Legendás - Skaven vs. Vampire Count
3 posters
1 / 1 oldal
Re: Legendás - Skaven vs. Vampire Count
nem értem ki nem látott kit?
A grey Seer-el pont ráfordultam a Wraith osztagra..benne voltál még a 90'-ban is...miről beszéltek??...nem szeretem amikor alaptalanul rossz színben állítotok be...mert később mindenki erre emlékszik..
Grrrr
A grey Seer-el pont ráfordultam a Wraith osztagra..benne voltál még a 90'-ban is...miről beszéltek??...nem szeretem amikor alaptalanul rossz színben állítotok be...mert később mindenki erre emlékszik..
Grrrr
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
Fúúúúúj...Csííííter Patkááááány!!!! megóvjuk az összes eddigi meccset még azokat is amelyiket TK-val játszottál!!!!
Fúúúúú...
nem elég, hogy csíter eltápolt seregkönyve van még csal is fúúúú
BAN BAN BAN!!
Fúúúúú...
nem elég, hogy csíter eltápolt seregkönyve van még csal is fúúúú
BAN BAN BAN!!
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
Nem kell! )))))))))))))))))))
Letöltöttem a Skaven könyvet és a varázslatnál ott van, hogy kell hozzá LoS!
Még mielőtt megkérdezné valaki, NEM óhajtom óvni a meccsünket, de ezentúl nagyon figyelni fogok arra, hogy így játsszuk!
Letöltöttem a Skaven könyvet és a varázslatnál ott van, hogy kell hozzá LoS!
Még mielőtt megkérdezné valaki, NEM óhajtom óvni a meccsünket, de ezentúl nagyon figyelni fogok arra, hogy így játsszuk!
Soma- warlord
- Hozzászólások száma : 270
Esetleg Home rulinggal megoldhatnánk a dolgot, mert én elég nagy butaságnak tartom, hogy ne kelljen látnod azt akit célzol.
Szerintem jóval logikusabb lenne úgy mint a hex spellnél, hogy nem kell front arc de LoS igen..
vélemények?
Szerintem jóval logikusabb lenne úgy mint a hex spellnél, hogy nem kell front arc de LoS igen..
vélemények?
Boci- warlord
Köszi a képregényes beszámolót!
Szerintem Dani nagyon jól játszott, és én is egész jól taktikáztam és terelgettem ez egységeit a zombifalaimmal. A 13. varázslat miatt azonban a csata igazából arról szólt, hogy melyikünknek sikerül először rávarázsolnia az ellenfélre: neki a 13-at wraith-ekre, vagy nekem a Death lore varázslatait a Grey Seer-re. Voltak egyéb kisebb események (Dani pont jót dobott menekülésre és nem értem utól, vagy nekem sikerült egy Purple Sun-nal teljesen beterítenem a seregét), de ezek a csata eredményét nem igazán befolyásolták. A western filmbe illő varázspárbaj eldöntötte, hogy mészárlás lesz a vége.
Nekem még emésztgetnem kell, hogy a direct damage varázslatokhoz nem kell LoS. Így megint csak az van, hogy a manőverezésnek kicsi a szerepe, hisz hiába bújok el házak/hegy mögé az egyik sarokba (ahogy tettem), az ellenfél a pálya közepén csinál egy reform-ot, hogy arra nézzen, amerre vagyok, és mindenképpen range-ben leszek. Azaz, a varázslatok elől elbújni nem lehet. Csak reménykedni, hogy nem ő dob előbb irresistable force-ot...
Szerintem Dani nagyon jól játszott, és én is egész jól taktikáztam és terelgettem ez egységeit a zombifalaimmal. A 13. varázslat miatt azonban a csata igazából arról szólt, hogy melyikünknek sikerül először rávarázsolnia az ellenfélre: neki a 13-at wraith-ekre, vagy nekem a Death lore varázslatait a Grey Seer-re. Voltak egyéb kisebb események (Dani pont jót dobott menekülésre és nem értem utól, vagy nekem sikerült egy Purple Sun-nal teljesen beterítenem a seregét), de ezek a csata eredményét nem igazán befolyásolták. A western filmbe illő varázspárbaj eldöntötte, hogy mészárlás lesz a vége.
Nekem még emésztgetnem kell, hogy a direct damage varázslatokhoz nem kell LoS. Így megint csak az van, hogy a manőverezésnek kicsi a szerepe, hisz hiába bújok el házak/hegy mögé az egyik sarokba (ahogy tettem), az ellenfél a pálya közepén csinál egy reform-ot, hogy arra nézzen, amerre vagyok, és mindenképpen range-ben leszek. Azaz, a varázslatok elől elbújni nem lehet. Csak reménykedni, hogy nem ő dob előbb irresistable force-ot...
Soma- warlord
- Hozzászólások száma : 270
király vagy!..puszz
.-)
.-)
Dugó- warlord
beállítottam alapértelmezettnek, így erre már nem lesz szükség
a szerk.
a szerk.
Boci- warlord
Legendás - Skaven vs. Vampire Count
A hétvégi csata leírása a galleryben található...csak állítsátok be a képeket növekvő sorrendbe, hogy időrendbe legyen!
Dugó- warlord
Similar topics
» Legendás Dwarf vs. Lizard 2010.02.20
» Legendás Lizard vs. Dark Elf 2011.02.27
» Legendás - Dwarf vs Empire - Chapter 2.
» Skaven seregszabályok
» Blood in the Badlands
» Legendás Lizard vs. Dark Elf 2011.02.27
» Legendás - Dwarf vs Empire - Chapter 2.
» Skaven seregszabályok
» Blood in the Badlands
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.