8. kiadás észrevételek
+4
Dugó
Soma
Skulltaker
Boci
8 posters
14 / 15 oldal
14 / 15 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: 8. kiadás észrevételek
Nálam vannak Kolak cuccai, abban van tereptárgy ha kell bőven.
Foxi- veteran
- Hozzászólások száma : 90
Tudok vinni 2 tornyot, 2 házat, egy óriási házat, egy templomot és két mocsarat.
Soma- warlord
- Hozzászólások száma : 270
CSömör Móricz Zs. u. 38.
De tereptárgy nélkül azhatjuk...kéne sok sok ha két asztalon akarunk nyomulni...
De tereptárgy nélkül azhatjuk...kéne sok sok ha két asztalon akarunk nyomulni...
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
Nekem megfelel a Dugólak, csak egy címet mondjatok!
Soma- warlord
Én mennék jól, Somával amúgy is akarunk csatázni egy ideje.
Foxi- veteran
- Hozzászólások száma : 90
Felőlem mehet vasárnap, és támogatom a Dugó lakot is (lehet KCS is az is mind1)... Valaki jelentkezhetne 4.-nekés akkor mehet párhuzamosan 2 csata..Ubi ha ráérne az lenne a legjobb, mert nekem vele kellene harcolnom a kampányban...
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
A KCS-ban mindig vannak lent vasárnap, csak egyeztetni kell velük és lehet menni, pont ma voltam bent és ott mondták
Amúgy meg nálam is lehet mert már felköltöztünk a felső szintre az alsó meg üres..2 asztal is van..csak terep kel..na?
Amúgy meg nálam is lehet mert már felköltöztünk a felső szintre az alsó meg üres..2 asztal is van..csak terep kel..na?
Dugó- warlord
Ehhh...aszittem mindkét nap csatázhatsz, de látom a warpstone nyakörv erősen meg lett húzva
Nos vasárnap esélytelen lesz KCS, minekután zárva vannak (pedig most még a tagságim is be van fizetve szóval ingyé lenne), és ha többen megyünk, akkor Cantina sem túl esélyes (mivel akkor van klubnap nekik is).. Nálad nincs még kész a kecó gondolom nálam meg nem férünk el annyian...Ubihoz még hideg van..max elnapoljuk a csatánkat te megvalahol privátban lejátszod Somával a kampányt...
Vagy elkéreckecc szombatra is gyáva patkány férge az öregvilágnak
Nos vasárnap esélytelen lesz KCS, minekután zárva vannak (pedig most még a tagságim is be van fizetve szóval ingyé lenne), és ha többen megyünk, akkor Cantina sem túl esélyes (mivel akkor van klubnap nekik is).. Nálad nincs még kész a kecó gondolom nálam meg nem férünk el annyian...Ubihoz még hideg van..max elnapoljuk a csatánkat te megvalahol privátban lejátszod Somával a kampányt...
Vagy elkéreckecc szombatra is gyáva patkány férge az öregvilágnak
Boci- warlord
jóvan Boci de te is készülj mer veled is aznap csatáznék!..Megírtam a 3000-es sereget a Warriorjaid ellen..
Szóval megkérdezem majd hogy lesz e lent valaki a KCS-ban 27.-én vasárnap és ha lesz akkor nyomjuk ott..DE TE IS!!!!!
Szóval megkérdezem majd hogy lesz e lent valaki a KCS-ban 27.-én vasárnap és ha lesz akkor nyomjuk ott..DE TE IS!!!!!
Dugó- warlord
Próbáljátok meg a Cantina-t 1 asztal tuti lesz..honlapon találtok elérhetőséget illetve inkvizítoron is tudtok szerintem rdeklődni!
Boci- warlord
Vasárnap nekem is jó, már csak helyszín kell.
És bocsi a kavarásért!
És bocsi a kavarásért!
Soma- warlord
Csak mondom, hogy az egyik FAQ-ban a Victory rendszerhez is hozzáírtak valamit..csak már nem emlákszem...
Soma az a baj, hogy azt a hétvégét beszéltem le otthon....meg a Bocival is akkor lenne csatánk..jó lehet a vasárnap is csak akkor meg nincs club..
Soma az a baj, hogy azt a hétvégét beszéltem le otthon....meg a Bocival is akkor lenne csatánk..jó lehet a vasárnap is csak akkor meg nincs club..
Dugó- warlord
visszaterve a victoryra !!! jo az ujszabalyok szerint !!!! legalabbnincs ez a faszsag hogy marginal , great or masacre victoryval nyertel !!! ha tobb mint 100pt-val tobb van neked mint a masiknak akkor nyertel es vege a storynak !!! meg a kis unitoknak nyugodtan lehet zaszlot venni mert 25pt bukta nem vesszes nekik meg jol jon !!! nem kell koncentralni az asztal foglalassal sem az ellenseg helyet !!! szoval nekem jobban tetszik az uj rendszer !!! habar szivacs tud lenni hordanal 0-ra verni az ellenfel osztagat (goblinok elonyben !!!!)
