8. kiadás észrevételek
+4
Dugó
Soma
Skulltaker
Boci
8 posters
12 / 15 oldal
12 / 15 oldal • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
Re: 8. kiadás észrevételek
A spec weapon úgy van ahogy Bázel mondja, ez a szabály vitának helye nincs (nem csak te szívsz ilyen miatt mellesleg, hanme kb minden 2. faj).
A frenzys csákónál pedig ne felejtsd el, hogy dobnia kell LD-t ha rohamon belül van valaki és ha elbassza akkor viszi magával az osztagot rohamra!, ez azért lehet számít...
B.
A frenzys csákónál pedig ne felejtsd el, hogy dobnia kell LD-t ha rohamon belül van valaki és ha elbassza akkor viszi magával az osztagot rohamra!, ez azért lehet számít...
B.
Boci- warlord
- Hozzászólások száma : 1534
x
Szerintem lehet..csak azt nem ertem a halberdet hova rakja...?hahaha.ja persze mint a zaszlotarto magara akasztja hatul...Mindegy kicsire nem adunk...ugy is hianyos ez a jatek...logikailag joparszor..
Mr.judge- champion
- Hozzászólások száma : 108
Kérdés!
Ha egy osztagnál alapból van hand weapon is meg halberd is (Stormvermin) akkor is kötelező a Halberdet használnom?..Mert lehet nekik venni Shieldet és akkor megérné a HW+Shield combó...
Lehet hogy erről már volt szó de nem emlékszem...
Ha egy osztagnál alapból van hand weapon is meg halberd is (Stormvermin) akkor is kötelező a Halberdet használnom?..Mert lehet nekik venni Shieldet és akkor megérné a HW+Shield combó...
Lehet hogy erről már volt szó de nem emlékszem...
Dugó- warlord
- Hozzászólások száma : 1287
Csak ámulok és bámulok, hogy milyen durva dolgaitok vannak...
Soma- warlord
- Hozzászólások száma : 270
Basel,basel...
be fogsz csavarodni...ez a jatek amorf tomegpszihozis...mindig valtozik...es a kiabalas aranyatol is fugg kinek is van igaza...meg az aktualis faktortol,ki mit felejt el,vagy ert felre...
ne vedd ennyire a szivedre a hibait eme jateknak...
ne vedd ennyire a szivedre a hibait eme jateknak...
Mr.judge- champion
Nos kozben atolvastam a megfelelo szabalyokat !
a casket inate bound spell melyet a keeper nyom el amig eletben van ! nos az empire spell lopoja csak wizard ellen mukodik igy ez nem csinal semit a casket ellen ! tovabba az empire spell destroy-ja bound spellek eseten 6-ra mukodik csak de ebben az esetben a casket tobbe nem castol !Nos viszont a demonoke viszont 4+-ra mukodik rendes illetve boundok ellen is !!!Illetve a torpe runa (spelleater)nos ez egykicsit nem egyertelmu mivel dipelkent mukodik problema nekul de 4+-ra megszunik a spell letezni a wizard szamara aki hasznalja igy nem tudom hogy mukodik bound spellekre is !!! a demonnal nincs vita ot feketen feheren csak spellrol ir szoba se hoz semi fele castert !!!!!
a casket inate bound spell melyet a keeper nyom el amig eletben van ! nos az empire spell lopoja csak wizard ellen mukodik igy ez nem csinal semit a casket ellen ! tovabba az empire spell destroy-ja bound spellek eseten 6-ra mukodik csak de ebben az esetben a casket tobbe nem castol !Nos viszont a demonoke viszont 4+-ra mukodik rendes illetve boundok ellen is !!!Illetve a torpe runa (spelleater)nos ez egykicsit nem egyertelmu mivel dipelkent mukodik problema nekul de 4+-ra megszunik a spell letezni a wizard szamara aki hasznalja igy nem tudom hogy mukodik bound spellekre is !!! a demonnal nincs vita ot feketen feheren csak spellrol ir szoba se hoz semi fele castert !!!!!
