OTC WHFB
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Legendás - Skaven vs. Vampire Count

3 posters

Go down

Legendás - Skaven vs. Vampire Count Empty Re: Legendás - Skaven vs. Vampire Count

Témanyitás  Dugó 2011-03-04, 12:00 pm

nem értem ki nem látott kit?

A grey Seer-el pont ráfordultam a Wraith osztagra..benne voltál még a 90'-ban is...miről beszéltek??...nem szeretem amikor alaptalanul rossz színben állítotok be...mert később mindenki erre emlékszik..

Grrrr
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 1287

Vissza az elejére Go down

Legendás - Skaven vs. Vampire Count Empty Re: Legendás - Skaven vs. Vampire Count

Témanyitás  Boci 2011-03-04, 11:35 am

Fúúúúúj...Csííííter Patkááááány!!!! megóvjuk az összes eddigi meccset még azokat is amelyiket TK-val játszottál!!!!
Fúúúúú...
nem elég, hogy csíter eltápolt seregkönyve van még csal is fúúúú
BAN BAN BAN!!
Twisted Evil Very Happy Very Happy

Boci
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 1534

Témanyitás  Soma 2011-03-04, 11:29 am

Nem kell! Smile)))))))))))))))))))

Letöltöttem a Skaven könyvet és a varázslatnál ott van, hogy kell hozzá LoS!

Még mielőtt megkérdezné valaki, NEM óhajtom óvni a meccsünket, de ezentúl nagyon figyelni fogok arra, hogy így játsszuk!
Soma
Soma
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 270

Témanyitás  Boci 2011-03-04, 10:52 am

Esetleg Home rulinggal megoldhatnánk a dolgot, mert én elég nagy butaságnak tartom, hogy ne kelljen látnod azt akit célzol.
Szerintem jóval logikusabb lenne úgy mint a hex spellnél, hogy nem kell front arc de LoS igen..
vélemények?

Boci
warlord
warlord

Témanyitás  Soma 2011-03-04, 10:36 am

Köszi a képregényes beszámolót!

Szerintem Dani nagyon jól játszott, és én is egész jól taktikáztam és terelgettem ez egységeit a zombifalaimmal. A 13. varázslat miatt azonban a csata igazából arról szólt, hogy melyikünknek sikerül először rávarázsolnia az ellenfélre: neki a 13-at wraith-ekre, vagy nekem a Death lore varázslatait a Grey Seer-re. Voltak egyéb kisebb események (Dani pont jót dobott menekülésre és nem értem utól, vagy nekem sikerült egy Purple Sun-nal teljesen beterítenem a seregét), de ezek a csata eredményét nem igazán befolyásolták. A western filmbe illő varázspárbaj eldöntötte, hogy mészárlás lesz a vége.

Nekem még emésztgetnem kell, hogy a direct damage varázslatokhoz nem kell LoS. Így megint csak az van, hogy a manőverezésnek kicsi a szerepe, hisz hiába bújok el házak/hegy mögé az egyik sarokba (ahogy tettem), az ellenfél a pálya közepén csinál egy reform-ot, hogy arra nézzen, amerre vagyok, és mindenképpen range-ben leszek. Azaz, a varázslatok elől elbújni nem lehet. Csak reménykedni, hogy nem ő dob előbb irresistable force-ot...
Soma
Soma
warlord
warlord

Hozzászólások száma : 270

Témanyitás  Dugó 2011-03-03, 4:08 pm

király vagy!..puszz
.-)
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  Boci 2011-03-03, 4:07 pm

beállítottam alapértelmezettnek, így erre már nem lesz szükség
a szerk. Smile

Boci
warlord
warlord

Legendás - Skaven vs. Vampire Count Empty Legendás - Skaven vs. Vampire Count

Témanyitás  Dugó 2011-03-03, 4:06 pm

A hétvégi csata leírása a galleryben található...csak állítsátok be a képeket növekvő sorrendbe, hogy időrendbe legyen!
Dugó
Dugó
warlord
warlord

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.