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
Egyebkent mi a Jenovel teljesen el isfeledkeztunk a csataheveben a hazi szabalyokrol igyteljesen mindent az eredeti szabalyok szerint nyomtunk !!!!
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
Friendly meccsre gondoltam, a kampányt nem akarom megkavarni.
Viszont 26.-án versenyem lesz. Ezt nem tudtam.
Dani, nem jó neked másik nap is csatázni?
Viszont 26.-án versenyem lesz. Ezt nem tudtam.
Dani, nem jó neked másik nap is csatázni?
Soma- warlord
Kampánycsata HOME RULING szerint megy, mivel a már lejátszott csata is így zajlott le és nem variálunk közbe!
Friendly meccs mehet simán...illetve felőlem összes többi is (én nem haragszom érte )
Friendly meccs mehet simán...illetve felőlem összes többi is (én nem haragszom érte )
Boci- warlord
Jó de ez a 26-i kampánycsatánkra vonatkozik Soma?...Vagy majd egyszer valamikorra?
Dugó- warlord
A home ruling topicban megtalálod őket, de elvileg a rohambónuszon kívül csak a rontott rohamot változtattuk meg (értsd nagyobb kocka helyett az alapmozgás számít, ha az a nagyobb)...
Amúgy érdemes néha alapszabályokkal játszani, ha versenyre eltéved valaki nehogy meglepetés érje
Amúgy érdemes néha alapszabályokkal játszani, ha versenyre eltéved valaki nehogy meglepetés érje
Boci- warlord
Teljesen eredeti, házi szabályok nélkül. Üthet először a patkány, ha én rohamozok, nincs +1 CR becserélése egyszerre ütésre. Más házi szabályunk nincs is, ugye?
Soma- warlord
Szerintem a pontszámítással nincs nagy gond, én még az elfutás dolgot is meg tudom érteni, hiszen ne azon múljon a csata, hogy egy elrontott Ld dobás (mondjuk 9-10re) az utolsó körben bebuktasson egy győzelmet... vagy maradjon az alapkönyv szerint vagy legalább annyi legyen, hogy az utolsó kör után, lenne még egy köre az épp nem "actingoló" játékosnak, amiben a rallyn kívül mást nem csinálhat (ha itt is bukja a tesztet akkor vesszen az egysége, de ha nem, akkor megmarad a pont)...a lord még rendet teremthet azok közt, akik nem menekültek el a csatatérről...
Amúgy Soma a háziszabályaink nélküli játékra gondolsz vagy a már megbeszéltekkel módosítottra, mint teljesen 8-as?
Amúgy Soma a háziszabályaink nélküli játékra gondolsz vagy a már megbeszéltekkel módosítottra, mint teljesen 8-as?
Boci- warlord
Én mindenképp szeretnék veled játszani egy teljesen 8-as szabályrendszerű játékot. Legalább kipróbálni szeretném, mielőtt fikáznám a szabályokat.
Soma- warlord
Ja az más!
Amúgy én ezúton javaslom, hogy játszunk a 7-es rendszer szerinti victory pontok alapján..áttetkinthetőbb és reálisabb!
Vélemények?
Amúgy én ezúton javaslom, hogy játszunk a 7-es rendszer szerinti victory pontok alapján..áttetkinthetőbb és reálisabb!
Vélemények?
Dugó- warlord
..hát igen de utánna rögtön korrigálták, hogy nem jár érte... és nem én kérdeztem, de onnan jött a dolog valóban
Boci- warlord
ja!.ez azt jelenti...de faszság..FAQ?..
Amúgy az Inkvizítoron pont most kérdezték...telán épp te?:-)
És az volt a válasz, hogy jár érte pont...
Amúgy az Inkvizítoron pont most kérdezték...telán épp te?:-)
És az volt a válasz, hogy jár érte pont...
Dugó- warlord
Az ördög a részletekben rejlik...
Most olvastam egy kérdezz-felelekben, aztán én is elolvastam a BrB-ben:
Csata utáni pontszámításkor csak azokért az egységekért jár pont, ami teljesen megsemmisült vagy ami lemenekült a pályáról, vagyis úgylátszik nem elég ha csak simán futsz mint régen (BrB 143. oldal).
Persze azért ti is értelmezzétek a "has fled the table" kifejezést.
Most olvastam egy kérdezz-felelekben, aztán én is elolvastam a BrB-ben:
Csata utáni pontszámításkor csak azokért az egységekért jár pont, ami teljesen megsemmisült vagy ami lemenekült a pályáról, vagyis úgylátszik nem elég ha csak simán futsz mint régen (BrB 143. oldal).
Persze azért ti is értelmezzétek a "has fled the table" kifejezést.
Boci- warlord
14 / 15 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
14 / 15 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.