Kampány csata Skaven vs. Ork
3 posters
1 / 1 oldal
Re: Kampány csata Skaven vs. Ork
Okesz..holnap megpróbálom, ha meg nem jön össze marad a Gmail...
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
Itt válaszolok inkább nem a Somáék battlereportjában:
felmész a kepfeltoltes.hu -ra feltoltod a képet, ha megvan akkor ugyanott alul kapsz egy felsorolást, hogy mi a link/direktlink/html kód (stb..stb..kívánt rész kiválasztandó) a képedhez. Azt copyzod és a hozzászólásodnál az image gomb megnyomásánál pastezod...voila a képe belekerült a hozzászólásba.
Ennél egyszerűbb módja nincs, amíg nem vesszük meg a nagyobb tárhelyet.
Mellesleg nem árt formáznod a képed mielőtt feltöltöd, mert ha túl nagy (pontosabban túl széles) akkor le fogja vágni az oldal, mivel a hozzászólások ugyan hosszában nincsenek limitálva de széltében igen.
Javaslom próbálkozz az offtopicban, aztán majd onnan törlöm ha nem ment.
felmész a kepfeltoltes.hu -ra feltoltod a képet, ha megvan akkor ugyanott alul kapsz egy felsorolást, hogy mi a link/direktlink/html kód (stb..stb..kívánt rész kiválasztandó) a képedhez. Azt copyzod és a hozzászólásodnál az image gomb megnyomásánál pastezod...voila a képe belekerült a hozzászólásba.
Ennél egyszerűbb módja nincs, amíg nem vesszük meg a nagyobb tárhelyet.
Mellesleg nem árt formáznod a képed mielőtt feltöltöd, mert ha túl nagy (pontosabban túl széles) akkor le fogja vágni az oldal, mivel a hozzászólások ugyan hosszában nincsenek limitálva de széltében igen.
Javaslom próbálkozz az offtopicban, aztán majd onnan törlöm ha nem ment.
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
Ha jól emlékszem fel vagyok nőve...az oldalunk kapacitása nincs felnőve..20MB -nél a telefonomba több memória van...
ha meg 5 fotós battle reportokat akarsz nézegetni 1 mondat kommentel akkor sajnálom, de rám ne számíts...
Akkor inkább annyit írok, hogy a nyertem a kampánycsatát 1400Vp-vel..
a kihívást meg 300Vp-vel...
A következő versenyző Soma...készülj..
cső....
ha meg 5 fotós battle reportokat akarsz nézegetni 1 mondat kommentel akkor sajnálom, de rám ne számíts...
Akkor inkább annyit írok, hogy a nyertem a kampánycsatát 1400Vp-vel..
a kihívást meg 300Vp-vel...
A következő versenyző Soma...készülj..
cső....
Dugó- warlord
Bocs Dani de kicsit kisebb mennyiségre számoltam, arra meg nekem sincs időm, hogy kicsinyítsek feltöltsek linkejek megírjak ennyi képet....
Sorry bro' fel kell nőni a XXI. századhoz és az informatika világához
Sorry bro' fel kell nőni a XXI. századhoz és az informatika világához
Boci- warlord
Akkor kicsinyítsd le a fotokat tesó!
Egy iylen csatát nem lehet 5 képben összefoglalni!:-)
Egy iylen csatát nem lehet 5 képben összefoglalni!:-)
Dugó- warlord
Basszus dani nem gondoltad komolyan hogy 26 képet beb*szunk egy topicba...
lassabb gépen meg se nyitja kapásból lefagy, főleg ekkora méreteknél....
szerintem szorítsd össze egy 5-10 képes összefoglalóvá a maradékot meg feltoljuk egy képtárra és nézegeti ott, aki akarja. Kicsit elszaladt a ló a fényképezővel
ehh...
lassabb gépen meg se nyitja kapásból lefagy, főleg ekkora méreteknél....
szerintem szorítsd össze egy 5-10 képes összefoglalóvá a maradékot meg feltoljuk egy képtárra és nézegeti ott, aki akarja. Kicsit elszaladt a ló a fényképezővel
ehh...
Boci- warlord
A giant-es képet nem én töltöttem fel, hanem Dani még tegnap. Én csak egy linket szúrtam be. De elmagyarázni tényleg tovább tart és felesleges is, ha összedobjuk a 200 Ft-okat.
Soma- warlord
- Hozzászólások száma : 270
Jó..mivel a lentiekből a 16, illetve 15-ös számokon kívül nem értek semmit ezér marad az átküldős módszer...mingyá küldöm is neked Gmailon a képeket meg a szöveget a Kihívásos csatáról...