Skulltaker- warlord
- Hozzászólások száma : 1370
Nos lenne egy kerdesem :
mi tortenik akkor ha bound spellre ranyomjuk a destroy-t illetve spell steelinget !!! nos normalis spelleknel ez oksi , de pl papi spellek illetve ogre gut magic vagy casket of soul eseten ilyenkor mi lesz ?
ok az egyertelmu hogy destroy scroll auto dispelni fogja oket de utana 4+ ra nem lehet tobbe hasznalni a spellt?papi spellnel ez oksi de mi van a caskettel ilyenko? Illetve steelnel meg 4+-ra eloptam a spellt a casketbol?es en tudom majd egyszer elnyomni a casket meg tobbe nem castol?
mi tortenik akkor ha bound spellre ranyomjuk a destroy-t illetve spell steelinget !!! nos normalis spelleknel ez oksi , de pl papi spellek illetve ogre gut magic vagy casket of soul eseten ilyenkor mi lesz ?
ok az egyertelmu hogy destroy scroll auto dispelni fogja oket de utana 4+ ra nem lehet tobbe hasznalni a spellt?papi spellnel ez oksi de mi van a caskettel ilyenko? Illetve steelnel meg 4+-ra eloptam a spellt a casketbol?es en tudom majd egyszer elnyomni a casket meg tobbe nem castol?
Skulltaker- warlord
Ez a multkori faszság!
Látom másoknak is tetszik
Látom másoknak is tetszik
Dugó- warlord
Skulltaker- warlord
x
ok,ott a pont..en nem vagyok nagy forumozo...es megcsak mostanaban ebredek ra a 8as rendszer szepsegeire...ehehe
Mr.judge- champion
Gyenge próbálkozás volt BZ barátunk..aki Loremaster az nem dob hanem megvan neki minden ergo aki ugyanabból akar spelt az dobhat szépen mindből...ezt a fórumokon már ezerszer átbeszélték...
Dugó- warlord
x
Soma koma ezt tenyleg jo tudni...ez akkor franko ha van egy loremasterem...es vele kezdek..nezd mar hat nem megvan neki minden spell,akkor nyomat egy kollegaja ugyanabbol..aztan mar elvbe valaszt,vagy dobal...vagy a loremasterre nem tertek ki..hahaha...
kinek mi a velemenye..?
kinek mi a velemenye..?
Mr.judge- champion
Boci írta:Most nézem csak, ahogy olvasom a fordítást, hogy ha reformolsz (nem zenésszel, vagy ha elbukod a zenész reform Ld-d), akkor nem csak mozogni nem tudsz többet, hanem lőni sem lőhetsz. Ezt pl Jencivel nem így játszottuk, bár lehet másnak nyilvánvaló volt.
szintén most nézem, hogy dispell-nél nincs missdispell, azaz dobhatsz akárhány 1-est, a lényeg az, hogy az összérték több legyen mint 2 (illetve a varázslat szintje)
Az egyesek száma a varázslásnál sem számít. Egy a lényeg: a dobott összeg legalább 3 legyen, és a célszámot a módosítókkal együtt elérd!
Soma- warlord
Most látom, hogy amikor csata előtt kidobálod a varázslatokat, ha ugyanolyat dobsz, ami már valakinek van, akkor nem újra dobsz, hanem VÁLASZTHATSZ a még lehetségesek közül. Jó tudni! (490. oldal.)
Soma- warlord
Most nézem csak, ahogy olvasom a fordítást, hogy ha reformolsz (nem zenésszel, vagy ha elbukod a zenész reform Ld-d), akkor nem csak mozogni nem tudsz többet, hanem lőni sem lőhetsz. Ezt pl Jencivel nem így játszottuk, bár lehet másnak nyilvánvaló volt.
szintén most nézem, hogy dispell-nél nincs missdispell, azaz dobhatsz akárhány 1-est, a lényeg az, hogy az összérték több legyen mint 2 (illetve a varázslat szintje)
Boci- warlord
Nem nagyon van most időm olvasgatni, úgyhogy majd vasárnap elmondod én meg elfogadom azt kész!
