seregenkén 1 Fulcrumot. Amelyik oldal a legtöbbet birtokolja a game végén a nyer.
A SoM-al kapcsolatos szabályokat majd megvitatjuk, vagy felírom ahogy múltkor megbeszéltük...Egy biztos mindenki olvassa el a SoM alapszabályait. (már amennyiben ti is SoM-ot szeretnétek játszani...hiszen nem kötelező)

Helyszin D21 Klub. Kezdés 8-kor!!!

Ha 3-3-an vagyunk akkor 2500pont (+ SoM extra) seregenként. Hogy ki kivel lesz azt szerintem dobjuk ki a helyszínen, hogy nagyobb legyen a meglepetés!
Amit még javaslok: a felrakást meg kéne oldani "eltakarásos" módszerrel. Azaz kifeszítünk valamit keresztbe és rejtett felállásban rakjuk fel a dolgokat. Ez gyorsabb is és még tovább fokozza a meglepetést!

Vélemény?
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  Skulltaker 2012-12-08, 2:49 pm

Nekem is jó mind 2 nap
bár lassan kezdünk már elegen lenni 2 mega fighthoz is Smile
oh és decemberi szabad napok
kezdésnek dec 10 hétfő és dec 14 péntek a többit még nem tudom de az biztos hogy az öszes szombat és vasárnap esélytelen
Sad
Skulltaker
Skulltaker
warlord
warlord

Témanyitás  Dugó 2012-12-07, 1:08 pm

én is úgy gondoltam, hogy 8-kor kezdünk!...
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

2 / 3 oldal Previous  1, 2, 3  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.