Dugó- warlord
megoldható 2 féleképp...vagy létrehozol egy képtárat a világ számtalan képtár weboldalának egyikén és az image gomb megnyomásával (a 16. gomb a panelen) megadod a címet..
vagy ha nincs kedved/időd/szándékod képtár létrehozással cseszekedni, akkor a host an image opcióval (15. gomb) feltöltöd a képet az ott feljövő tárhelyre és az ott megadott címet linkeled az image gombnál...(ebben van némi veszély, hogy egy idő után törlik a képedet, mert ez egy pulic ömlesztett tárhely)
de a computer skilledet ismerve (no offense) egyszerűbb ha átküldöd emailen a dolgot meg a kívánt szöveget és én felteszem neked (esetleg megírod a szöveget én meg adminnal beleszerkesztek a hozzászólásodba és belelinkelem a képeket)
node ha lesz nagyobb tárkapacitásunk akkor levan a gond...
vagy ha nincs kedved/időd/szándékod képtár létrehozással cseszekedni, akkor a host an image opcióval (15. gomb) feltöltöd a képet az ott feljövő tárhelyre és az ott megadott címet linkeled az image gombnál...(ebben van némi veszély, hogy egy idő után törlik a képedet, mert ez egy pulic ömlesztett tárhely)
de a computer skilledet ismerve (no offense) egyszerűbb ha átküldöd emailen a dolgot meg a kívánt szöveget és én felteszem neked (esetleg megírod a szöveget én meg adminnal beleszerkesztek a hozzászólásodba és belelinkelem a képeket)
node ha lesz nagyobb tárkapacitásunk akkor levan a gond...
Boci- warlord
A Soma rakta be ide a Giantos képet?..hogy?
Már megint nincs több hely?...Akkor hogy teszem fel a másik csatát?
Vagy írd le nekem lépésenként azt a külső tárhelyes dolgot...
De lehet jobb ha a G mail-es megoldásnál maradok....
Már megint nincs több hely?...Akkor hogy teszem fel a másik csatát?
Vagy írd le nekem lépésenként azt a külső tárhelyes dolgot...
De lehet jobb ha a G mail-es megoldásnál maradok....
Dugó- warlord
No tessék Dani Soma milyen ügyesen megoldotta
nem egy nagy was ist das az egész csak egyszer kellene neked is megmutatni (bááár szürkelátnok archaikusságát ismerve lehet hogy inkább 13* ).
Mellesleg tudunk domain nevet is venni 15 ájróért
na majd valami paypalképes emberrel lebeszélem és összedobjuk a 200 forintokat
(mellesleg maradt 9% hely a galériában Dani képei után, úgyhogy Soma jobbanjársz ha fórumba linkeled a sajátodat...)
nem egy nagy was ist das az egész csak egyszer kellene neked is megmutatni (bááár szürkelátnok archaikusságát ismerve lehet hogy inkább 13* ).
Mellesleg tudunk domain nevet is venni 15 ájróért
na majd valami paypalképes emberrel lebeszélem és összedobjuk a 200 forintokat
(mellesleg maradt 9% hely a galériában Dani képei után, úgyhogy Soma jobbanjársz ha fórumba linkeled a sajátodat...)
Boci- warlord
Hali!
Na végre felraktam a Kampánycsataleírást!
Bár izzadtam vele rendesen!
Egy képet sikerült nem oda feltölteni, úgyhogy azt lécci szedd le Boci..ja amúgy én mér nem tum törölni a képet?...meg mé nem tudok módosítani a szövegboxon?...meg hogy került ide a Gianos kép?
Na végre felraktam a Kampánycsataleírást!
Bár izzadtam vele rendesen!
Egy képet sikerült nem oda feltölteni, úgyhogy azt lécci szedd le Boci..ja amúgy én mér nem tum törölni a képet?...meg mé nem tudok módosítani a szövegboxon?...meg hogy került ide a Gianos kép?
Dugó- warlord
200 Ft-ot én is rá tudok szánni. Jó ez a fórum!
Soma- warlord
Mivel én ezt a külső tárhelyes dolgot nem vágom, ezér az 5 Euros dologra szavazok, az van vagy 1200Ft.-..csak kibírjuk 7-en...:-)
Dugó- warlord
Dehogynem hisz patkány vagy
No megnéztem... sajnos a tárhelyünk limitálva van a galériában 20 MB-re, ami elég karcsú...
2 dolgot tehetünk (iletve 3mat)
-vagy kisebb képeket töltünk fel és töröljük a régi képtárakat (most töröltem pár képet bár fájó szívvel de egyenlőre ez gyorssegély, hogy tudjátok a csataleírásokat tölteni)
-vagy külső képtárhelyet használunk (ezáltal lehet a hozzászólásokba is képet beszúrni, ami szépen megjelenik az image opció használatával)
-vagy cirka 5 euróért, amit összedobunk veszünk 500 MB kép tárhelyet (ugye fél giga az már egész helyes mennyiség)
ezek szerint lehet ötletelni (bár nem ez a topic a megfelelő neki csak itt vetődött fel)
P.