Már készülök!:-)
Ubi nem jön át belpofázni?:-P
Már készülök!:-)
Ubi nem jön át belpofázni?:-P
Dugó- warlord
Dani olvasd el a warseeren a topicot amit linkeltem...ott megvitatják rendesen a dolgot... szerintem az megfelelő lesz neked is...és tényleg nem sok helyen számít amúgy, csak jobb tisztázni...
Boci- warlord
No ennek azé majd utánna járok..bár az új FAQ-ban benne van hogy se HEX, se Augment spellhez nem kell látni..asszem ez elég nekünk nem?
Dugó- warlord
Soma írta:Dugó írta:Hol van ez pontosan a BRB-ben hogy a Line of sight az 360?
Hol van leírva, hogy nem 360 fok? Miért pont 90? Akkor már legyen 45!
Egyértelmű, hogyha nincs leírva semilyen korlátozás, akkor nincs korlátozás. Nincs odaírva, hogy 90 fok, tehát nincs 90 fokos korlátozás.
Nono azért ne tápoljunk...45°... szerintem a lovas egységek csak előre látnak a szemellenző miatt, akinek meg a fején teljesen zárt sisak van az meg előre de csak csőlátásban...Ja és a Jezzailos nem lát rá semmire, mert takarja a puska távcsöve a szemét és ugye azon meg rajtamaradt a lencsevédő
No de félre a tréfával, szerintem lezárhatjuk ennyivel, hogy ha nem szükséges szabály szerint facing valamihez, akkor a LoS 360°
Boci- warlord
Dugó írta:Hol van ez pontosan a BRB-ben hogy a Line of sight az 360?
Hol van leírva, hogy nem 360 fok? Miért pont 90? Akkor már legyen 45!
Egyértelmű, hogyha nincs leírva semilyen korlátozás, akkor nincs korlátozás. Nincs odaírva, hogy 90 fok, tehát nincs 90 fokos korlátozás.
Soma- warlord
a rule book ban csak anyit ir line of sightra hogy a model szemetol !!! szoval a Dani kedveert holnaptol en es boci elkezdunk minden hova szemeket rakni mert chaos ugyis mutalodik meg mutans !!!!! igy lesz 36o -as los minden chaos modelnek a tobbieknek meg javasolni tudom hogy hozanak valami magas harang szeru dolgot es uljon a tetejere mindenki es akkor majd latnak ok is !!!!
Skulltaker- warlord
ééés miért lát 360-ban, mert fent csücsül a harangon mindenki feje felett ezért semmi nem akadályozza a látásban..és gondolom azért van kiemelve, hogy lát, hogy ne kössön bele mindenki, hogy kitakarja maga a harang (szokásos skaven táp)
az nincs leírva hogy 360° (max a 40k-ban ) de az biztos, hogy külön taglalják a LoS-t és a front arcot, vagyis nyilván nem ugyanaz a kettő..és így a logikus is
az nincs leírva hogy 360° (max a 40k-ban ) de az biztos, hogy külön taglalják a LoS-t és a front arcot, vagyis nyilván nem ugyanaz a kettő..és így a logikus is
Boci- warlord
Hol van ez pontosan a BRB-ben hogy a Line of sight az 360?
Nem mintha zavarna hogy bevezetjük...bár a Screaming Bellen ülő Grey Seernek az az egyik speckója hogy ő onnan fentről körbe lát...360-ban...
Nem mintha zavarna hogy bevezetjük...bár a Screaming Bellen ülő Grey Seernek az az egyik speckója hogy ő onnan fentről körbe lát...360-ban...
Dugó- warlord
Szerintem sem lesz vita. Elég egyértelmű a szabálykönyv. LoS 360 fokban megy.
Soma- warlord
Nem is a rohamon meg a lövésen ment a vita, az tök egyértelmű, hogy forward arc...
Csak azon volt a par, hogy, ami sima LoS az mehet-e 360°..ebből ezexerint nagy vita nem lesz..hát örüljünk
Csak azon volt a par, hogy, ami sima LoS az mehet-e 360°..ebből ezexerint nagy vita nem lesz..hát örüljünk
Boci- warlord
12 / 15 oldal • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15
12 / 15 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.