No megnéztem... sajnos a tárhelyünk limitálva van a galériában 20 MB-re, ami elég karcsú...
2 dolgot tehetünk (iletve 3mat)
-vagy kisebb képeket töltünk fel és töröljük a régi képtárakat (most töröltem pár képet bár fájó szívvel de egyenlőre ez gyorssegély, hogy tudjátok a csataleírásokat tölteni)
-vagy külső képtárhelyet használunk (ezáltal lehet a hozzászólásokba is képet beszúrni, ami szépen megjelenik az image opció használatával)
-vagy cirka 5 euróért, amit összedobunk veszünk 500 MB kép tárhelyet (ugye fél giga az már egész helyes mennyiség)
ezek szerint lehet ötletelni (bár nem ez a topic a megfelelő neki csak itt vetődött fel)
P.
Boci- warlord
na ugye , hogy nem én vagyok a béna fasz Bocikám...
Dugó- warlord
Az én netem nem fostalicska, és mégis elszarja a képeket. Valami hiba van a szerveren, mert ilyet akkor sem kellene csinálnia, ha telefonos modemmel tölteném fel. Az én képem mellesleg 271KB!
Soma- warlord
de akkor az első 2 kép mér sikerült????..
buzi számítógépkorszak!:-)
buzi számítógépkorszak!:-)
Dugó- warlord
Dani írta:
"Fos képfeltöltő szar...fél órája szopok a képfeltöltéssel, mert ez a szar elkezdett ilyen fekete-fehér pixelhegyeket feltölteni a fotók helyett!!..
Boci csinálj valamit mer én többet ide nem rakok fel reportot!
Irgum-burgum..."
-----------------------------------------------------------
Fugyuz Dugó bácsi..arról nem én meg nem is a webhost tehet, hogy fostalicska netről próbálsz feltölteni..eddig nekem semmi problémám nem volt vele sőt akár a hozzászólásodba is befűzheted a képeket nem muszály még galériázni sem...
Tudod nem a rendszer tehet róla ha a lakkosság a láma!
küldd át a képeket emailben (meg legközelebb is) a kommentjeiddel egyetemben és én felteszem neked...
buta szürke patkánya
"Fos képfeltöltő szar...fél órája szopok a képfeltöltéssel, mert ez a szar elkezdett ilyen fekete-fehér pixelhegyeket feltölteni a fotók helyett!!..
Boci csinálj valamit mer én többet ide nem rakok fel reportot!
Irgum-burgum..."
-----------------------------------------------------------
Fugyuz Dugó bácsi..arról nem én meg nem is a webhost tehet, hogy fostalicska netről próbálsz feltölteni..eddig nekem semmi problémám nem volt vele sőt akár a hozzászólásodba is befűzheted a képeket nem muszály még galériázni sem...
Tudod nem a rendszer tehet róla ha a lakkosság a láma!
küldd át a képeket emailben (meg legközelebb is) a kommentjeiddel egyetemben és én felteszem neked...
buta szürke patkánya
Boci- warlord
Kampány csata Skaven vs. Ork
Üdvözlet minden kedves Battle Report olvasó Warhammerfan cimbinek!
A mai menü 2 csataleírás Dugó módra..:-)
Az első ütközet a kampány csata volt, ahol is Skavenék védték a falut a gonosz zöldbőrű, Grimgor vezette Ork csapatok ellen..
Elég nehéznek tűnt számomra ez a szkenárió, lévén a támadó fél alapból kap VP-t az üres kecókért + 1-et Grimgor-ék tuti elfoglalnak, ami + 200Vp…na mindegy, így jár aki 1 sereggel nyomja végig a kampányt..
Folytatás a gallery-ben…
A mai menü 2 csataleírás Dugó módra..:-)
Az első ütközet a kampány csata volt, ahol is Skavenék védték a falut a gonosz zöldbőrű, Grimgor vezette Ork csapatok ellen..
Elég nehéznek tűnt számomra ez a szkenárió, lévén a támadó fél alapból kap VP-t az üres kecókért + 1-et Grimgor-ék tuti elfoglalnak, ami + 200Vp…na mindegy, így jár aki 1 sereggel nyomja végig a kampányt..
Folytatás a gallery-ben…
Dugó- warlord
Similar topics
» Blood in the Badlands
» Skaven seregszabályok
» Kampány- Empirer vs Darkelf
» Toma vs. Boci Kampány
» Legendás - Skaven vs. Vampire Count
» Skaven seregszabályok
» Kampány- Empirer vs Darkelf
» Toma vs. Boci Kampány
» Legendás - Skaven vs. Vampire Count
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.